Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תקין שרכב אוטומטי מדרדר בעליה אפילו בעליה קלה? שהאוטו עומד בעליה ואני עוזב ברקס הוא פשוט מדרדר אחורה

מדובר בהונדה סיוויק האצבק 2009 אוטומטית(לא רובוטית)

פורסם

כמה ק"מ? לא עוזב אותך הנושא, אה 😀? יש היסטוריה של החלפות נוזל ברכב? מה ממליץ היצרן בנושא? אולי מזגו בעבר נוזל לא מתאים. הייתי בודק מפלס על פי הוראות היצרן, וצבע נוזל הגיר על נייר סופג (תעלה תמונה אולי). לא בטוח ששווה להשקיע יותר מדי בנושא.

פורסם
לפני 9 שעות, hondaO כתב:

זה תקין שרכב אוטומטי מדרדר בעליה אפילו בעליה קלה? שהאוטו עומד בעליה ואני עוזב ברקס הוא פשוט מדרדר אחורה

מדובר בהונדה סיוויק האצבק 2009 אוטומטית(לא רובוטית)

בהנחה וההילוך אכן משולב - זה עלול לקרות כתוצאה מלחץ שמן נמוך בגיר (עניין של בלאי) ו/או טורים נמוכים מידי (פחות שכיח - בגלל שמדובר במכונית עם הזרקת דלק ששולטת בעצמה על הסלד סרק).

יש מספיק שמן בגיר ?

האם יש החלקות במעבר בין ההילוכים (1-2-3....) ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שמן גיר לא חסר, בהסטוריית טיפולים הבעלים הקודמים של הרכב החליף שמן גיר (בחברה) וגם הצבע כמו שהוא אמור להיות (בדקו בטיפול השנתי ואמרו שהכל בסדר ולא צריך להחליף שמן

ואין החלקות בהילוכים

פורסם

האם במישור בעזיבת ברקס הוא מתקדם קדימה ללא גז? 

הייתה לי סיוויק הצ'בק דור קודם לזה המדובר (2003) ושם ממיר מומנט מאוד "משוחרר" זאת אומרת הרכב היה בקושי מתקדם קדימה בעזיבת ברקס. קניתי אותה כשהייתה יחסית חדשה (5-6 שנים על הכביש, 70 אלף ק"מ) וזה כבר היה ככה, החלפתי שמן גיר ולא השתנה כלום. חוץ מזה הכל עבד תקין. 

כך שיכול להיות שזה "פיצ'ר". 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...