Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה חברה גרמנית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

החברה עצמה היא גרמנית.

אבל היום הכל עושים במדינות העולם השלישי.

זאת אומרת את המוח , המחשב והמנוע עושים בגרמניה, ואיפה שנמצא רוב הידע האנושי, ואת הגוף עצמו עושים בברזיל ובמדינות כאלה, כי הכוח עבודה שם יותר מהיר וזול.

(מה לימוד גאוגרפיה יכול לעשות:-) )

פורסם
אין על המהנדסים הגרמניים , השאיפה שלהם לשלמות בתיכנון ופיתוח של מוצר הנדסי פשוט מדהימה , הם לא מחפפים בכלום וזה בא לידי ביטוי במוצר המוגמר

אחחחח...כמה שאני שונא אותם

אחרי הכל הם הצמיחו את מהנדסי הרכבות המקלחות והתנורים הטובים בעולם.

זו אומה יסודית, אין מה לעשות. לטוב ולרע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אחרי הכל הם הצמיחו את מהנדסי הרכבות המקלחות והתנורים הטובים בעולם.

זו אומה יסודית, אין מה לעשות. לטוב ולרע.

חח .. זה ממש רע.

פורסם
החברה עצמה היא גרמנית.

זאת אומרת את המוח , המחשב והמנוע עושים בגרמניה, ואיפה שנמצא רוב הידע האנושי, ואת הגוף עצמו עושים בברזיל ובמדינות כאלה, כי הכוח עבודה שם יותר מהיר וזול.

לי לא ידוע על גוף של פורשה שמיוצר בברזיל. יש לך דוגמא לתת?

ושתיל,גם הדברים שלי נאמרו בהלצה :-) .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ובשואה המציאו את החגורת בטיחות,

בדקו באיזה מהירות כל החלקים הפנימיים של גוף האדם נקרעים\יוצאים ממקומם וכך הומצאה החגורה, כמובן במטרה לבצע את ההפך.

מעכשיו לא תחגור? :wink:

פורסם
לי לא ידוע על גוף של פורשה שמיוצר בברזיל. יש לך דוגמא לתת?

ושתיל,גם הדברים שלי נאמרו בהלצה :-) .

אני לא בטוח ב100% שפורשה.. אבל אני בטוח ב100% שפוולסווגן אוודי ועוד חברות מייצורות שם את גוף המכונית.

חלק מהאחוזים של חברת פורשה שייכות לבעל הבית של חברת פוולסווגן. אז הגעתי למסקנה לבד.

פורסם
אני לא בטוח ב100% שפורשה.. אבל אני בטוח ב100% שפוולסווגן אוודי ועוד חברות מייצורות שם את גוף המכונית.

חלק מהאחוזים של חברת פורשה שייכות לבעל הבית של חברת פוולסווגן. אז הגעתי למסקנה לבד.

המסקנה שלך לא נכונה.

הדבר העיקרי שכל VAG מציעה הוא איכות, ובברזיל לדוגמה,או כל מדינה אחרת בד"א, קשה לי להאמין שהם יצליחו לשעתק את רמת הייצור המבוקשת.

עריכה:ואני גם די בטוח שאין ל-VAG אחוזים בפורשה,למרות שיש המון שיתוף פעלוה בין החברות.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

תחשוב שוב, ותחשוב טוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
החברה עצמה היא גרמנית.

מה אתה אומר...

מכיר חברה ישראלית בורסאית בשם אורטל יציקות לחץ?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
פורשה הוקמה ע"י פרדיננד פורשה, מהנדס הבית של היטלר (גרמני מספיק בשבילך?), אשר עיצב גם את החיפושית על פי חזון מכונית העם של הצורר הידוע.

לא מדוייק. פורשה הגה את הבסיס המכני של החיפושית הרבה קודם לכן, הסתובב בין יצרנים שונים ללא הצלחה, עד שמצא אוזן קשבת אצל היטלר שאימץ את הרעיון בשתי ידיים. היטלר קבע פרמטרים קשיחים לגבי המכונית שפורשה נאלץ ליישם - מחיר, מהירות מירבית, לא זוכר מה עוד.

ועוד משהו: פורשה היא יצרנית עצמאית לחלוטין. אין לאף יצרנית-רכב אחרת בעלות עליה, גם לא חלקית - ותאמינו לי שכולן עומדות או עמדו בתור, בהתחשב בכך שזו היצרנית הרווחית ביותר בעולם.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...