Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם מכירים את המחלה של ה208, הבעיה שהגומיה אצלי כמעט יצאה לגמרי, אני חושש שהחלון יפגע. 

מהיכן אני יכול להשיג גומיה כזו במחיר הזול ביותר? 

פורסם (נערך)

בעיה ידועה והיה לי אותו הדבר בחלון ימיני אחורי ב2008, אפילו נפתחה תביעה ייצוגית נגד לובינסקי בנושא. פשוט הזוי המחירים של הגומי הזה במורשה. בכל אופן הזמנתי מעלי אקספרס וזה הגיע ובאיכות טובה. זה מגיע בלי הקליפס, אם יש לך מהישן זה טוב, אם לא אפשר לקנות חדש במורשה. עדיין פער משמעותי במחיר (לובינסקי רוצים איזה 1500 לגומי). תלך פשוט מקסימום למישהו שמתעסק בחלונות שירכיב לך

I just found this on AliExpress: 
₪249.85 | Baificar New Genuine Window Upper Rubber Strip Sealing Door Glass Lifter Guide Groove Mud Trough For 4 Door Peugeot 208 2008
https://a.aliexpress.com/_ol6Fr7z

בקשר לתביעה, זה מה שפורסם: "אנחנו מעדכנים שהיום הוגשה תביעה ייצוגית בגין החלונות האחוריים הפגומים. ב 208 וב 2008. מי שזה נוגע לו מוזמן ליצור קשר עם משרד רדעי-גדות.
בטלפון
036969978

תודה"

עריכה אחרונה על ידי manwithcar

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...