Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור , במחיר מחירון של 170K אין לרכב סיכוי כאשר האוקטביה נמכרת ב 165 למשל.

מחיר רלוונטי לרכב נע בגזרת 150-160 לדגם פלאג אין.

פורסם

משפחתית צרפתית יקרה לא יכולה להצליח כאן לא משנה כמה טובה היא תהיה לצערי.

צביקה פיק שר ״העולם שייך לצעירים״.. אז היום העולם שייך לגיפונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 37 דקות, 3n כתב:

היבואן מעדיף להתעסק עם MG בעיקר במכירה באתרי יד 2 0ק"מ..

כמה כיף לכתוב שטויות ללא ביסוס. אין לזה מחיר, ואין לזה תחליף.

אשמח לדעת מהיכן המידע שהיבואן מעדיף להתעסק עם MG. או שכבודו כותב שטויות נטולות ביסוס כי 'אפשר' וזה כמעט כמו ב'טוקבק'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 1 דקה, yulianx כתב:

משפחתית צרפתית יקרה לא יכולה להצליח כאן לא משנה כמה טובה היא תהיה לצערי.

צביקה פיק שר ״העולם שייך לצעירים״.. אז היום העולם שייך לגיפונים.

בתמחיר נכון היא יכולה למכור 2000 רכבים בשנה והרבה יותר מזה אם תגיע גרסאת הפלאג אין.

פורסם

אם יתמחרו אותה ב 100,000 ש"ח היא תמכור גם 15,000 יחידות בשנה. 

ואם יתמחרו אותה ב 70,000 ש"ח, כנראה שהמספר יהיה מעל 25,000 יחידות בשנה.

אגב, גם מרצדס CLA אם תתומחר ב 100,000 ש"ח + ביטוח חינם לחמש שנים, כנראה תמכור עשרות אלפי יחידות בשנה.

המשותף לכל האמור הוא שאין לו קשר למציאות. אבל כיף לכתוב.  

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
לפני 8 דקות, 3n כתב:

בתמחיר נכון היא יכולה למכור 2000 רכבים בשנה והרבה יותר מזה אם תגיע גרסאת הפלאג אין.

פיגו לא מוכרת רכבים זולים.

רואים מה קורה לאסטרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שקורה במציאות ולא בדמיון הוא שהיצרן לא מוכן למכור ליבואן את הרכב במחיר כזה שאחרי כל המיסים והעלויות הנוספות, ומעט רווחיות, הדגם יתומחר בשוק במחיר תחרותי. אפילו תחרותי גבוה, אבל עדיין מחובר למציאות.

מתי זה יקרה - כשהביקוש לרכב באירופה ייחלש, כשהיצרן יגיע למצב בו הוא מוכן לתמחר את הרכב ליבואן במחיר טוב יותר ועוד.

האם זה יכול לקרות - בהחלט כן. האם זה נראה באופק - בנקודת הזמן הזו, לא. אבל תמיד יש הפתעות בחיים. 

היבואן היה שמח מאוד להציף את הכבישים בכל מותג רכב שהוא מייבא. כל יבואן. 

לשעבר:

פורסם (נערך)

כנראה, ששולי הרווח על רכבים סיניים הוא גדול יותר, מה שמשאיר להם מרווח גדול יותר להנחות לליסינג או לספוג טעויות שיווקיות כמו דגמים שלא נמכרים כמו MG מארבל. לגבי מותגים הצרפתיים שהם מייבאים, ברור שהם רוצים למכור, אבל ברגע שיש להם מותגים אחרים שדורשים פחות סיכון כלכלי או הצורך לפתוח חברות ליסינג כי חברות הליסינג הרגילות לא כ"כ רוצות לקנות את הסחורה שלהם. אני זוכר את פיג'ו 3008 הקודמת שהחל להמכר ה 137000 ש"ח. אני בטוח שהמחיר, שהיה תחרותי מאוד לתקופתו הייתה בגלל שהיבואן רכש כמות גדולה מהיצרן. כרגע, אני חושב שליבואנית אין רצון לקנות כמות גדולה ולהתחייב ליצרן. ומעדיף לעבוד מול סין

עריכה אחרונה על ידי guy.a
פורסם

היבואן ישמח להביא כל דגם שיוכל למכור במחיר טוב, ולהרוויח. כנראה שאי אפשר לקבל מחיר שיאפשר מכירה של כמות ששווה להביא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לזכרוני היבואן הנ"ל נתקע בעבר עם מלאים של 308 ו508 ומכר אותן בהנחות ענק 0 ק"מ בסוף. (זכור לי מחירים של 100 אלפ ש"ח)

אני לא מבין מהההגיון למתחר רכב ב"יקר" ולהתקע עם מלאי ולמכור אחרי זה בהנחות.

בכל מקרה אני אישית לא הייתי קונה גם אופניים מהיבואן הזה לנוכח ההיסטוריה שלו.

פורסם

בכללי, כמעט כל סגמנט המשפחתיות האצ'בק הולך ונעלם.

כל פעם פוסק ייבוא של דגם אחרי - ככה גם היה עם יונדאי i30, קיה סיד, טויוטה קורולה...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, Gavrik כתב:

אני לא מבין מהההגיון למתחר רכב ב"יקר" ולהתקע עם מלאי ולמכור אחרי זה בהנחות

חשבת אולי שהמחיר לא יקר אלא זה המחיר שהיבואן יכול למכור בשולי רווח סבירים כדי להניע את האופרציה הזאת שנקראת יבואן?

חשבת אולי שהמחיר אחרי הנחות הוא מחיר הפסד?

בתאריך 26.8.2025 בשעה 11:31, guy.a כתב:

ששולי הרווח על רכבים סיניים הוא גדול יותר

כבר פרסמו דוחות של פריסבי לאחרונה והמצב הוא בדיוק הפוך, שולי הרווח על רכבים סיניים נמוכים יותר.

לא היבואן קובע איזה רכבים יימכרו יותר וכפועל יוצא מכך הוא יזמין מהם מלאי גדול יותר, אלא הלקוחות קובעים זאת.

אם היה ביקוש גדול יותר של הלקוחות לרכבים צורפתיים או אירופאיים וכו' הם היו נמכרים יותר, ליבואן זה לא משנה איזה תוצרת הוא מוכר, ככה פשוט.

עריכה אחרונה על ידי bigzoltar
פורסם

ברור שהיבואן בוחר איזה אוטו יימכר, תראה את דלק מוטורס. כמה פוקוסים היא מכרה, הצרכן קנה אותם? כמה יונדאי 20ו נמכרו, מי קנה, הצרכנים הרבים? לא קנו אותם 5 צרכנים. חב' בליסינג, רק בגלל שהם קנו כמות גדולה, קיבלו מחיר טוב, וגלגלו את ההנחה לחברות הליסינג.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...