Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו SX 1600 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-) קניתי את הרכב הזה ורציתי לדעת כמה שיותר פרטים מאנשים שמכירים את האוטו

וגם רציתי לדעת איזה שיפורים ניתן לשים לרכב הזה והאם אני יכול לקחת מציבושי קולט גיר רגיל

???

פורסם

לאן אתה רוצה לקחת את הקולט ?

כבר למדת את האוטו וגילית איזה תחומים אתה צריך לשפר בו ?

את כללי הפורום קראת ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נראה לי הבחור התכוון לקחת את הקולט ברייסים ..

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

השאלה זה - ממי?

אני גם רוצה קולט ..

הבחור לא ניסח הודעה נורמלית,אני חושב שהוא התכוון - האם הוא יכול לגבור אם רכבו על קולט ב-RACE

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

מה זה משנה ?

האם הוא קנה את הרכב כדי להיות מהיר מקולט ?

הרי רוב הזמן הוא אמור לסוע ברכב, ואולי 0.0034% מהזמן הוא ינסה להיות מהיר מקולט.

אם הוא רוצה להיות מהיר מקולט - שיקנה קולט במצב טוב.

ממתי קולט היא אמת מידה לרכב מהיר ? משעמם לכם שאתם מציפים את הפורום בזבל ?

הפורום הזה לא נועד כדי להפיג שעמום של אנשים שחשוב להם להיות מהירים מקולט. חפשו פורום אחר.

או כמו שהשכן שלי היה צועק עלי כשהייתי קוטף שסק מהעץ שלו "ילדים מפה !!!".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עם כבר אשז כבר

אז תבין קולט זה רובא מאוד חזק לא ניראה לי שעם הפיאט שלך אתה יכול לעבור קולט אבל קרבין אולי תצליח.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

BRAVO , קודם כל תתחדש , אני מקווה באמת שאתה לא תנסה לנצל את הרכב לקו ישר , למרות נתונים לא רעים ( 8.5 פחות או יותר ל100 במצב טוב ועם נהג טוב וזו תוצאה מצויינת ) הרכב לא מדהים בקו ישר ( יותר מהיר מקולט , אבל קולט זה לא ממש סטנדרט של רכב מהיר , כולה סופר לאנסר בלי תחת ).

מה שכן האוטו מדהים בסיבובים , ועם המנוע הספציפי הזה והיכולות שלדה , מאוד קשה לנצל את האוטו עד הסוף , רמז , אני מנחש שאתה לא נוהג כ"כ הרבה זמן ושההשכלה המוטורית שלך בתחום הנהיגה המתקדמת היא לא כ"כ גבוהה - ככה שעם רכב כזה חוץ מישור קו ( שיעלה הרבה ) אני ממליץ לך להביא אותו קודם כל למצב המקורי שהוא מדהים , ורק אחרי זה להמשיך.

עם שיפורים תחכה - 150-155 כ"ס ו19.5 קג"מ בהחלט מספיקים כדי לעשות צרות לרוב המכוניות בכביש ובטח שבסיבובים.

לידע כללי - יש לי את האחות החורגת ( 306S16 ) כבר שנה וחצי כמעט , מבחינת כח מיותר לציין שכמעט ולא נגעתי , ועדיין היא נוסעת לא כזה רחוק מהאחות הבכירה יותר ( GTI6 ) חוץ מבמהירויות גבוהות ששם הGTI בפירוש חזקה יותר , הרכב יקר לתחזוקה - אז תתחיל מלכסות את הכיוון הזה , תמשיך לסט בולמים איכותי ( 3.5 אלף ש"ח לא כולל חלקים של המיסביב והתקנה לבילשטיין , סביבות ה2.7 אלף שח לקוני ) , תמשיך עם סט צמיגים מצויינים ( סביבות ה2200 לSP9000 , ומשם 2800 לEAGLE F1 או בסביבות אותו המחיר למישלין אסקלטו אם לא יותר )

תגיע לשם ?

תעשה קורס נהיגה או שניים ונדבר על העודף :)

אתה גם מוזמן להיכנס לאתר של קהילת PSI - http://www.psi.co.il במיוחד אם תצתרך עזרה טכנית ונפשית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו ... יצאת רומני ;)

קיצור , ילד , תפסיק להרוס לנו את החיים עם השטויות שלך , אם אתה רוצה לעשות "רייסים" (לא..רייס מ 0 עד ל 120 ברבע שעה זה לא רייס ..) תעשה אותם במחשב , בניד פור ספיד ...עם כרטיס מסך טוב יהיה לך יופי של רייס.

אם מה שאתה מחפש לקחת זה קולט, אז המצב שלך , כמו השכל שלך , בקנטים, תעשה לכולנו טובה, ורק תודיע לנו באיזה אזור אתה גר "ומתחרה" כדי שנדע לא להגיע לשם, כדי שלא תגיח פתאום איזה בראבה מטורפת ותפציץ בנו וכולנו נתבאס ונחליף את המשפט הידוע "אחי, איך אתה עם אימפרזה" ב "אחי, איך אתה עם בראבה"

בקיצור. יש לך אוטו משפחתי... נראה דווקא סבבה לגמרי (אני אוהב את ה 3 דלתות ..) אבל מה .. עגלה רצח ... וספק אם קולט אתה תיקח.

אתה רוצה לשפר? תחליף צמיגים בתור התחלה.. ותעשה טיפול , רצוי עם טיימינג, תחליף שמנים וכו, ואח"כ תחפש בגוגל "מסלולים" תתקשר לשם, תגיד שנסעת בכביש החוף וממולך היו 2 אורות ולא ידעת אם זה משאית או 2 אופנועים, אז אתה רוצה ללמוד לנהוג באמת. הם יעזרו לך.

בהצלחה.

אורן החזק. שלוקח קולט.

פורסם

חופשי אני צריך להפסיק עם הסמי הזייה - לידע כללי - הודעה זו נכתבה באמצע הלילה ( רואים את השעה ? ) לפני מבחן בשיטות דיפרנציאליות

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קולט גיר רגיל תיקח רק בחלומות וגם זה לא.

פיאט בראבו כמו הבראבה היא אוטו משפחתי, הבראבה יותר קטנה ולכן הרושם שלה מטעה וחושבים שהיא מכונית "ספורטיבית".

103 כוחות סוס שעוברים על גיר לא הכי אמין, שמזיזים אוטו בכלל לא מהיר.

אל תעשה רייסים, זה מפגר זה יהרוס לך את האוטו.

אם אתה אוהב אותו תשמור עליו.

אגב מזל טוב

• תוכן חדש...