Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם

אחי קנה היום פיג'ו 3008 2018 דיזל, וניסינו להתחבר לאנדרואיד אוטו אבל זה לא הצליח.

ניסינו בנוסף גם להחליף כמה כבלים

עשיתי בדיקה ברשת אבל לא ברור לי אם צריך לעדכן גרסא במולטימדיה בשביל שזה יעבוד, או שזה אמור לעבוד מראש כבר עם גרסאות ישנות

כרגע יש לו 073C

סתם מעניין אותי אם מישהו נתקל בבעיה דומה, ואם זה קשור לעדכון גרסא.

תודה מראש לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי Eladmalka
פורסם

מניסיוני, כבל של חברת Anker עובד מצויין. 

לא כל כבל עובד טוב עם המערכת של פיג'ו. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בעיקרון  כפי שחברי לעיל אומרים, יש כבלים וכו.

לי למשל, אמרו שרק כבל מקורי של סמסונג עובד, לדאבוני, ברכב אחד עבד, בשני, לא עבד.

יש לי חבר עם אותו אכב כמו שלך, אצלו אני הבאתי לו לינק לקנות דונגל של אנדרואיד שמתחבר בusb וזה עובד לו סבבה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, ariel000 כתב:

בעיקרון  כפי שחברי לעיל אומרים, יש כבלים וכו.

לי למשל, אמרו שרק כבל מקורי של סמסונג עובד, לדאבוני, ברכב אחד עבד, בשני, לא עבד.

יש לי חבר עם אותו אכב כמו שלך, אצלו אני הבאתי לו לינק לקנות דונגל של אנדרואיד שמתחבר בusb וזה עובד לו סבבה.

העניין הוא ששמתי דונגל של חיבור אלחוטי וזה לא עבד שזה מה שמוזר

אני אנסה לאפס אבל לא יודע אם זה יעבוד

עריכה אחרונה על ידי Eladmalka
פורסם
לפני 17 דקות, Eladmalka כתב:

העניין הוא ששמתי דונגל של חיבור אלחוטי וזה לא עבד שזה מה שמוזר

אני אנסה לאפס אבל לא יודע אם זה יעבוד

תתחיל מאיפוס ה"אנדרואיד אוטו" גם בטלפון הנייד (איפוס \ מחיקת ה CACHE ומחיקת ה DATA דרך APPS) וגם ברכב עצמו (תעשה איפוס לכל המערכת) ותתחיל מחדש.

עם מתאם אלחוטי זה עובד מצויין. עם כבל זה דיי סיוט  - לקח לי דיי הרבה ניסיונות עם שלל כבלים עד שמצאתי אחד עובד, אבל גם כבל עובד בסופו של יום מתקלקל אחרי אי אילו שימושים - ולכן האופציה של מתאם אלחוטי היא הטובה ביותר, אתה יכול להשאיר את הטלפון בכיס והחיבור הוא אוטומטי.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רגע, הרי גם דונגל מחובר עם כבל לכניסה הרלבנטית ברכב. אז מה מותרו מזה של הטלפון. לי יש דונגל כזה די נחשב של carlinkit והוא קפריזי בדיוק כמו הטלפון. 

• אהבתי 1
פורסם

ברכבי פיז'ו - הכלל כבל איכותי וקצר מ- 50 ס"מ חובה!

דוגמה לכבל כזה: https://www.amazon.com/dp/B0BPLSGGZ4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
אחרי שנמאס מהכבל, וכשנוסעים נסיעות קצרות (על כך בהמשך...)  עוברים למתאם אלחוטי איכותי בשם מוטורולה MA1 המיועד לאנדרואיד אוטו בלבד.

כזה:https://www.amazon.com/dp/B09PQ95GY4?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
המתאם הנ"ל אינו נשלח לארצנו ויש צורך בסיוע חברת שילוח כזו:

https://www.shipito.com/en/

סה"כ רכישה+משלוח - מקבלים עודף צנוע מ- 100$, הגעה בפרק זמן של 3-4 שבועות.

הערה: המתאם האלחוטי מתחבר לטלפון הן ב- BT והן ב- WIFI בתדרי 5GHZ - הנ"ל שואב סוללה ונסיעה מעל לשעה תרוקן הטלפון מהסוללה.
פיתרון - זמן החיבור האלחוטי מומלץ בחום לטעון הטלפון בו"ז עם מטען איכותי כזה לדוגמה : https://ksp.co.il/web/item/301854, את המטען מחברים לפלאג המצית הנמצא מימינו של פלאג ה- USB המועסק ע"י המתאם האלחוטי.

כל זאת מנסיון אישי שקרוב לשנתיים עם שלושת הרכיבים הנ"ל.

פורסם
בתאריך 22.8.2024 בשעה 17:03, Eladmalka כתב:

עשיתי בדיקה ברשת אבל לא ברור לי אם צריך לעדכן גרסא במולטימדיה בשביל שזה יעבוד

כנס לכאן:

https://www.peugeot.co.uk/buy/mobility-connectivity/map-system-updates.html

גלול למטה והזן קוד שלדה. אם יזהה אותו, העמוד יתרענן, גלול שוב למטה ותוריד את תוכנת העידכון למחשב.

דרכה, שוב להזין קוד שלדה והוא ימצא לך עדכונים אם יש.

אתה יכול לעקוב גם אחרי ההוראות כאן.

ניסיתי את הנ"ל עם רכב רנדומלי דומה לשלך שמצאתי ביד2:

image.thumb.png.fc185866db459fd217ba03722de937d8.png

כל הנ"ל לא מבטיח שדברים יעבדו יותר טוב. ותמיד יש אפשרות שמשהו יתפקשש בתהליך העדכון. על אחריותך.

אפשר לבדוק גם במוסך יבואן אם הם יכולים לעדכן (מניח תמורת תשלום).

פורסם (נערך)

יש לנו במשפחה סיטרואן c5 aircross
וגם הייתה את אותה  בעיה עם האנדרואיד אוטו ניסינו מספר כבלים ומה שפתר  זה עדכון גרסת מולטימדיה במוסך :)

עריכה אחרונה על ידי shaine
פורסם
לפני 6 שעות, BeRhthem כתב:

פיתרון - זמן החיבור האלחוטי מומלץ בחום לטעון הטלפון בו"ז עם מטען איכותי 

סורי, החוויה שלי אחרת.

עם המתאם של carlinkit לאנדרואיד אין לי  שום בעיות.

אחד היתרונות זה שהוא לא מרוקן את הסוללה במכשיר אפילו שמדובר בחיבור bt וגם wifi. בגלל שהמסך כבוי הטלפון לא מאבד סוללה ולא מתחמם. לפחות בטלפון שלי (A52s) אין בעיות כאלה.

את ה carlinkit קונים באליאקספרס, יש לו גם עדכוני תוכנה ואפשרות למשחק עם התדרים במידה ונתקלת בבעיה של חיבור או ניתוקים (במקרים נדירים).

המחיר הוא בסביבות 120-130₪ כולל  משלוח עד הבית. ממליץ בחום.

לפני 6 שעות, רועי5 כתב:

רגע, הרי גם דונגל מחובר עם כבל לכניסה הרלבנטית ברכב. אז מה מותרו מזה של הטלפון. לי יש דונגל כזה די נחשב של carlinkit והוא קפריזי בדיוק כמו הטלפון. 

בדוק עדכון תוכנה למתאם ובצע איפוס לשניהם כולל המערכת באוטו ורק אז תבצע צימוד מחדש בין המתאם לנייד שלך.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב אז אחרי יותר מ10 כבלים שונים, מצאתי כבל אחד שעבד וגם עדכנתי את המולטימדיה ועכשיו מופיע לי האייקון של Android Auto מה שלא הופיע לפני.

אז תודה לכולם על העצות עזרתם לי מאוד!

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...