Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לרכב יחסית כיף ומפנק לרווק עד 30k

baruh443

פוסטים מומלצים

הסדר עדיפויות זה ככה מימין לשמאל: 

רכב כיף לנהיגה>נוחות נסיעה>עלויות תחזוקה>אמינות>אבזור ונראות

הכי חשוב שיהיה כיף זול יחסית לתחזוקה ואמין.. חשבתי לכיוון של איביזה 2014 ככה אם יש עוד רעיונות אשמח להמלצות מנסיון 🙏

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאיביזה גיר פחות אמין, אבל הוא אכן זריזה, נוחות בסדר.

עוד אופציה היא מזדה 2 שגם די זריזה אך עם מכלולים עדיפים.

בתקציב שלך צריך להתפשר על משהו.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, baruh443 כתב:

הסדר עדיפויות זה ככה מימין לשמאל: 

רכב כיף לנהיגה>נוחות נסיעה>עלויות תחזוקה>אמינות>אבזור ונראות

הכי חשוב שיהיה כיף זול יחסית לתחזוקה ואמין.. חשבתי לכיוון של איביזה 2014 ככה אם יש עוד רעיונות אשמח להמלצות מנסיון 🙏

כתבת עלויות ואמינות בדירוג הנמוך יותר. ואחר כך כתבת הכי חשוב שיהיה זול ואמין. תחליט....

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רובוטי+טורבו (אני מניח שככה זה באיביזה 2014) זה לא שילוב שמצטיין באמינות שלו.

ייתן תמורה יחסית ראויה ברכיב הכיף כי זו מערכת הנעה מוצלחת מאוד. כשהיא תקינה....

אני לא הייתי קונה רכב עם גיר רובוטי בגיל הזה. אלא אם הכל שם הוחלף לאחרונה. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, razi_pazi כתב:

רובוטי+טורבו (אני מניח שככה זה באיביזה 2014) זה לא שילוב שמצטיין באמינות שלו.

ייתן תמורה יחסית ראויה ברכיב הכיף כי זו מערכת הנעה מוצלחת מאוד. כשהיא תקינה....

אני לא הייתי קונה רכב עם גיר רובוטי בגיל הזה. אלא אם הכל שם הוחלף לאחרונה. 

לא היית קונה כי כמה עולה להחליף? וכמה פעמים תצטרך להחליף? הבנתי הגיר הולך כל 80-100 אלף.. אני עושה בערך 10 אלף בשנה.. 

לפני 20 שעות, רמי חי כתב:

כתבת עלויות ואמינות בדירוג הנמוך יותר. ואחר כך כתבת הכי חשוב שיהיה זול ואמין. תחליט....

התכוונתי שפחות חשוב הנוחות והאבזור.. 

פשוט כתבתי את הנוחות ליד הכיף לנהיגה כי זה די הולך ביחד חח

בתאריך 17.9.2024 בשעה 16:02, yulianx כתב:

לאיביזה גיר פחות אמין, אבל הוא אכן זריזה, נוחות בסדר.

עוד אופציה היא מזדה 2 שגם די זריזה אך עם מכלולים עדיפים.

בתקציב שלך צריך להתפשר על משהו.

מזדה 2 נחשבת אותה רמה בערך מבחינת כוח וזריזות..? אני יכול להביא אותה באותה שנתון +- כמו האיביזה.. אבל עשיתח נסיעת מבחן על אחת 2013 והרגישה לי יותר חלשה מאיביזה 2011 ידנית שעשיתי עליה נסיעה.. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאיביזה מנוע טורבו לכן היא זריזה יותר.

אי אפשר להגיד שכול 80-100 תהיה בעיה בגיר, לחלק היו בעיות לפני ולקח הרבה אחרי. הבעיה כשאתה קונה יד שניה את לא יודע מצב מצמדים או מכטרוניק.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם איביזה לדעתי עדיף 1400 בלי טורבו קצת יותר דלק אבל חוסך בעיות טורבו{ויש בזה בעיות}

לפני כשעה, baruh443 כתב:

לא היית קונה כי כמה עולה להחליף? וכמה פעמים תצטרך להחליף? הבנתי הגיר הולך כל 80-100 אלף.. אני עושה בערך 10 אלף בשנה.. 

התכוונתי שפחות חשוב הנוחות והאבזור.. 

פשוט כתבתי את הנוחות ליד הכיף לנהיגה כי זה די הולך ביחד חח

מזדה 2 נחשבת אותה רמה בערך מבחינת כוח וזריזות..? אני יכול להביא אותה באותה שנתון +- כמו האיביזה.. אבל עשיתח נסיעת מבחן על אחת 2013 והרגישה לי יותר חלשה מאיביזה 2011 ידנית שעשיתי עליה נסיעה.. 

וודאי שפחות זריזה ויותר דלק אבל יותר אמינות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, נתן מירושלים כתב:

אם איביזה לדעתי עדיף 1400 בלי טורבו קצת יותר דלק אבל חוסך בעיות טורבו{ויש בזה בעיות}

וודאי שפחות זריזה ויותר דלק אבל יותר אמינות.

יותר אמינה זה נכון במיוחד אם היא ידנית, אבל הנאה לא תמצא שם הרבה והרכב דיי עגלה ואוכל יחסית הרבה דלק

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי מזמין אותכם לנסיעת מבחן על האיביזה שלי... אבל הרכב די זריז (כנראה שבידני זריז או לא משתנה לפי נהג...)

וצריכת דלק של 1:13 מדוד משאבה בנסיעה בעיקר עירונית, זה לא נראה לי רכב שתיין. אגב היו חברים בפורום שהגיעו ל1:17 בינעירוני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 דקות, shlomiko כתב:

לא הייתי מזמין אותכם לנסיעת מבחן על האיביזה שלי... אבל הרכב די זריז (כנראה שבידני זריז או לא משתנה לפי נהג...)

וצריכת דלק של 1:13 מדוד משאבה בנסיעה בעיקר עירונית, זה לא נראה לי רכב שתיין. אגב היו חברים בפורום שהגיעו ל1:17 בינעירוני

על איזה מנוע מדובר?

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, shlomiko כתב:

1400 שנת 2011

ממש אחלה למנוע הזה אם אתה מוציא את זה בעיר באופן עקבי, 1ל17 בין עירוני אפשרי לגמרי מן הסתם בעיקר בנסיעה עדינה אבל נשמע הגיוני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש איביזה 2014 ה 1400 המיושן עם גיר ידני, לא יודע אבל במסקנה שלי לא הכי חסכוני, אני נוסע עם מזגן בקיץ הזה כמה בדיקות חישוב צריכת הדלק: יצא לי כאשר 25% עירוני ובין עירוני 75% משולב בין 1:12 ל 1:13.72 בדקתי באותה משאבה בסונול אבל מבחינת אמינות ב"ה פיקס, 4 שנים אצלי 50,000 ק"מ נסעתי, תענוג של רכב יפה מאוד ונאה לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי Oren_Barazani
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...