Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, איציק נ. כתב:

(2 הערות לתומר: 1. אתה בוחן SUV-B, המרווח במושב האחורי וגם גודל תא המטען ביחס לקטגוריה - טובים בהחלט. 2. שליטה על המזגן; שים 3 אצבעות על המסך - תזוזה ימינה\שמאלה = שינוי מהירות מפוח, תזוזה מעלה\מטה = שינוי טמפ).

אני לא עונה בשמו כמובן.

ברשותך איציק,

נכון, יש לי את המדריך לנהג של האוטו שלי (חדש מהחברה כמובן) אבל עדיין לא ישבתי וקראתי הכל הכל.. לפרטי פרטים. שאלות שחשובות לי מן הסתם בדקתי. 

הקטע עם השליטה על המזגן אומנם אינטואיטיבי איך שאתה מתאר את זה, אבל בפאביה למשל, השליטה במזגן היא דרך המסך.. וזה אכן פחות מתאים. אבל עדיין יש לחצנים פיזיים. וזה מצוין!

ולגבי SUV B - אין לי מושג בכל המידות למעלה ולמטה. מיני וסופר מיני אני מכיר. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 3 שעות, saar5555 כתב:

הקטע עם השליטה על המזגן אומנם אינטואיטיבי איך שאתה מתאר את זה, אבל בפאביה למשל, השליטה במזגן היא דרך המסך.. וזה אכן פחות מתאים. אבל עדיין יש לחצנים פיזיים. וזה מצוין!

ולגבי SUV B - אין לי מושג בכל המידות למעלה ולמטה. מיני וסופר מיני אני מכיר. 

עזוב את זה שישבתי ברכב קדימה ואחורה וחוויתי את מרווח הפנים על בשרי - אפשר לומר שבכל מבחן אחר (בארץ ובעולם) שיבחו את המרווח האחורי ב ATTO 2 EV אפילו ל-2 מבוגרים, הכל בהתחשב בקטגוריה (SUV-B זו קטגוריה של בד"כ עד לאורך של 4.3~) ואם משקללים פנימה את המרווח בין הסרנים (2.62 - נחשב ממש לא גדול במיוחד)  אז לדעתי *האישית* לומר שהמרווח מאחורה הוא "סביר" דיי מחטיא את העובדות בשטח אם בוחרים לבחון את המרווח מאחורה בצורה אבסולוטית.
דווקא בגלל שהמרווח בין הסרנים לא להיט - התוצאה הסופית היא מרשימה מאוד ולא אופיינית למידות האלו, לכן לדעתי "סביר" זה לא נכון :-) 
אגב, גם תא המטען בדגם הזה (שוב 4.3 אורך עם 2.62 מ' בסיס גלגלים) הוא 450 ליטר - שזה מעולה.
ב ATTO 3 שהיא יותר גדולה הוא 440 ליטר, וכדוגמא מצד אחר - ג'ילי גיאומטרי C עם בסיס גלגלים של 2.70 ואורך כללי של 4.43 היא עם תא מטען של 340 ליטר ב-ל-ב-ד !
אז ברגע שמסתכלים על הנתונים ב ATTO 2 EV מבינים שיש כאן שיחוק.

בנוגע לתפעול המזגן - זה מאוד אינדיבידואלי. יש אנשים שמסתגלים ויש אנשים שלא מסתגלים.
נכון, כפתורים יהיו תמיד יותר נוחים - אבל גם השימוש במסך הוא לא על אותה רמת קושי אצל כל אחד מאיתנו. עובדה שכל מה ששמעתי עליו תלונות לפני 5 שנים ב 3008 (אין הרבה כפתורים, הרבה דרך המסך) , לא ממש גרע מהחוויה הכללית שלי מהאוטו - לכן יכול להיות שאני מאלו שמסתגלים או ברמת העיקרון שייך לאלו שמייחס חשיבות גבוהה יותר לפרמטרים אחרים ברכב. כמו כן אני מאמין בבקרות אקלים ולכן ברגע שאני לומד אותן אני מכוון בתחילת הנסיעה ושוכח מהן. אם דרוש טאצ' קטן בדרך לרוב זה יהיה פעם אחת בלבד.

• אהבתי 2

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מהישראלים אני לא באמת עוקב ורואה. 

אם הייתי צריך לבחור כנראה תומר הדר כי הוא היחיד שמרגיש שהוא לא יושב על תלוש משכורת מהיבואנים. 

כל השאר מרגישים כמו פרסומות. 

אני מאמין שחוץ מהסיניות החשמליות אין באמת היום מכוניות לא טובות, זה לא שנות ה90 תחילת 00 שהיה באמת הבדל גדול בין מכוניות באותו סגמנט. 

ותוך כדי שאני רושם את זה נזכרתי בשבוע המזעזע שלי על יונדאי אלנטרה חחח

הכי קרוב שהיה לי בשנים האחרונות לסופר לאנסר 94׳ חחח

אבל יש כאלה שאוהבים

לפני 6 שעות, איציק נ. כתב:

עזוב את זה שישבתי ברכב קדימה ואחורה וחוויתי את מרווח הפנים על בשרי - אפשר לומר שבכל מבחן אחר (בארץ ובעולם) שיבחו את המרווח האחורי ב ATTO 2 EV אפילו ל-2 מבוגרים, הכל בהתחשב בקטגוריה (SUV-B זו קטגוריה של בד"כ עד לאורך של 4.3~) ואם משקללים פנימה את המרווח בין הסרנים (2.62 - נחשב ממש לא גדול במיוחד)  אז לדעתי *האישית* לומר שהמרווח מאחורה הוא "סביר" דיי מחטיא את העובדות בשטח אם בוחרים לבחון את המרווח מאחורה בצורה אבסולוטית.
דווקא בגלל שהמרווח בין הסרנים לא להיט - התוצאה הסופית היא מרשימה מאוד ולא אופיינית למידות האלו, לכן לדעתי "סביר" זה לא נכון :-) 
אגב, גם תא המטען בדגם הזה (שוב 4.3 אורך עם 2.62 מ' בסיס גלגלים) הוא 450 ליטר - שזה מעולה.
ב ATTO 3 שהיא יותר גדולה הוא 440 ליטר, וכדוגמא מצד אחר - ג'ילי גיאומטרי C עם בסיס גלגלים של 2.70 ואורך כללי של 4.43 היא עם תא מטען של 340 ליטר ב-ל-ב-ד !
אז ברגע שמסתכלים על הנתונים ב ATTO 2 EV מבינים שיש כאן שיחוק.

בנוגע לתפעול המזגן - זה מאוד אינדיבידואלי. יש אנשים שמסתגלים ויש אנשים שלא מסתגלים.
נכון, כפתורים יהיו תמיד יותר נוחים - אבל גם השימוש במסך הוא לא על אותה רמת קושי אצל כל אחד מאיתנו. עובדה שכל מה ששמעתי עליו תלונות לפני 5 שנים ב 3008 (אין הרבה כפתורים, הרבה דרך המסך) , לא ממש גרע מהחוויה הכללית שלי מהאוטו - לכן יכול להיות שאני מאלו שמסתגלים או ברמת העיקרון שייך לאלו שמייחס חשיבות גבוהה יותר לפרמטרים אחרים ברכב. כמו כן אני מאמין בבקרות אקלים ולכן ברגע שאני לומד אותן אני מכוון בתחילת הנסיעה ושוכח מהן. אם דרוש טאצ' קטן בדרך לרוב זה יהיה פעם אחת בלבד.

אני לא יודע איך זה ב3008 בגולף גיטיאי מרק8 שלי השליטה במזגן מתחת לכל ביקורת. 

שנתיים עם הרכב ועדיין אם אני רוצה תוך כדי נהיגה להחליש או להגביר את המזגן או להעביר את המזגן לאוויר מבפנים ולא מבחוץ זה פשוט סכנת נפשות. 

אם אני פתאום מאחורי משאית מעשנת ב80-90 קמש ואני חייב להעביר מהאויר מבחוץ לבפנים כדי לא להיחנק מהדיזל זה קשוח. 

לחיצה על מסך מגע שיכניס אותי לשליטה על מזגן ואז לחפש בנרות את הסמל הקטן שאני אמור ללחוץ עליו. 

הפיתרון בקבוצת וולקסווגן (כי זה אותו דבר בהרבה מהדגמים של הקונצרן בלי קשר למחיר הרכבים) זה להשתמש במזגן על אוטומט ולחק רק עם הטמפרטורה - בשבילי זה לא עובד, אני אוהב לפעמים מזגן חזק יותר ולפעמים חלש יותר

• אהבתי 4

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...