Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מבקש שתעזרו לי מאוד אני חייב לדעת משו משכתי את ההילוך בהונדה סיויק שנת 1993 ידנית Honda civic Ex , אם אני לא טועה הקו האדום מתחיל ב-6 וחצי אלף טור ומשכתי את הראשון עד לשבע וחצי - 8 אלף טור .....כשהסוף זה 9 אלף .... תעזרו לי אני מאוד דואג וחייב לדעת האם זה עשה משו למנוע ???? וכמו כן מה הייה קורה אם הייתי ממשיך האם יש לרכב הזה מנתק הצתה? אני מאוד מודאג וחייב עזרה ... יש לציין שזו הפעם הראשונה שאני עושה זאת וגם לא תחזור על עצמה ושוב אני לא איזה ערסססס.....

106XSI

פורסם

יש מנתק הצתה

אם האוטו עדיין נוסע אז לא קרה כלום, תשתדל לא להתמיד בקריעות.

7000-8000 טורים זה ג"ננה אחי.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

תרגע, סביר להניח שלא קרה כלום, פשוט אל תעשה את זה לעיתים קרובות .

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא קרה כלום כלום כלום

יש לי חבר שמושך בקסיעות וכן הוא ערס כמו שצריך!

ולסיויק יש מנתק ב 7600 אז איך הגעת ל 8?

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

חשבת שאם תפרסם שני הודעות זהות בפורומים שונים יענו לך יותר מהר?

חשבת שאם אתה תעלה לפס האדום האוטו שלך יסע יותר מהר?

פורסם

קודם כל תודה רבה...

עכשיו תראה אני בדכ לא עושה את זה ...ואת האוטו קניתי מערס טיפש שהחליף את השעונים ללבנית ככה שאני בספק אבל נדמה לי שהאדום מתחיל מ6.5 אלף טור ושמה מסומן שהאדום מתחיל בשמונה ומסתיים בשתשע ככה שאין לי מושג אם זה מכוייל כמו שצריך ולכן נראה לי שזה הייה בערך 7 אלף טור ודבר שני אתה בטוח שלסיויק 93 יש מנתק זה הדגם ex ..

*** עריכה - זה בכלל לא דחוףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***

קרא את כללי הפורום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

בנושאים דחופפפפפפפפפפפפפפפים פנה לרופא.

106XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...