Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הזמנתי כרטיסי טיסה למשפחה לג׳נבה בקיץ.

באיזור האלפים הרבה מהדירות ב- Airbnb ללא מדיניות ביטול שטובה למצב הלא יציב אצלינו.

מחפש חברת ביטוח שתבטח את הוצאות הלינה שלא יוחזרו במקרה של ביטול טיסה. מישהו מכיר במקרה?

חברת הניהול של הדירה המליצה על חברה בשם Gretchen. האתר שלהם נראה בצרפתית בלבד ולא ברור. מישהו מכיר אותם?

תודה

פורסם

הביטוח הכי טוב זה לרכוש כרטיסים באל-על
לא אוהב אותם... אבל אם רוצים להבטיח הגעה, זה מה שיש
זה גם מה שעשיתי השנה, בניגוד לצו מצפוני

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טיסה של אל על עולה כמו הטיסה באיזיג'ט פלוס הלינה. כמעט פי שתיים וחצי.

בכל מקרה הטיסות באיזיג'ט כבר הוזמנו.

פורסם

למה לא טריפ גרנטי?

מחזירים 80 אחוז, הפרמיה בסביבות ה-10 אחוז מהסכום המבוטח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 6 דקות, natco כתב:

למה לא טריפ גרנטי?

מחזירים 80 אחוז, הפרמיה בסביבות ה-10 אחוז מהסכום המבוטח.

לא תקף במקרה כזה. רק אם המבוטח יוזם את הביטול. אם חברת התעופה מבטלת אין החזר.

פורסם (נערך)

דירות בצרפת או בשווייץ?

ניסית דרך מתווכים אחרים כמו בוקינג או מתווכים מקומיים?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חפש holiday homes ותקבל הרבה אתרים שמתווכים צימרים. 

עם זאת מדיניות ביטול בדרך כלל די אחידה במדינה או איזור. הייתי מנסה קנטון אחר, או, אפילו, את הצד הצרפתי של הגבול, שסביר שיהיה הרבה יותר זול, וכיוון שמדובר בשנגן הגבול שקוף לגמרי. יותר מזה, בדוק את האפשרות לצאת מהשדה בצד הצרפתי ולשכור שם את הרכב, כנראה יהיה יותר זול אם כי תצטרך לקנות וינייט.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לצרפת לא רוצה לנסוע בתקופה זו עם הילדים לאור חוסר הסימפטיה אלינו.

רכב כבר הזמנתי בצד השוויצרי באלאמו. לא ראיתי הבדל משמעותי במחיר. על ביטול השתתפות עצמית ויתרתי, מחיר פסיכי.

אני אנסה באמת לחפש אולי מקומיים.

פורסם

לפני 6 שנים ניצלתי את ביטול ההשתתפות העצמית פעמיים בנסיעה אחת, ובשכירות האחרונה שלי, לפני שנתיים, הייתי פסע מניצול נוסף (ב-peripherique, הטבעת של פריז, שהנהגים בו יכולים ללמד את נהגי כביש 31 פרק מעשי בנהיגה פראית). בשני המקרים שכרתי את מהארץ, העסקות היו הרבה יותר טובות מאשר באתרים המקומיים או הבינלאומיים.

לגבי חוסר אהבת ישראל - לא נתקלתי בבעיה בצרפת לפני שנתיים ולא בלונדון לפני חודש, למרות שהנהג שהסיע אותי מנמה״ת לעיר היה בילאל, מי שהחזיר אותי לשדה היה סאמי ומי שביקש חוות דעת על השירות היה ג׳יהאד. ולגביך אני מדבר על אזורים כפריים פריפריים שבהם תפגוש צרפתים, לא מהגרים. חוץ מזה, שווייץ יפה להפליא אבל לא במיוחד סימפטית. אני לא מתגעגע במיוחד.

פורסם

נוסע עם ילדים קטנים, לא מתחשק לי לנסות. ובכל מקרה אני רוצה את מזג האוויר הקריר באיזור האלפים. מבחינת ביטוח, אני אקנה משהו מקומי. לשלם 1650 שח תוספת כאשר ההשתתפות העצמית היא 6000 נשמע לי מופרך.

אגב חיפוש מקומי של דירות באיזור לא העלה דברים טובים יותר לצערי.

פורסם (נערך)

כמה ילדים ובאיזה גילים? כאשר הילדים שלי היו צעירים היו טיולים בהם לנו בצימרים, אבל היו טיולים בהם לנו במלונות עם חדרים גדולים או עם דלת מקשרת בין החדרים, והסתדרנו מצויין.

כרגע אני עוסק בבדיקת האפשרות לטיול משפחתי של 3 דורות, והכיוון הכללי (שעדיין לא נסגר) הוא  כפר נופש. הייתי במקום כזה בהולנד כשהילדים עדיין היו ילדים, והיה מוצלח ביותר, גם כבסיס לטיולי כוכב וגם לשימוש במתקנים המקומיים כשהילדים עייפו מהנסיעות הארוכות. כפרים כאלה נוחים כי אתה מקבל בקתה מצויידת היטב ויש במקום, בדרך כלל, סופרמרקט קטן, בתי אוכל ומתקני שעשועים לילדים. לכל כפר אופי שונה, אז אני מציע לחפש כפר שמכוון למשפחות, ושמיקומו מתאים לשמש מוקד לטיולים. חיפוש קצר בגוגל מעלה שיש כפרים כאלה בשווייץ. לא התעמקתי, אבל שווה בדיקה. חפש holiday village/resort..

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

לא יעזור כלום, המרחקים יהיו ארוכים וחלק ניכר מהנהיגה הררית מפותלת במדינה עם רשת מצלמות צפופה ואכיפה בסטיה של 1-2 קמ״ש מהמותר. מקווה שהחבר׳ה שלך מסתדרים ביניהם בספסל האחורי.

הצד הצרפתי של הגבול גם הוא חלק מהאלפים. תחשוב מון בלאן (שמתחלק בין צרפת לאיטליה, אבל מרוחק פחות מח-100 ק״מ מג׳נבה, מרחק כביש מתפתל.

אגב, איזה רכב שכרת?

פורסם (נערך)

שעתיים שלוש זה בסדר, יותר מזה מתחיל להיות קצת קשוח בגלל הקטנה שיש לה נטיה לבחילות. שכרתי BMW X3 4x4 או דומה.

גם בצד הצרפתי במרחק סביר מדובר רק באיזור של שאמוני, גם לא זול במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
  • תוכן חדש...