Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת חניה פגע וברח

פוסטים מומלצים

שלום חברים

הרכב שלי (פולקסווגן קאדי מודל 2011 7 מקומות) חנה בצורה תקינה ליד הבניין הסמוך לבית ונפגע על ידי אוטובוס של חברת סופרבוס  אשר לא השאיר פרטים. אני הגעתי לרכב למחרת בערך בשעה תשע בבוקר ולא יכולתי לנסוע בגלל שהמראה שבורה ואין לי מספיק שדה ראיה.
בדרך לא דרך הגעתי למוסך, שם הוא שהה יותר משבוע עד שנמצאה מראה חליפית בעלות של מעל 1000 ש"ח. המראה אינה מתאימה בדיוק והתיקון אינו מושלם אלא זמני, רק כדי שאוכל לבינתיים להשתמש ברכב 
 זאת ועוד, מאז הפגיעה יש נזילת מים מבחוץ (שמנו לב לכך בעת שטיפת הרכב), הנובעת ככל הנראה בשל עיקום בדלת וכן כנף מעוכה.
לאחר שהרכב הגיע מהמוסך פנה אלי אדם שהיה עד ראיה לתאונה והביא לי את פרטי הרכב הפוגע.

הרכב מבוטח ב "ביטוח מקיף ללא תאונות" (סוג של עבודה בעיניים) לכן אני לא רוצה להכניס אותו לתיקון לפני שיש כיסוי דרך חברת הביטוח של חברת סופרבוס. 
במוסך הסדר של חברת הביטוח אומרים שלא ניתן לעשות כלום עד שלא מכניסים את הרכב לתיקון ועלי להשאיר המחאה דחויה לשלושה חודשים ורק לאחר מכן מנסים להוציא כסף מחברת הביטוח של חברת סופרבוס. השאלה אם לא יצליחו להוציא מהם כסף אז יצאתי עם הוצאה גדולה במוסך מורשה.
אם אני יודע שיש סיכוי שהתשלום יפול עלי אז אפשר לקחת למוסך סוג ב...
מה עושים במקרה כזה?
תודה מראש למגיבים

עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מתחיל עם פניה לסופרבוס לראות אם הם לוקחים אחריות ראשונית.

אני מבין שאין לך מצלמה שכיסתה את אזור התאונה, אבל לאוטובוס כמעט בטוח שהיתה.

תפנה בהקדם כדי שהסרטון לא יימחק, מקווה שהנסיעה היתה בקו שירות כדי שיוכלו לאתר אותו בקלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקבל החזר של כספי ביטוח לוקח זמן, גם במקרה האופטימי ביותר שבו יש פרטים, הנהג מודה ומורה לביטוח שלו לשלם.

אם אתה רוצה להמתין עם התיקון עד לקבל הסכום, זו זכותך, אבל במקרה שלך אתה לוקח סיכון שהענין יגרר (כי אצלך זה לא המקרה האופטימי), יגיע החורף והנזילה תהפוך לבעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה היסוד לקביעה כי הרכב נפגע על ידי אוטובוס של סופרבוס? האם יש לך תיעוד כמו סרטון, או עדות מהימנה?

האם יש לך פרטים מזהים של האוטובוס הפוגע?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...