Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו VS עליות

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 19.4.2025 בשעה 17:21, Liel Baruch כתב:

הייתה לנו פיקנטו 2013 ו2019, לעלות איתן את העליות של חיפה לקח לנו 3-4 ימי עסקים

מצטרף לדברים שלך

היו לי שתיים כאלה שנתון 2016 בבסיס,  רכב מלא עליות של חיפה האוטו זועק לעזרה ולא זז

עריכה אחרונה על ידי Shay Shd Dave
  • מבאס 2
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

רכב עלוב ביותר . נסעתי איתו מבאר שבע לתל אביב וקיללת את הרגע שהשכרתי את הזבל הזה... (קיבלתי פיקנטו חדשה עם ניילון ועם 150 קמ בשעון ) 

פשוט גיר הזיה. מנוע חלש מאד ( המנוע הוחלש בשנת 2023 אני חושב  כדי לעמוד בתקן האירופאי) . 0 ל100 לוקח בערך 17 שניות עם שני אנשים באוטו

לא נוח בכלל וגם לא חסכוני . בנסיעה כזאת עשה לי 1 ל13 ( נסיעה בניעירונית ברובה) 

אני לא מבין מי ישים 110 אלף שח על הפח אשפה הזה שנקרא פיקנטו שבעוד 5 אלף שח יכולח לקנות סיאט איבזיה או סקודה פאביה  עם מנוע 1 טורבו חזק מאד מנסיון

• אהבתי 2
פורסם

מעניין יהיה לראות את כמות האנשים הפרטים שקנו.

לי חבל שאין ספארק יותר, מיני לדעתי הטובה ביותר שהגיע עם מנוע נורמלי וגיר נורמלי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתאריך 16.4.2025 בשעה 09:14, mitsugli כתב:

ממליץ לך לחפש איזה מאזדה 2 גם אם תרד בשנתון תקבל עדיין רכב חזק יותר וקצת יותר מרווח.

אני נוהג כבר חודש במאזדה 2 2022 כרכב גישור. יש לי ניסיון חיובי עם מאזדה 3 על כל ארבעת דורותיה וחשבתי שה-2 היא אותו דבר רק בקטן...
האבזור בדגם הדינאמיק (שבכלל לא דינאמי) ממש עלוב וכולל הנעה בכפתור, קיפול מראות חשמלי ומולטימדיה עם שיקוף לסלולארי. תפעול המולטימדיה דרך הגויסטיק פשוט נוראי וגוזל המון תשומת לב, מסך ה- 7 אינץ' איננו מסך מגע (הרעיון של תפעול באמצעות הגויסטיק נשמע מבטיח ובטיחותי, אך הביצוע ממש גרוע ולא בטיחותי).

איכות תא הנוסעים נמוכה מאוד, בידוד הרעשים גרוע והמושבים קטנים (גובהי 187 ס"מ ואני נאלץ להנמיך את המושב עד הסוף, ביחד עם בסיס מושב קצר - הרגל שלי באוויר ואחרי נסיעה בת שעה - יש לי כאבים בגב).

אני גר בירושלים ועובד במרכז, בתוואי הנסיעה שלי המננוע חלש ואני נוסע כמעט תמיד במצב ספורט כדי להשיג ביצועים סבירים.
תא המטען קטן וכך גם המושב האחורי.

פורסם

בגלל זה אם לקנות מזדה 2 אז pure white.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב- pure white הפלסטיקים יותר יפים, האבזור פחות עלות והחישוקים מקסימים.

עדיין זה רכב עם יחידת הנעה עצלה, מולטימדיה לא נוחה ומושב נהג לא נוח.

פורסם

לי דווקא המושב נהג היה בסדר לעומך הגירסאות הפשוטות.

לגבי המנוע זה לא טורבו אך עדיין ביחס למתחרות עם מנועי 1.4 שהיו נחשבה לזריזה.

פורסם
בתאריך 19.8.2025 בשעה 00:54, חגאי א כתב:

רכב עלוב ביותר . נסעתי איתו מבאר שבע לתל אביב וקיללת את הרגע שהשכרתי את הזבל הזה... (קיבלתי פיקנטו חדשה עם ניילון ועם 150 קמ בשעון ) 

קיבלתי לפני שבוע פיקנטו חדשה 2025 עם 20 ק״מ בשעון. והחזרתי אותה עם 152 ק״מ. השארתי לך את הניילונים מאחור.

הזדעזתי מהחולשה לעומת הפיקאסו שהתרגלתי אליה.

• מצחיק 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...