Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי אייפון 13 פרו מקס, חיברתי אותו לרכב עם כבל USB-A to Lightning לטובת CarPlay, עבד מצויין עם כל כבל, גם של חברות עלומות.
החלפתי את האייפון לאייפון 17 פרו מקס, חיברתי אותו לרכב עם כבל USB-B to USB-C לטובת CarPlay, לא עבד,
כמעט כל הכבלים שניסיתי לא עבדו, כולל מקוריים של אפל - הרכב מזהה את ה CarPlay ולאחר שנייה מתנתק (אין בעיה בשקע).
בסוף מצאתי 2 כבלים ישנים, לא של מותג והם עבדו מצויין לטובת ה CarPlay.

כיצד יתכן שכבלים מקוריים של אפל לא עובדים עם ה CarPlay, אבל כבלים לא מזוהים עובדים?
אני אקנה כבלים חדשים, האם מספיק שיהיה כתוב שהוא לא רק לטעינה אלא גם Data, או שצריך שיהיה כתוב באופן ספציפי שהוא מתאים לחיבור לטובת CarPlay?

פורסם
לפני 27 דקות, Nakamichi כתב:

אני עדיין עם החיבור הישן והוא מתנתק לי כל נסיעה לפחות. 

אז כן, כנראה שלא כל הכבלים זהים

אבל כבל מקורי של אייפון ואפילו כמה כאלה...

פורסם (נערך)

הכבל המקורי שמגיע איתי להבנתי בתקן 2.0 (למרות שהפורט שלו 3.2 Gen2). 

מצא כבל בתקן גבוה יותר, אולי ילך חלק יותר. 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 14 דקות, Tom_22 כתב:

הכבל המקורי שמגיע איתי להבנתי בתקן 2.0 (למרות שהפורט שלו 3.2 Gen2). 

מצא כבל בתקן גבוה יותר, אולי ילך חלק יותר. 

איזה תקן צריך?

פורסם (נערך)

כתבתי (בעריכה אומנם, אבל ציטטת את זה).

השאלה איזה חיבור גם נתמך ברכב. 

מעבר לזה, אולי ענין תוכנתי גם. 

וחוץ מזה, ירדת סופית מענין הקארפליי האלחוטי? 

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 38 דקות, Tom_22 כתב:

כתבתי (בעריכה אומנם, אבל ציטטת את זה).

השאלה איזה חיבור גם נתמך ברכב. 

מעבר לזה, אולי ענין תוכנתי גם. 

וחוץ מזה, ירדת סופית מענין הקארפליי האלחוטי? 

בנוגע לכבל, אקנה כבל אחר, אבל מה בדיוק לחפש?

בנוגע לאלחוטי, אקנה את הזול שהומלץ ואבדוק אותו. 

פורסם

אם החיבור ברכב הוא USB-A אז ככל הנראה מדובר בתקן 2.0, אז לא בטוח שרכישת כבל בתקן גבוה יותר (כאמור האייפון הנוכחי שלך תומך תקן 3.2 דור 2) תעזור, אלא אם יהיה נאמן יותר לרוחב פס גם בתאימות לאחור. 

פורסם
לפני 1 דקה, Tom_22 כתב:

אם החיבור ברכב הוא USB-A אז ככל הנראה מדובר בתקן 2.0, אז לא בטוח שרכישת כבל בתקן גבוה יותר (כאמור האייפון הנוכחי שלך תומך תקן 3.2 דור 2) תעזור, אלא אם יהיה נאמן יותר לרוחב פס גם בתאימות לאחור. 

אז איך זה שכבילים מקוריים של אפל לא עובדים?
מה כן לחפש כאשר אני רוכש?

פורסם (נערך)

זה באמת נושא מוזר שאין בו חוקיות, יש כבלים מקוריים של אפל/סמסונג שעובדים מושלם 

יש כבלים סיניים שעובדים גם ויש כבלים שמתנתקים כל רגע. עד לא מזמן נתתי שירות מטעם חברת ליסינג בחברת תרופות גדולה וזו הייתה התלונה המרכזית באיוניקים

באיזשהו שלב בעצת קצין הרכב, הציידנו במלאי כבלים חדשים מקוריים של סמסונג וברוב הפעמים יצא שהוא עובד טוב 
עניין של מזל אני מניח, תתפלל לאלוהי הכבלים או שתנסה כבל של סמסונג אם כבר עברת לUSB-C

עריכה אחרונה על ידי osheri
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, osheri כתב:

זה באמת נושא מוזר שאין בו חוקיות, יש כבלים מקוריים של אפל/סמסונג שעובדים מושלם 

יש לי מצלמת דרך. באיביזה 2024, הייתי מניע את הרכב, והמצלמה נדלקת. מכבה את המנוע. אחרי כמה שניות המצלמה נכבית.

היום, עם סקודה פאביה 2025, אני מניע את האוטו, והמצלמה כבויה. אחרי שלוחצים על המצלמה להידלק, היא נדלקת.. בסיום הנסיעה, בכיבוי הרכב, המצלמה נכבית אחרי כמה שניות.

אולי אתה יודע להציע פתרון?

שמתי שוב מטען מקורי שהגיע עם המצלמה. מתחבר למצת הסיגריות.

עריכה אחרונה על ידי saar5555

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 11 שעות, איציק נ. כתב:

למה אתה לא קונה מתאם אלחוטי ?

גם באלה יש מנעד של איכויות.

קניתי שני מתאמים זהים באמזון בהתבסס על חוות דעת והרבה משתמשים.

ברכב של אשתי החיבור מיד עם הכניסה לרכב וההתנעה, נקי, לא מתנתק ופועל מצויין. הרכב שלי בתחילה התחבר מיידית בהתנעה עד שלאחרונה לוקח לו כמעט 2 דקות לסיים boot שאני מניח קשור יותר למערכת ההפעלה ברכב.

(עברה שדרוג לאחרונה ולכן מניח שהאשמה היא בה) 

יש בכל זאת תופעה מעניינת - בחיוג מהמסך הכל עובד תקין, בחיוג מהנייד כאשר החיבור פעיל המיקרופון אינו מזוהה ואין יכולת לשוחח לא מהנייד ולא מהמערכת. טרם חפרתי בנושא על מנת לאתר את ה  setting המתאים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא יודע מתי קנית ומה קנית, אבל קניתי כבר 2 דרך אליאקספרס, אחד של CARLINKIT והשני של מותג אחר שלא זוכר את שמו, עובדים בלי שום בעיה. היום זה כבר לא מוצר יקר.

המתאמים האלו הגיעו לרמת גודל של דונגל USB קטן (כמו דיסק און קי).

אין למה להסתבך, פשוט לקנות ולנסות (יש מלא חוות דעת, אפשר גם לשאול ישירות את המוכר).

לא יודע מתי קנית ומה קנית, אבל קניתי כבר 2 דרך אליאקספרס, אחד של CARLINKIT והשני של מותג אחר שלא זוכר את שמו, עובדים בלי שום בעיה. היום זה כבר לא מוצר יקר.

המתאמים האלו הגיעו לרמת גודל של דונגל USB קטן (כמו דיסק און קי).

אין למה להסתבך, פשוט לקנות ולנסות (יש מלא חוות דעת, אפשר גם לשאול ישירות את המוכר).

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...