Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר אתה מגיש תביעה בנושא רפואי, עליך להציג חוו"ד רפואית כביסוס לטענה שלך. אתה משלם עלות מלאה

במידה והנתבעת (במקרה הזה, חברת הביטוח) מציגה חוו"ד נגדית אז לשופטת אין אפשרות לקבוע מי צודק.

אין לה משהו שיגיד -> צד א' צודק (או לחלופין, צד ב' צודק).

בינינו -> בסופו של דבר, החוו"ד ניתנו ע"י אדם שהאינטרס החבוי שלו זה לספק את מזמין חוו"ד.

לכן, במקרה כזה פונים למומחה מטעם ביהמ"ש ובהתאם לחוו"ד שלו - השופטת לרוב תבסס את החלטתה. (מאחר וכאן לא צפוי להיות אינטרס חבוי לספק צד כזה או אחר).  רק אציין כי השופטת אינה מחוייבת לקבל את חוו"ד מומחה מטעם בית המשפט (כבר היו מקרים כאלו בעבר)

במקרה כזה, נהוג כי שכר טרחת המומחה מטעם ביהמ"ש ישולם שווה בשווה ע"י הצדדים

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

guya72 תשובה שהניחה את דעתי - ממש הסברת לי את זה בצורה ברורה. עכישו אני שלם עם הפסיקה של ללכת ולשלם עוד קצת.

בעזרת השם שהסיפור הזה ייגמר לטובה ושאמא תקבל פיצוי הולם כל חודש וגם פיצוי חד פעמי גבוה.

תודה לכולם

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
לפני 16 שעות, guya72 כתב:

לכן, במקרה כזה פונים למומחה מטעם ביהמ"ש ובהתאם לחוו"ד שלו - השופטת לרוב תבסס את החלטתה.

לקחת את הדרך הארוכה להסביר "משלוש יוצא אחד" :lol:

הסבר מעולה.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...