Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך לקנות מראת צד חדשה (שמאל) ל 106 שלי . אני רוצה לקנות אחת מפירוק וכדי לא להתקע בלי הייתי שמח לדעת אם המראה של ה 306 היא אותה מראה (או לפחות יושבת על אותם ברגים).

תודה :-)

פורסם

היי.

סתם מראת צד שמאלית פשוטה ושחורה. כששברו לי את הימנית קניתי חלופית, אבל אני מאוד לא מרוצה ממנה. אין לי בעיה לקנות מפירוק, אבל נראה לי שזה יעלה לי בהרבה חיפושים לכן חשבתי לכיוון ה 306.

עצות לחיפוש יעיל?

פורסם

אתה צריך מראה לפיג'ו 106, אלון שאל האם היא חשמלית או ידנית כדי שהוא אולי יצליח לעזור לך.

תענה על השאלה האם המראות אצל חשמליות או ידניות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב, חשבתי שעניתי.

מראה ידנית (לזו כוונתי בפשוטה).

סתם מתוך עניין, עד כמה יקר ומסובך זה להפוך את המראות צד שלי לחשמליות?

פורסם
750 ש"ח למראה אחת חשמלית, המחיר נכון בערך ללפני שנה.

גוועלד.

250 לחדשה ידנית?! טוב לדעת ששחטו אותי על חלופית ב 230 (מצד שני, עם הרכבה.. אולי לא?).

מישהו יודע כמה עולה מראה מפירוק?

• תוכן חדש...