Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשירים לבנים לבית

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי מאבי סופר באמצעות נציג טלפוני של אתר האינטנט (כי לא הכל מופיע שם וכי המחירים לא סופיים).

זה היה לי הכי נוח כי היה אפשר לתקשר איתו אישית בוואטסאפ וגם כי היה להם מחירים טובים ומוצרים שלא היה במלאי בהרבה חנויות אחרות (שים לב שהרבה מוצרים הם ביבוא מקביל).

בכלל הגעתי אליהם כי רציתי תנור ספיציפי שרק הוא התאים לי במחיר וענה על הצרכים שחיפשתי - הזמנתי דרך KSP וההזמנה בוטלה אחרי שבועיים כי לא היה להם במלאי.

הפכתי עולמות, לא היה חנות שלא הייתי בה, דיברתי עם הספק ועם הסוכנים, נסעתי עד לחנות של היבואן אף אחד לא מצא לי במלאי.

באבי סופר הנציג הצליח למצוא לי דגם משופר שבמלאי (כאמור יבוא מקביל) ובמחיר יותר נמוך מ KSP

• אהבתי 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

״דגם משופר״... נו, פשוט דחפו לך משהו אחר.

באותה מידה יכולת לחפש מראש דגם אחר ברגע שהמוצר מתגלה כלא זמין ב-ksp וכיו״ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

״דגם משופר״... נו, פשוט דחפו לך משהו אחר.

באותה מידה יכולת לחפש מראש דגם אחר ברגע שהמוצר מתגלה כלא זמין ב-ksp וכיו״ב.

אותו דגם בדיוק רק עם 2 מסילות טלסקופיות במקום אחת - לא חשבתי שזה כזה מעניין

• רעיון טוב! 2

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

בני גורן ממשיך קצת. עצה למי שמבין במקררים. המידות של הנישה הן:

גובה: 182 
רוחב: 91.5 
עומק 63

יש בנוסף 90 ס'מ עד לאי.. מצרף תמונה

מה העומק הסביר שאפשר להכניס שם? ורוחב? גובה זה עוד איכשהו מפורש..

image.thumb.png.477bcb72c52bbc9682bd866b4b7d2fec.png

פורסם

קצת צר. לדעתי גובה לו יותר מ-180, אפילו טיפה פחות.

עומק כנראה פחות בעייתי. אמנם צריך להשאיר כמה ס״מ מאחור, אבל גם אם המקרר טיפה בולט החוצה לא נורא, אם מדובר ב-SBS. אם מדובר בדלת לכל רוחב המקרר אתה צריך לוודא שרוחב הדלת יחד עם הבליטה מהנישה עדיין מאפשרתצפתיחה, כולל הבליטה של הידית - הייתי אומר בליטה מהנישה+פתיחת הדלת לא יותר מ-85 ס״מ. שים לב שבדרך כלל הצירים קצת בולטים מגוף המקרר, אתה צריך לבדוק בשרטוט שמלווה את המפרט (או הוראות ההתקנה).

הצרה הכי גדולה היא הרוחב. תביא בחשבון שני דברים. האחד הוא הרווח לזרימת אויר, בדומה לגב ולגג - מרווח המינימום יופיע במפרט או הוראות ההתקנה. אבל הצרה היותר גדולה היא שקשה מאוד להזיז את המקרר על ידי משיכה או דחיפה ישרות - בדרך כלל צריך טיפה שמאלה וימינה. לי יש לצורך זה כ-8 ס״מ (2 ו-6 משני הצדדים), יתכן שאפשר להסתדר עם טיפה פחות - לא בחנתי ואיני ממליץ. צריך להוסיף שהמקרר שלי גדול וכבד במיוחד, מה שמקשה מאוד על הזזה שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

קצת צר. לדעתי גובה לו יותר מ-180, אפילו טיפה פחות.

עומק כנראה פחות בעייתי. אמנם צריך להשאיר כמה ס״מ מאחור, אבל גם אם המקרר טיפה בולט החוצה לא נורא, אם מדובר ב-SBS. אם מדובר בדלת לכל רוחב המקרר אתה צריך לוודא שרוחב הדלת יחד עם הבליטה מהנישה עדיין מאפשרתצפתיחה, כולל הבליטה של הידית - הייתי אומר בליטה מהנישה+פתיחת הדלת לא יותר מ-85 ס״מ. שים לב שבדרך כלל הצירים קצת בולטים מגוף המקרר, אתה צריך לבדוק בשרטוט שמלווה את המפרט (או הוראות ההתקנה).

הצרה הכי גדולה היא הרוחב. תביא בחשבון שני דברים. האחד הוא הרווח לזרימת אויר, בדומה לגב ולגג - מרווח המינימום יופיע במפרט או הוראות ההתקנה. אבל הצרה היותר גדולה היא שקשה מאוד להזיז את המקרר על ידי משיכה או דחיפה ישרות - בדרך כלל צריך טיפה שמאלה וימינה. לי יש לצורך זה כ-8 ס״מ (2 ו-6 משני הצדדים), יתכן שאפשר להסתדר עם טיפה פחות - לא בחנתי ואיני ממליץ. צריך להוסיף שהמקרר שלי גדול וכבד במיוחד, מה שמקשה מאוד על הזזה שלו.

תודה רבה. משמע מה הרוחב המקסימלי שהיית לוקח? 

• תוכן חדש...