Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני בע"ה רוצה לקנות רכב טוב (חוסכת כמעט כבר שנתיים וחצי) ומאוד חשוב שזה יהיה רכב אמין. 

הנסיעות שלי הן מאוד ארוכות (יכולות גם להגיע למעלה מ25,000 קילומטר בשנה). 

אני יודעת שטויוטה קורולה זה רכב מאוד טוב, גם רכב משפחתי (במחשבה לעתיד) ורכב שיכול להחזיק המון שנים. ההתלבטות שלי היא לגבי הטיפולים ברכב והסוללה. ב"ה אני עובדת בעבודה מסודרת ובאמת השאלה שלי האם הטיפולים של טויוטה יקרים ובכלל זה החלקים שלה והסוללה שמתישהו אני אצטרך להחליף אותה, אם אצטרך. 

כמו גם אני מתלבטת על היונדאי I20 אשמח לשמוע גם עליה חוות דעת לגבי הנסיעות שלה ועלות התחזוקה. 

תודה רבה 🙂

פורסם

טויוטה קורולה זה רכב עם אמינות אגדית. יש קורולה עם מנוע בנזין רגיל, ויש קורולה עם מנוע היברידי (כלומר גם בנזין וגם חשמלי).

לעומת הבנזין, הקורולה ההיברידית חוסכת בדלק בנסיעות קצרות/פקקים.

לנסיעות ארוכות ללא פקקים, החסכון שלה פחות משמעותי.

לכן אם יש לך נסיעות ארוכות ללא פקקים, דווקא כדאי שתשקלי לחפש טויוטה קורולה עם מנוע בנזין.

יש מנוע 1.6 ויש מנוע 1.5. המנוע 1.5 פחות חזק, אבל אם את לא מחפשת ביצועים - אין בעיה (את העליות לירושלים הוא גם יעלה בלי בעיות).

קורולה בנזין אף אמינה יותר מההיברידית , ויותר פשוטה לתחזוקה.

אפשר גם להוסיף לרשימה מאזדה 3. זה רכב יותר ספורטיבי באופיו, אבל קטן יותר ונחשב לפחות נוח בנסיעות עירוניות.

שתיהן אמינות (הקורולה קצת יותר מהמאזדה), אבל הביטוחים יקרים יחסית, כי הרכבים גניבים.

חוץ מאמינות, אני ממליץ מאד שתבקשי מהמוכר נסיעת-מבחן.

אם אפשר לזמן ארוך, כדי לראות אם מושב הנהג יהיה לך נוח, בנסיעות ארוכות.

זה יכול להיות מאד משמעותי בשבילך.

בקורולה, יש גם את עניין המולטימדיה בהתקנה מקומית שייתכן שלא תמצא חן בעיניך (יש מולטימדיה מקורית, אבל רק ברמות הגימור הגבוהות יותר).

לגבי יונדאי i20 הייתי מוותר - יש לו תיבת הילוכים רובוטית, שבה הקלאץ' יכול להתקלקל ,ואז התיקון יקר.

בהצלחה

פורסם
לפני 54 דקות, ntd כתב:

טויוטה קורולה זה רכב עם אמינות אגדית. יש קורולה עם מנוע בנזין רגיל, ויש קורולה עם מנוע היברידי (כלומר גם בנזין וגם חשמלי).

לעומת הבנזין, הקורולה ההיברידית חוסכת בדלק בנסיעות קצרות/פקקים.

לנסיעות ארוכות ללא פקקים, החסכון שלה פחות משמעותי.

לכן אם יש לך נסיעות ארוכות ללא פקקים, דווקא כדאי שתשקלי לחפש טויוטה קורולה עם מנוע בנזין.

יש מנוע 1.6 ויש מנוע 1.5. המנוע 1.5 פחות חזק, אבל אם את לא מחפשת ביצועים - אין בעיה (את העליות לירושלים הוא גם יעלה בלי בעיות).

קורולה בנזין אף אמינה יותר מההיברידית , ויותר פשוטה לתחזוקה.

אפשר גם להוסיף לרשימה מאזדה 3. זה רכב יותר ספורטיבי באופיו, אבל קטן יותר ונחשב לפחות נוח בנסיעות עירוניות.

שתיהן אמינות (הקורולה קצת יותר מהמאזדה), אבל הביטוחים יקרים יחסית, כי הרכבים גניבים.

חוץ מאמינות, אני ממליץ מאד שתבקשי מהמוכר נסיעת-מבחן.

אם אפשר לזמן ארוך, כדי לראות אם מושב הנהג יהיה לך נוח, בנסיעות ארוכות.

זה יכול להיות מאד משמעותי בשבילך.

בקורולה, יש גם את עניין המולטימדיה בהתקנה מקומית שייתכן שלא תמצא חן בעיניך (יש מולטימדיה מקורית, אבל רק ברמות הגימור הגבוהות יותר).

לגבי יונדאי i20 הייתי מוותר - יש לו תיבת הילוכים רובוטית, שבה הקלאץ' יכול להתקלקל ,ואז התיקון יקר.

בהצלחה

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות הרחבה. 

לגבי טויוטה קורולה אני מעדיפה שנים מתקדמות, וממה שאני יודעת אין טויוטה קורולה בנזין בשנים המתקדמות יותר. 

לגבי מאזדה 3 גם שקלתי את האפשרות אבל הבנתי שהיא אוכלת דלק, אם אפשר התייחסות בעניין הצריכה של המאזדה אני אשמח. 

אקח גם בשיקול לעניין הביטוח היות ואני עדיין נחשבת נהגת צעירה... 

פורסם

מחירי ביטוח למזדה וטיוטה לא זולים.

לקורולה בתקציב שלך יש רק מנוע היברדי 1.8.

אכן אמינה וחסכונית, לא זריזה במיוחד אבל לא זריזה אבל לגמרי מספקת. רק שלא יהיה פשוט למצוא אחת עם ק״מ נמוך בתקציב הזה.

היונדאי בדגם האחרון די נוחה עם ביצועים טובים, יש לה גיר רובוטי אבל אם עיקר הנסיעות הן בין עירוניות למצמדים תהיה שחיקה נמוכה.

אפשר לבדוק מזדה 2 ברמת אבזור pure white עם סלון נעים משולב עור, לא הכי חסכונית אבל אמינה.

סוזוקי סוויפט/איגניס גם כן אמינות וחסכוניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוזוקי איגניס 2022 תכנס בתקציב, ותענה יפה על כל הדרישות. למיטב זכרוני גם מחירי הביטוח די שפויים.

יש קורולה בנזין גם בשנים מאוחרות בנפחים 1.5 ו-1.6.

בתקציב שלך תוכלי למצוא מכוניות מ-2020 או 2021.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מצטרף להמלצה על האיגניס. כניסה נוחה, חסכונית יחסית וקומפקטית. ניתן להשיג מודל מתקדם. המחיר שפוי יחסית לטויוטה. בהצלחה

פורסם
לפני 16 שעות, yulianx כתב:

מחירי ביטוח למזדה וטיוטה לא זולים.

לקורולה בתקציב שלך יש רק מנוע היברדי 1.8.

אכן אמינה וחסכונית, לא זריזה במיוחד אבל לא זריזה אבל לגמרי מספקת. רק שלא יהיה פשוט למצוא אחת עם ק״מ נמוך בתקציב הזה.

היונדאי בדגם האחרון די נוחה עם ביצועים טובים, יש לה גיר רובוטי אבל אם עיקר הנסיעות הן בין עירוניות למצמדים תהיה שחיקה נמוכה.

אפשר לבדוק מזדה 2 ברמת אבזור pure white עם סלון נעים משולב עור, לא הכי חסכונית אבל אמינה.

סוזוקי סוויפט/איגניס גם כן אמינות וחסכוניות.

יש לי ג'וק בראש, לא יודעת אם הוא מוצדק או לא, אבל בגלל שחסכתי ואני באמת רוצה רכב טוב יש לי בראש רק את החברות המוכרות והאמינות (טויוטה, מאזדה , יונדאי...). אני לא מכירה את סוזוקי , האם זה רכב שנשמר לשנים ארוכות, אמין.. קיצור זו התלבטות

פורסם
לפני 4 שעות, מתלבטתרצינית כתב:

אני לא מכירה את סוזוקי , האם זה רכב שנשמר לשנים ארוכות, אמין.. קיצור זו התלבטות

כן. סוזוקי איגניס זה רכב מאוד אמין, מאוד זול לתחזוקה וחסכוני.

והביטוח לא יקר

לא רכב אופטימלי לנסיעות בינעירוניות ויותר מרגיש בבית בעיר ובפרבר. אבל יעשה את העבודה מצויין.

ואם את חושבת קדימה אז יספק בלי בעיה גם משפחה קטנה עם ניהול נכון של תא המטען הקטן

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...