Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלוש/ארבע שנים קניתי פילטר פתוח לרנו טווינגו שהייתה לי (K&N 57i series).

לפחות זה עשה רעש חביב (בייחוד נגד רעש המנוע הרנואי שלה) ותחושת האצה טובה יותר (תחושה...).

רכשתי מ- http://www.needforspeed.co.uk ב-30/40 פאונד, פלוס משלוח.

החבילה הגיעה לממ"ן בנתב"ג, הטופס של ה-courier (משלוחי בלדרות) הגיע הביתה והלכתי לשחרר

אותה משם. שילמתי במקום את המכס (יצא כ-200/150 ש"ח בזמנו על הסכום הנ"ל), לאחר שעשו לי

טיול אל החבילה בעגלת גולף חביבה והלכתי לדרכי.

כשיושבים עם המוכס/ת, ישנה אפשרות למיקוח קליל לגבי מאפייני המוצר כך שאפשר להוריד את המכס מעט.

יצא לי להיות שם שוב (מוצרי OMP שונים, גם לטווינגו החביבה - דוושות, מוט הילוכים וכו') זמן קצר לאחר מכן

ואני חושב ששילמתי סכום מגוחך למדי על מכס. תהיה רגוע, אתה לא היחיד שמגיע לשם ורוצה לשלם

פחות על מה שהזמנת. :wink:

ניפגש שם בקרוב. :-P

MCS 2008

פורסם
שטויות...

בקשר למה שאמרת לגבי לפתוח את החבילה - חלק נכון, חלק שטויות.

למה לתקוף, אי אפשר לכתוב בנימוס? אתה יודע הכי טוב? :?

למה אי אפשר לנהל דיון בצורה תרבותית?

לידיעתך, בכמה וכמה פעמים כששמתי פעמי למכס, הראתי למוכר ישירות באיביי את ערך המוצר שקניתי, ושלמתי מכס לפיו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...