Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

קבלתי דו"ח חניה בניו יורק, 

1) יש אופציה לערער על הדו"ח?

2) מה קורה אם לא משלמים את הדו"ח?

3) איך יודעים אם היו דוחות על מהירות ממצלמות? יש דרך לבדוק לפי מספר רכב? שולחים לחברת השכרה? אלי לבית?

תודה מראש.

פורסם

על כמה הדו״ח?

כנראה שרשויות שלא רוצות לוותר על קנס ידאגו לשלוח אותו לחברת ההשכרה, וזו תסב אותו על שמך בתוספת עמלה שמנה. ואם תקבלי הודעת קנס ממדינות מסודרות כמו באירופה וצפון אמריקה כנראה שהטוב ביותר יהיה לשלם ולשכוח, לא כדאי לנחות ביעד ולגלות שיש לך חוב או משהו גרוע מזה בגלל חניה או עבירת תנועה פעוטה.

תביאי בחשבון שאת לא נמצאת במקום ולא מכירה את החוקים וההליכים, כדי לערער תזקקי לייעוץ משפטי מקומי שיעלה יותר מהקנס.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

2 דוחות שכל אחד של 115 דולר,

כדאי לשלם מראש או לחכות לראות אם חברת ההשכרה ישלחו לי לבית?

ומה לגבי דוחות מהירות? איך אפשר לדעת אם היו לי?

פורסם

את יודעת בוודאות שקיבלת אותם? לדעתי שלמי, בתקווה שתחסך לך עמלת ההסבה, שאני מנחש שהיא עוד כמה עשרות דולרים לכל דו״ח.

לגבי דוחות נוספים - אני לא מכיר את המערכת, אבל כנראה שתחיי איזה שנה בעונת אי הוודאות. שוב, ארה״ב מגוונת ומן הסתם לכל רשות אכיפה הקצב שלה, אבל אם הכתובת שנתת לחברת ההשכרה נכונה כנראה שאם יש דוחות הם יגיעו אליך בתוך מספר חודשים.

אני מבין שהדוחות האלה מרגיזים, אבל זה איזה שכר לימוד לנהיגה באזורים לא מוכרים.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

את יודעת בוודאות שקיבלת אותם?

שתיהם היו לנו על הרכב,

דוח אחד היה ממש מוזר, איחור של כמה דקות מהזמן ששילמנו חניה וחיכה לנו דוח מקומט ומלוכלך על הרכב, וכתוב בעפרון לא ממש ברור, אין לי מושג איך אני יודעת אם זה אמיתי או לא..

פורסם

הדוח כתוב באנגלית. לבדוק מס רכב וסוג הרכב, האם תואם לרכב שלכם.

לגבי איחור של כמה דקות - אלו החיים . פעם קיבלתי דוח חניה בגרמניה -שלמתי עד 11:50, ב11:55 כאשר הגעתי לרכב הדוח כבר חיכה לי. גובה הקנס היה של 5 יורו.

• מבאס 1

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

חברת ההשכרה תסב על שמך ותחייב אותך באשראי שלך (למיטב ידיעתי פרטי הכרטיס נשמרים) בתוספת עמלה, כאמור, כך שכדאי לך לשלם ולשמור את הקבלה.

מאידך, למיטב זכרוני, אין סנקציות בארה"ב לתיירים (אם אכן הנך תייר) שלא שילמו דוחו"ת תנועה, בניגוד לאירופה, אבל אני לא בטוח בזה.

• רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 30.7.2024 בשעה 23:56, fatboy1340 כתב:

הדוח כתוב באנגלית. לבדוק מס רכב וסוג הרכב, האם תואם לרכב שלכם.

לגבי איחור של כמה דקות - אלו החיים . פעם קיבלתי דוח חניה בגרמניה -שלמתי עד 11:50, ב11:55 כאשר הגעתי לרכב הדוח כבר חיכה לי. גובה הקנס היה של 5 יורו.

מרגיז.

בתקופת המדחנים היתה לי נטיה להוסיף שקל לכל מדחן חסר כשראיתי פקח מגיע.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
פורסם

מוסיף שהיום בעידן האפליקציות אפשר להזמין חניונים מראש במנהטן במחיר נסבל. אני משתמש בשרות הזה די הרבה ובדרך כלל משלם 25-35 דולר ליום שלם.

אני יודע בדיוק לאן להגיע

אין הפתעות

והכי חשוב אין דוחות.

להבין את השילוט ברחובות... שאלוהים יעזור

גם ביום ראשון שיש חניות חינם, אני נכנס לחניון

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...