Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסה יותר קרוב לג׳נבה, כך שתהיה קרוב לגבול. אפילו יותר צפונה.

ותביא בחשבון ששווייץ מדינה יקרה במיוחד. אפילו בקנה מידה ישראלי.

לפני הרבה מאוד שנים נסעתי עם המשפחה לאוסטריה ושווייץ. את הפרק של שווייץ עשינו על בסיס באזל, אבל המלון היה בצד הגרמני של הגבול במרחק 10ֶ מ׳ ממנו, מה שחסך לפחות 50% בהשוואה למלון בצד השוויצרי. אגב, הרכב שבו נסענו היה 5008 (כמובן בדור של אותם ימים) שהתברר כמושלם עבור משפחה עם 3 בני עשרה וציוד לשבועיים (כיבסנו רק פעם אחת במהלך הטיול).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שאני עשיתי זה להזמין לינות בבוקינג, כאשר התשלום אמור לרדת באשראי. לא עובד עם כאלה שעןבדיפ עם בוקינג אבל שרוצים העברות בנקאיות.

אני לא עושה העברות בנקאיות יותר לאף אחד. נפלתי ככה כבר בקורונה.

ממה ששמעתי, בוקינג עזרו להרבה ישראלים במלחמה בנוגע לביטולים והחזרי כספים גם שלא היה צריך להחזיר שום דבר מבחינת התנאי ביטול. אז אני מעדיף לעבוד איתם ישירות כמה שאפשר.

פנו אלי כבר מאחת הלינות, בדקו אם אני רוצה לעבוד מולם ישירות וכנראה לבטל את בוקינג. התחושה שלי שבוקינג שוחטים אותם בעמלות. לא טרחתי לענות. מעדיף לשלם עוד.

בנוסף, היתה לינה שכתבה לנו שהם בשיפוצים. ביקשו שנבטל. היה לי מוזר. בדקתי ושום תאריך לא נסגר כולל דירה או שתיים אחרות באותו התאריך. מדובר בדירה בהחלט משופצת או חדשה. שיפוצים הם עושים תמיד בתקופות היובש ויש כאלה מספיק אצלם. כתבתי לבעל הנכס, לא ענו. כתבתי לבוקינג, ופתאום הכל בסדר.

כתבתי שוב לבעל הנכס. לא עונה.

שוב לבוקינג. טענו שהכל בסדר.

בקיצור, אנטישמיות.  אנטי ישראליות. מה שתקראו לזה. מצאתי לינה אחרת ואני אבטל אותם ביום האחרון שאפשר.

פורסם

בטיולי רכב, אני ב-99 אחוז מהמקרים מזמין מראש לינות רק ללילות הראשון והאחרון. כל השאר, זוגתי מוצאת לנו תו"כ שאני נוהג לתוך היעד, באותו יום, לקראת שעות הצהריים...

זה לא מתאים לכל אחד ולא אפשרי בכל יעד ובכל עונה, וכנראה גם יותר בעייתי עם ילדים קטנים.

אבל זה מאפשר גמישות וספונטניות בטיול עצמו, ותכל'ס- זה גם חלק מההרפתקאה.

אחרי שפות"ש תיקן אותי שטריפ גרנטי מאפשרים ביטול רק ביוזמת המבוטח, אני לא מכיר פתרון אחר לעניין ביטולי הלינות.

• אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני שעתיים, Nemesis כתב:

בבוקינג לא כל כך יש באיזור שאני מחפש. יותר Airbnb.

התכוונתי לאתרים מקומיים. סתם, לדוגמה, התוצאה הראשונה בגוגל כשמחפשים

switzerland holiday home

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...