Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בכל הקישורים ובחיפוש באתר ולא מצאתי,אני צריך תמונות של דרכי פעולה של "השקעה" של המגבר בגובה העץ בבנייה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כן דברים כאלו אני צריך
אם אתה מאיזור המרכז, או מוכן להגיע בשביל זה עד רמת גן הרחוקה...

אני מוכן לעזור לך.

(ד"א, נזכרתי שבזמנו דיברתי על שיפור הבמה הקדמית.. אז עידכון קל: אני בשלבי

בנייה לקיק פאנל למורלים..כבר עשיתי מסגרת עץ עליה ישבו הרמקולים, ע"ע התמונות המצורפות)

IMG_6278.jpg

IMG_6279.jpg

Race Smart

פורסם

אני מאשקלון אחי

והבעיה הכי עיקרית שלי בבניה זה שאני צריך להכניס לבגאז' 2 סאבים ו3 מגברים ויש מן 2 מוטות כאלה שמחזיקים את הדלת של התא מטען שמפריעים בתכנון של הבנייה והבעיה השנייה היא שאני לא עטפתי בחיים עם סקאי

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

עד כמה קשה להתחשב במוטות הללו ?

אצלי לדוגמא פשוט עשיתי את המבנים של המגברים בצורה כזאתי שאינם נוגעים בזרועות של המכסה מנוע.

(ניכנסים בחלל בין הדופן לזרוע)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אני מאשקלון אחי

והבעיה הכי עיקרית שלי בבניה זה שאני צריך להכניס לבגאז' 2 סאבים ו3 מגברים ויש מן 2 מוטות כאלה שמחזיקים את הדלת של התא מטען שמפריעים בתכנון של הבנייה והבעיה השנייה היא שאני לא עטפתי בחיים עם סקאי

הבעייה הראשונה לא כך כך נוראית להתמודד איתה.

אם אתה עושה תיבות נפרדות לסאבים, או אפילו תיבה אחת, אתה מושיב אותה באמצע

אפשר גם להגביה רק חלק מהרצפה ולא את הכל.

ולהגיד את האמת, גם אני לא עשיתי ריפוד עם סקאי, או אפילו בכלל, אבל אני לא מפחד

ללמוד, לומדים, לאט לאט.

ניסוי וטעיה זה גם דרך ללמוד..

Race Smart

פורסם
ואיך לחבר אותם בצורה יפה כם התיבה של הסאבים?
אני הבנתי שחותכים בפינות בדיוק איפה שצד אחד מתחבר עם השני, משתמשים בדבק חזק

שמצמיד כמו שצריך, והעיקר עובדים לאט..

הנה כאן אפשר לראות מישהו שעשה ככה :

17.jpg

לקוח מ:http://solo-baric.narod.ru/

Race Smart

פורסם

זה יעזור לך?

IMG_0861.JPG

IMG_0879.JPG

IMG_0883.JPG

IMG_0888.JPG

IMG_0890.JPG

IMG_0891.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
יותם, אתה מתכנן גם על מידבאס בדלת או רק על סט שני חלקים? אם רק על סט שני חלקים אז הרעיון של וופר בקיק הוא לא טוב שכן הוא לא ירד נמוך בשל המחסור בנפח.
עקרונית הרעיון הסופי הוא בכלל סט שלושה חלקים , מזכיר במתכונת בעצם את מה שאתה עשית

אצלך, רק עם טוויטר לא עם הורן.. זה בכלל הכוונה לעשות עם אוטופיה או K2P אבל לזה

יש עוד זמן ..

אבל פה כן, הכוונה היא ליצור תיבה לוופר. חישבתי ע"פ WINISD ונתונים של הקומפוננט

את נפחי התיבות,

יצא לי שתיבה של 3L תהיה סבירה, 6-7 ליטר תהיה די טובה.

יכול מאוד להיות שאני אתקין בנוסח FREE AIR, כרגע העבודה היא בסיגנון של ניסוי

וטעייה, משעמם לי בחפש"ש ואני רוצה ללמוד..

מה גם שאני לא ממש צריך שהוא ירד נמוך, הסרווין עושה זאת די טוב בשבילו, אל תשכח

שאצלי האוטו קטן בהרבה מאצלך...

(התמונה הראשונה הוופר בתיבה של 3L השנייה בתיבה של 6L)

1.JPG

2.JPG

Race Smart

פורסם

העליה מתחילה כבר מ200HZ ככה שזה לא ממש טוב ואני לא מאמין שתוכל להכניס יותר מ3 ליטר. הקיקים שלי הם משהו כמו 3 ליטר והם יחסית ענקיים. כל אחד צריך שהרמקולים הקדמיים ירדו נמוך לא משנה איזה סאב יש לו (או רכב) זה הכרחי אם אתה רוצה לשמוע את הבאס מקדימה ולא מאחורה.

איך תוכל לעשות FREE AIR בקיקים? אני מעריך שאתה לא מתכוון לחתוך חור ברצפה.

פורסם
העליה מתחילה כבר מ200HZ ככה שזה לא ממש טוב ואני לא מאמין שתוכל להכניס יותר מ3 ליטר. הקיקים שלי הם משהו כמו 3 ליטר והם יחסית ענקיים. כל אחד צריך שהרמקולים הקדמיים ירדו נמוך לא משנה איזה סאב יש לו (או רכב) זה הכרחי אם אתה רוצה לשמוע את הבאס מקדימה ולא מאחורה.

איך תוכל לעשות FREE AIR בקיקים? אני מעריך שאתה לא מתכוון לחתוך חור ברצפה.

תשמע. אני חושב שאין דרך יותר טובה מלנסות

המיקום הקודם בדלת, היה OFF AXIS מאוד מוגזם בחלק שלידי (צד שמאל)

והאיכות ממנו הייתה על הפנים. אני מרגיש שאני חייב לשנות שם משהו. מה גם שבגלל

שאין אטימה בדלת היו עיוותים (זה אומנם GTI אבל.. ) .

א. בהתחלה אני אנסה לעשות קיק אטום, וכמה שיותר גדול, כן יותר גדול ממה שיש אצלך (אצלי

הוא ישכב, בערך כמו איך שהעליתי את התמונה, ויותר לכיוון הצידה לאורך החלק החיצוני של האוטו)

ב. במידה וקיק אטום לא ירד מספיק אני אעשה בו חור, יכול להיות בחלק העליון,

או שפשוט אבנה חתיכת עץ כמו זו שצירפתי בתמונה הראשונה, ואשתמש בחתיכות MDF על מנת להרחיק אותה מהדופן.. ואז המיד ישב באויר.. (אני יודע שזה אילתור גרוע, אני בונה על זה שהקיק

הסגור ישמע טוב..)

ד"א , צירפתי תמונה של תיבה לדוטק בנפח 176 ליטר..

3.JPG

Race Smart

פורסם

נראה מוזר הגרף אבל בכל מקרה בנפחים של 3-4 ליטר (ואולי אתה חושב שתוכל להכניס יותר אבל אני גם בספק אם תוכל להכניס 3 ליטרים) הרמקול לא ירד טוב מתחת ל150HZ. אם תעשה חור בקיק זה לא יהפוך אותו לFREE AIR אלא יהפוך אותו לתיבה PORTED וזה לא ממש יסייע לך (במיוחד כשחור בלבד יתן לך תדר כיוון בלתי ידוע.

יכול להיות כמובן שגם עם פיק בהענות אתה תהנה מהרמקול אפילו אם זה לא אידיאלי, שיהיה בהצלחה :)

• תוכן חדש...