Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני מס' חודשים קיבלתי דו"ח חנייה (על קטנוע) מעיריית ירושלים. הגשתי ערעור עם בקשה לביטול.

היום החזירו לי תשובה שהערעור נדחה ויש מס' אסמכתא עם לינק לתשלום. זהו. שום אופצייה אחרת לא קיימת.

אני מעוניין להשפט. אני לא מוצא אפשרות כזאת.

האם יש דבר כזה שלא ניתן להשפט?

האם יכול להיות שבגלל שהגשתי ערעור והוא נדחה אז אין האפשרות להשפט?

פורסם

לפי הכתוב באתר העיריה, יש לך 30 ימים מקבל התשובה על  הערעור כדי לבקש להשפט.

נראה שניתן לעשות זאת באופן מקוון: https://jeronlineforms.jerusalem.muni.il/Parking?rqstType=3

"אם ברצונכם להישפט על העבירה בבית משפט, עליכם להגיש בקשה להישפט תוך 90 ימים מיום קבלת הדוח או בתוך 30 ימים ממועד קבלת תשובת התובע לבקשה לביטול דוח.
בקשה להישפט יכול להגיש נהג הרכב, המחזיק ברכב או הבעלים הרשומים במשרד הרישוי במועד רישום הדוח."

פורסם

בס"ד

במידה ושלחת ערעור, ומיד לאחר קבלת התשובה אתה מנסה להגיש בקשה להישפט, זה אמור לעבוד.

במידה ואתה לא מצליח להגיש את הבקשה:

אישית ממליץ להגיש תביעה דרך עורך דין מקצועי.

העירייה קצת חוגגים בכל נושא הדוחות, ומנצלים את חוסר האונים של התושב המסכן, ומתנהגים בשרירותיות יתר וחוסר תום לב והגינות.

אך, מאמין כי העו"ד ייעץ לך קודם כל לשלם את הדו"ח, בכדי שלא יוכל לצבור ריביות וכו' בזמן של עד הטיפול.

פורסם
לפני שעה, אורח לרגע כתב:

טוב, תודה.

אז חפרתי שם קצת בעקבות ההודעה של be roo ומצאתי את האפשרות להגיש בקשה להשפט.

מבקש כשתדע, לעדכן על השנה שבא עתיד להתקיים המשפט

• מצחיק 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...