Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן מתלבט אם לקנות רכב Audi A1 שנת 2017 עם ק''מ של 63,000

שממש ארבעה חודשים אחרי שיצא מהחברה היא עברה תאונה והוגדרה אובדן להלכה

מצרף פה בדיקה ששלח לי הבחור שעשה מטעמו בגלל שהוא גר רחוק ובקשתי שיעשה לפני + מאתר סליקה ביטוחית

https://postimg.cc/0bL42KPh

https://postimg.cc/HrYyMBYM

בכל מקרה, השאלה האם הגיוני שבגלל שהרכב היה ממש חדש כשעבר את התאונה (4 חודשים אחרי שעלה לכביש) אז לא נפגעה השילדה ובגלל שהחלקים היו יקרים הוא הוגדר כאובדן להלכה?

כמובן שבמידה ואקנה אקח לבדיקה מטעמי,

השאלה אם השילדה נקייה שווה לקנות ? המחירון של הרכב 65 והוא מבקש 50 ואפשר עוד קצת להוריד אותו ..

וכמה לדעתכם עלות התיקונים שכתוב בבדיקה?

צלחות / רפידות / 4 צמיגים / משאבת מים / גומיות מגן לציריות

תודה רבה !

עריכה אחרונה על ידי Yakir112
פורסם (נערך)

לפי דוח מרכז הסליקה הרכב עבר לא פחות מ-5 תאונות שהגיעו לתביעת ביטוח, שתיים מהן עם נזקים גדולים (66 אש"ח ו-30 אש"ח). נראה לי שעבר חיים קשים. אם לונר בעדינות - לא הייתי שש לנהוג בו.

דו"חות שמאי ראית? זה המינימום לפני כל בחינה נוספת של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

לפי דוח מרכז הסליקה הרכב עבר לא פחות מ-5 תאונות שהגיעו לתביעת ביטוח, שתיים מהן עם נזקים גדולים (66 אש"ח ו-30 אש"ח). נראה לי שעבר חיים קשים. אם לונר בעדינות - לא הייתי שש לנהוג בו.

דו"חות שמאי ראית? זה המינימום לפני כל בחינה נוספת של הרכב.

איך אני יכל לראות דוח שמאי? הרי התאונות לא היו כשהוא היה הבעלים, 

פורסם

לא הייתי נוהג ברכב כזה.

ובטח לא במחיר שהוא הוריד.

שווי שוק של רכב כזה הוא לא יותר מאשר 20-30 אחוז מהמחירון וגם זה בספק.

זה מחיר של רכב שיצא מלסינג בלי שהרגו אותו בתאונות

.

פורסם
לפני 46 דקות, Yakir112 כתב:

איך אני יכל לראות דוח שמאי? הרי התאונות לא היו כשהוא היה הבעלים, 

שאל אותו. אם אין לו נתק מגע.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 38 דקות, sperial כתב:

שאל אותו. אם אין לו נתק מגע.

טוען שאין לו , כי התאונה הייתה ביד הראשונה , הוא היד השלישית

פורסם

זו תיבת פנדורה. דפדף הלאה.

• רעיון טוב! 1

פורסם

זה יופי של רכב לפירוק ומכירת חלקים שלא נפגעו בתאונה. לנסיעה? החיים שלי שווים קצת יותר, אתה תעשה את החשבון שלך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• ספונסר פורום
פורסם

הנושא של רכישת רכב שהוכרז אובדן גמור להלכה הוא למהמרים וחובבי מציאות.

מדי פעם אני נתקל בחיפושי ברכב כזה, והכלל הראשון לזכור הוא - שאין באמת כללים...

אך אם להתייחס לרכב האמור, תוקנו שם כ"כ הרבה דברים מעצם המחיר הגבוה ששולם על תיקונים, שקשה לי לראות איך לא תקלל את הרגע אם תקנה.

כן שלדה, לא שלדה - אתה עלול לחוות כל שילוב של תקלות קבועות כגון

חדירת מים עקב אי אטימה מוחלטת,

אכילת צמיגים והתנהגות כביש לא סימטרית,

תקלות פאנטום באלקטרוניקה,  בנוסף לקרקושים ורעשים שונים..... הרשימה לא נגמרת - ואת כל זה מציעים לך תמורת "הנחה מפליגה" של 15000₪ ממחירון?

נו באמת....

לפחות עשית נכון כששאלת כאן בפורום -

עשה לעצמך טובה ואל תצטרף לרשימת הפראיירים שאינם מתים ורק מתחלפים...

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

אני אתייחס בצורה קצת יותר רחבה: תתאים את הרכב ליכולת שלך, במקרה זה יכולת כלכלית (במקרה אחר זה יכול להיות יכולת נהיגה או יכולת טכנית או כל דרישה או מגבלה אחרת).

לפי המחיר שצויין כאן אני מניח שאתה רוצה רכב יחסית יוקרתי במחיר של רכב יד שניה עממי. אני יכול להבין את הרצון, אבל אתה צריך להביא בחשבון שגם התחזוקה תהיה יותר יקרה, ולו בגלל ״מס אשכנזים״ שתשלם בגלל סמל 4 הטבעות או בגלל נדירות של חלקי חילוף מסויימים. אז המלצתי היא לא להסתנוור אלא להיות מעשי, ואת החלומות להגשים כשיהיו לך האמצעים הדרושים. חוץ מזה, חלומות נוטים להשתנות במהלך השנים. 

אז אם אתה מוצא את רכב חלומותיך במחיר שמתאים לך - מצויין. אבל תזהר מסינוור, תן לעיניים ולמוח להתרגל ואז קבל החלטה שקולה.

שיהיה לך בהצלחה

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

זה כשהמוכר או נותן השרות מסתכל על הפרצוף שלך, או הכתובת שלך, או הרכב שלך ומנפיץ מחיר. לצורך העניין "אשכנזי" הוא מי שמבקשים ממנו יותר כסף.

• מצחיק 1

פורסם (נערך)

לאחרונה משתמש בשם "דריש" השתמש במושג הזה. (מס "אשכנזים")

מה שמוזר, (לפחות בעייניי)

כי הוא כותב ממדינה בשם ספרד. 

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם (נערך)

בעברית קלאסית זה נקרא להכניס את האלמנט. זה בתוספת לרגולאז׳ ברקס.

עריכה אחרונה על ידי sperial

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...