Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול בבוקר הסעתי את הבן שלי לגן, בדרך הקבועה שלנו.

צומת של 2 נתיבים שפונים שמאלה, אני בימני והנהג הפוגע בשמאלי.

שנינו ראשונים ברמזור.

בערך באמצע הפניה הוא פגע בי מאחורה וגם בצד השמאלי אחורי, יצא מהרכב להתחיל להתלונן "תראה מה עשית, רכב חדש בלה בלה בלה".

במקום להתווכח איתו, אמרתי לו שיש לי מצלמה ברכב שתיעדה הכל ושחברת הביטוח תראה אותו.

בבית הסתכלתי בסירטון ובאמת רואים שאני נוסע בנתיב שלי, פונה כראוי לנתיב הנכון ובאמצע הפניה שומעים בום.

יש לי גם תמונה שצילמתי מיד אחרי הפגיעה ורואים את הרכב הפוגע בתוך נתיב הנסיעה שלי.

בינתיים הגשתי תביעה אבל לפי מה שזה נראה הבחור השני חושב שאני זה שסטה.

מה אתם חושבים?

Screenshot_2024-12-14-20-24-34-79_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

עריכה אחרונה על ידי syler1
פורסם

בוידאו בגלל השמש ממול לא ניתן לראות את הסימונים בתחילת הסרטון, ומבחינתי לפחות הסרטון לא חד משמעי. נראה שבפגיעה אתה נדחף מעט ימינה ורק אחריה ניתן להבחין שאתה באמצע הנתיב שלך\ בהחלט יתכן שחתכת אותו בתחילת הפניה.

בתמונת הסטילס זה הרכב הפוגע? אז זה כבר יותר עוזר לך, הוא בהחלט בנתיב שלך, רק שחבל שגם הרכב שלך לא בפריים, כדי לראות את יחס המיקום.

אחרי תאונה תמידכדאי להפעיל וידאו בטלפון ולצלם את המיקום היחסי של הרכבים והאיזור מסביב ולתעד את התגובה של הנהגים המעורבים.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Be roo כתב:

בוידאו בגלל השמש ממול לא ניתן לראות את הסימונים בתחילת הסרטון, ומבחינתי לפחות הסרטון לא חד משמעי. נראה שבפגיעה אתה נדחף מעט ימינה ורק אחריה ניתן להבחין שאתה באמצע הנתיב שלך\ בהחלט יתכן שחתכת אותו בתחילת הפניה.

בתמונת הסטילס זה הרכב הפוגע? אז זה כבר יותר עוזר לך, הוא בהחלט בנתיב שלך, רק שחבל שגם הרכב שלך לא בפריים, כדי לראות את יחס המיקום.

אחרי תאונה תמידכדאי להפעיל וידאו בטלפון ולצלם את המיקום היחסי של הרכבים והאיזור מסביב ולתעד את התגובה של הנהגים המעורבים.

כתבת "רואים שאני נדחף קצת ימינה".

אני זה שנסעתי בנתיב הימני, אז אם אני נדחף קצת ימינה, זה אמור רק להרחיק אותי מהרכב השמאלי 

עריכה אחרונה על ידי syler1
פורסם (נערך)

לא הבנתי מה אתה מנסה לומר.

אם נדחפת ימינה, העובדה שרואים בוידאו שאתה באמצע הנתיב לאחר הדחיפה מעידה על כך שהייתי יותר שמאלה לפניה ואולי גלשת לנתיב שלו.

מבחינתי הוידאו לא עוזר במיוחד לך או לנהג השני, כי ברגע הפגיעה לא ניתן להבחין בסימון הנתיבים. הוא אולי אפילו משחק קצת לרעתך, נראה שאתה מפנה את ההגה מיד בתחילת הפניה במקום להמשיך מעט ישר ואז לפנות.

הסטילס לעומת זאת, בהחלט עוזר. הנהג השני יוכל לטעון שהמשיך לזוז אחרי הפניה, אבל למה שימשיך דווקא בקו הזה אם מראש פנה בכיוון הנכון.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

קשה מאוד להבין בגלל השמש. יש צילום מהמצלמה האחורית אם קיימת?

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...