Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, מגיע בערב, ישן, מתעורר בבוקר, מקלחת ועוזב. אין צורך בארוחת בוקר אפילו. 

יש בעיקרון 3 דרישות. 

1. קרוב, לא בהכרח גאוגרפית, למרכז הקונגרסים/בנייני האומה. כלומר, אם יש משהו 10-15 דקות הליכה זה מדהים. אבל באותה מידה אפשר מלון שהוא כמה דקות נסיעה באוטובוס/רכבת קלה/מונית. רצוי לא יותר מ10-15. 

2. מחיר סביר ללילה, לא וולדורף אסטוריה. אני לא הולך לנצל כאמור שום דבר. כאמור זה רק למטרת שינה ומקלחת בבוקר. 

3. שלא תהיה חורבה. באמת שאני לא צריך הרבה, אבל מיטה נקיה, שירותים ומקלחת נקיים ומזגן מתפקד. זהו בערך. 

גוגל ובוקינג קוטלים הרבה מלונות בסביבה הקרובה ונראה שרק הvert סביר (15 דק הליכה) בדירוג, אבל הוא 1200 שקלים ללילה ונראה בזבוז מוחלט בעיניי. התאריך באמצע יוני, לא שיא עונת התיירות.  

נ.ב. מקדים תרופה למכה, בבקשה לא להציע הצעות לא רלוונטיות כמו "תיסע ברכבת זה רק שעה מתל אביב ובנייני האומה ממש על הרכבת". אני יודע. לא רוצה נסיעה. רוצה לישון קרוב ולהגיע בבוקר כמה שיותר רענן. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

מרכז הקונגרסים הוא במרחק 73 שניות הליכה מתחנת הרכבת הקלה. בערך. קח מפה, תסמן לעצמך את מסילת הרכבת הקלה, כל מה שנמצא על הרכבת הקלה יהיה לך בסדר מבחינה גיאוגרפית - המתנה של חמש דקות ונסיעה של 5-10 דקות.

מבחינת מלונות - אני לא מבין כלום בזה.

בגדול המלונות בירושלים בינוניים ומיושנים.

במרחק הליכה קלילה יש לך שרשרת של מלונות מדרום-מערב, prima / garden hotels / ramada כולם מהאייטיז בלי ציפיות.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש צורך בחניה? מניסיון, זה נושא כאוב במלונות בירושלים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

רמדה אחלה מנסיון.

כפי שהנס ציין זה פחות מרגיש פרימיום מ-5 כוכבים קרוב לחוף בתל אביב (לא זוכר את שם המלון) , אבל סבבה.

ברמדה הייתה אחלה חניה.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)

אוף טופיק, בלי קשר לשאלת פות"ש.

לפני כשעה, hans כתב:

במרחק הליכה קלילה יש לך שרשרת של מלונות מדרום-מערב, prima / garden hotels / ramada כולם מהאייטיז בלי ציפיות.

לפני 15 דקות, גולדן191 כתב:

רמדה אחלה מנסיון.

הכל יחסי... הנסיון שלי ושל קולגות במתחם הזה היה גרוע למדי, ברמה שאחרי כמה ימים החלטנו להתפצל - הם עברו לאיביס במרכז העיר ואני לאיירבנב עם חניה במבשרת. אפילו עם זה שהייתי צריך לאסוף ולפזר אותם בדרך לקליינט, זה היה שווה. רק בשביל לא לראות את החדרים המוזנחים, לא לשמוע את הרעש מהאוטוסטרדה הסמוכה,  ולהימנע מאינטראקציה עם הנהגים שהצטופפו בכביש הגישה הצר לשם. (וגם עם צוות הקבלה)

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, Derish כתב:

הכל יחסי... הנסיון שלי ושל קולגות במתחם הזה היה גרוע למדי, ברמה שאחרי כמה ימים החלטנו להתפצל - הם עברו לאיביס במרכז העיר ואני לאיירבנב עם חניה במבשרת. אפילו עם זה שהייתי צריך לאסוף ולפזר אותם בדרך לקליינט, זה היה שווה. רק בשביל לא לראות את החדרים המוזנחים, לא לשמוע את הרעש מהכביש הסמוך,  ולהימנע מאינטראקציה עם צוות הקבלה. 

אז כנראה נפלתי על אחלה מצב, חדר טוב בקומה גבוהה. מיטה נוחה. אבל הייתי שם רק לילה או 2. לפני שנה וחצי אני חושב.

ארוחת בוקר ממש טובה ועשירה. 

מתי הייתם?

פורסם

לא המלצה, אלא רק כיוון - בגלל שלא ישנתי במלון בעצמי וגם לא מכיר את ירושלים אז לא יודע אם האזור רלוונטי בכלל.

לפני כמה שנים במהלך טיול רגלי נתקלנו במלון Sergei Palace, היה מקושט ממש יפה אז נכנסו להסתכל ועש לנו סיבוב גם בחדרים, התרשמתי ממש לטובה, אני רואה שלילה באמצע שבוע עולה שם בערך 600-700 ש"ח.

אם ירושלים הייתה עושה יותר חשק לבקר בה מזמן כבר הייתי מנסה אותו בעצמי.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מיושנים, ארוחת בוקר, מקושט...

הוא מחפש מקום נקי לשים את הראש ללילה וזרם מים נורמלי למקלחת בבוקר.

כל מה שצריך זה מקום שהוא לא חורבה, גם אם העיצוב תוקע בסבנטיז.

• רעיון טוב! 3
פורסם

Darn כמעט עמדתי להציע את הספה בסלון

אבל אצלנו אההה לא ממש נקי

וגם הזרם לא משהו

והשכמה ב-05:45

😆

• מצחיק 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לכולם. 

בהחלט הסטנדרט לא גבוה, אם כי נתקלתי בסיפורי זוועה מקולגות על האזור הזה לכן נפתח השרשור. 

אין צורך בחניה. מגיע ועוזב בתחב"צ בלי לחץ של זמן.  

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני שעה, Derish כתב:

לפני 3-4 שנים, אני לא זוכר בדיוק. 

יש מצב שבזמן הזה אנשים התלוננו והם סידרו הכל

המקלחת פחות יפה מהמקלחת במלון 5 כוכבים בתל אביב, אבל סה"כ הייתה לי אחלה חוויה שם

חסרון נוסף זה שאין בחדר מכונת נספרסו, במלון 5 כוכבים בתל אביב היה. וגם החדר בת"א היה יפה יותר

אבל שוב.. בסה"כ אחלה אירוח

פורסם
לפני 38 דקות, ניקו פ. כתב:

תודה לכולם. 

בהחלט הסטנדרט לא גבוה, אם כי נתקלתי בסיפורי זוועה מקולגות על האזור הזה לכן נפתח השרשור. 

אין צורך בחניה. מגיע ועוזב בתחב"צ בלי לחץ של זמן.  

נשמע שאכסניה זה הכיוון ולאו דווקא בית מלון. יש בעיר אחלה הוסטלים, חלקם מציעים גם חדרים פרטיים. בדוק את הדירוגים בגוגל ובאתרים הרלוונטיים.

אופציה נוספת: חפש בגוגל 'מלון לפי שעה בירושלים'. בד"כ אין שם בעיה של נקיון והם נוטים להיות באזורים שקטים יותר של העיר, שאולי מקושרים היטב ליעד שלך. בשנים עברו, כשהעבודה הייתה שולחת אותי לכל מיני מקומות שבהם פשוט לא היה אף בית מלון הגון במחיר סביר, הפורמט הזה שירת אותי היטב ביותר ממדינה אחת.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש את השרשרת מהפרימה שהא מאד בסיסי לרמדה. ברמדה יש כמה אגפים ברמות מחירים שונות.

לא התארחתי באף אחד אבל הייתי לאחרונה בכמה אירועים ברמדה ולפחות מהבחינה הזו היא בסדר.

אם אתה באמת בקטע של לזרוק ראש תשקול את אכסנייית בית וגן. מצד אחד מאד נקי שם, מצד שני זו אכסנייה.

היא גם לא במרחק הליכה, אבל יושבת על הרק״ל.

• רעיון טוב! 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...