Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ראיתי פרסום של סיטרואן c4x עם מנוע היברידי, אחריות 5 שנים, 3 טיפולים ב 135,000 שח.

על פניו נראת עסקה טובה. מה אני מפספס פה? הרכב אחרי מתיחת פנים ועושה רושם טוב.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

הרכב נח, וזריז.

יחידת ההנעה חדשה אז היא צריכה עוד להוכיח את עצמה.

אני רכשתי c3 עם אותה יחידת הנעה אך חלשה יותר, בנתיים מרוצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, rotem182 כתב:

שלום

ראיתי פרסום של סיטרואן c4x עם מנוע היברידי, אחריות 5 שנים, 3 טיפולים ב 135,000 שח.

על פניו נראת עסקה טובה. מה אני מפספס פה? הרכב אחרי מתיחת פנים ועושה רושם טוב.

אני לא חושב שאתה מפספס.

יצרן לא מבוקש שמתקשה למכור. בודאי אחרי מה שהיה עם המנועים שלהם בשנים האחרונות. מלאי שעומד. השקל מתחזק. לא חשמלי ולא היברידי.

יוצא דיל לא רע בכלל. עם אחריות ארוכה.

רק קח בחשבון שזה רכב שהשוק שלו כמשומש זוועה. אז זו עסקה טובה ככל ואתה מחזיק את הרכב שנים רבות.

אני לא יודע לגבי מודל זה אבל בחלק מהרכבים של סיטרואן אין אפשרות לנתק start stop אף שהוא משבית את המזגן. מבחינתי זה דיל ברייקר כמעט בכל מחיר. תבדוק מה מהמצב כאן, ליתר בטחון.

אין לי מושג מה המצב של המכירות במחיר הזה, אבל אל תתבייש להתמקח עוד. אני מניח שלא יורידו מחיר אבל אולי יפנקו קצת. נניח טיפול ראשון חינם או אבזור או משהו אחר. עדיין לא נראה לי שעומדים שם בתור. נצל את זה.

• אהבתי 1
פורסם

זה היברידי קל.

הם נותנים במתנה ממלצת דרך קדמית אחורית עם סים ל3 שנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא בעיר מישורית אפשר לנסוע לא מעט על ההיברידי. המערכת הפתיעה אותי לטובה.

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...