Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. בדרך כלל. האיתי ממלא לחץ אוויר בצמיגים. מקדימה 35. מאחורה 32. כשהצמיגים היו חמים. בצמיגים שאחשב יש לי. פלקון SN110. יש הרגשה של פנצ'ר.

גם שעולים על במפרים. לפני הטסט. שהצמיגים היו קרים. מילאתי מקדימה 35. אחורה 32. יש הרגשה יותר טובה. גם הרכב חסכוני יותר. נראה ככה לפחות.

במדבקה של לחצי האויר. יש מצב eco. רשום שאפשר מקדימה 39. מאחורה 36.   ככה שאני לא באקו ולא comfort. הלחצים הם ב psi.

השאלה היא האיים זה שיש יותר מידי אוויר. זה לא מזיק לחלקי המתלה. מצרף תמונה מהקורה.

20250511_162728.thumb.jpg.c51a4e3635f0b797ebeda492286e7a2e.jpg

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

צמיגים צריך לנפח כשהם קרים, אם אתה מנפח כשהם חמים - הם יתכווצו ב 2-3 PSI בהתקררות.(לחלופין תנפח באותו יחס יותר אם אתה מנפח כשחם).

פורסם

מציע לך למלא 32 מקדימה ו29 מאחור כמו שרשום כאשר הרכב לא מלא. והצמיג קר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למעשה מציעים לך טווח לחצים.

כשאתה מנפח כאשר הצמיגים קרים - וזו ההמלצה - אתה למעשה קובע לחץ יותר גבוה כשהצמיגים חמים. וכפי שאתה רואה על הלוחית לחץ יותר גבוה מביא חסכון (קטן) בצריכת הדלק.

אני נהגתי לנפח בקרוסאובר שלי למצב אקו, שהיה לא נוח, כיום אני מנפח ללחץ ביניים בין ההמלצות.

שים לב ללחץ הגבוה שנדרש בצמיג הרזרבי.

• מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לצערי הרזרבי. לא בר שימוש. ואצל היבואן אין. המקורי התפוצץ ללא שימוש. מאז לא מנפח. יש קופרסור על מצת.

זה שאני ניפחתי איתו בבית. צמיגים קרים. נייד על סוללה של שויאמי.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, yor2 כתב:

שהצמיגים היו קרים. מילאתי מקדימה 35. אחורה 32. יש הרגשה יותר טובה. גם הרכב חסכוני יותר. נראה ככה לפחות.

סע לשלום, המפתחות בפנים.

• אהבתי 1
פורסם

אחת הסיבות.שבגללה אני לא ממלא לחץ מינימלי מומלץ היא שהלחץ הקצת יותר גדול מאפשר מרווח קצת יותר גדול בין בדיקות לחץ האויר, ובעונות המעבר נמנעת ירידה מתחת למינימום בימים קרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה חברים. ספריאל. ותום 22. נתנו לי תפיתרון. עד היום מילאתי לפי הוראות יצרן. אבל משהו מוזר בצמיגים האלה. יכול להיות גומי רך. או משהו אחר.

או שבגלל שהם תורכיאים הם נוקמים בי.

נקווה לטוב:)

תודה🙂

פורסם

גם 39 - 36 זה לפי הוראות היצרן. רשום בפירוש שאלה הלחצים למצב ECO כלומר חסכון מירבי.
אני במקומך הייתי ממלא ככה ובודק האם זה נוח לך או לא. אם לא הייתי מוריד 2-3 ובודק שוב.

אני בארונה שלי שם תמיד לפי ECO

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...