Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מחפש סדנה שאפשר לעבוד איתה לטווח ארוך - להתחיל במערכת בלימה ואולי צנרת, ולהמשיך איתה הלאה ככל שיעבור הזמן.

מישהו שנותן את "כל החבילה" - מוכר, מתקין ומתקן במידת הצורך. אם הוא יודע להעביר טסט זה בכלל סוגר פינה.

אני מאלו שצריכים לסמוך על אנשים - שימליצו לי על מה שמתאים לי (ולא בהכרח הכי רווחי בשבילם), שיתנו מחיר הוגן (לא מחפש הכי זול, מוכן לשלם על שירות וידע) ויחס טוב.  אין לי סבלנות לקרוא 4 שעות מבחני השוואה על מערכות בלימה, לקנות במקום אחד ולהתקין במקום אחר - אני מחפש את זה שכבר היה שם ויודע להגיד לי קח את X.

ועוד משהו חשוב - אני מחפש מישהו שיעריך את זה שאני שם אצלו 2,000 או 20,0000ש"ח למוצר, ולא כזה שאם לא הגעתי עם GTR ורצון לשפוך מינימום 50,000 ש"ח אצא בתחושה שאני רק כאב ראש בשבילו (גם אם המוצר שהוא נתן היה טוב).

אשמח להמלצה על סדנאות כאלו (אשדוד - השרון)

תודה

פורסם

באופן אישי, את כל השיפורים רכשתי בעצמי והתקנתי במוסכים/סדנאות. 

המקום הכי פדנטי שפגשתי, עם הבנה טובה לתחום ומחירים הגונים מאוד זה LBRacing Garage בקריית מלאכי. מה שכן, הם לא מחזיקים במלאי חלקים או משהו כזה שכן הם מוסך לפני שהם סדנת שיפורים (והם עשו לא מעט שיפורים לרכבים שונים). יש שם את ליאור ואסף, שני בחורים באמת נהדרים עם אהבה לתחום, שלא ינסו לדחוף לך משהו ואתה תרגיש שאתה חלק מהתהליך ולא מישהו שמפריע להם. 

• אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...