Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החזרה לאמזון

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי מוצר שהגיע היום, בטעות בדקתי את החשבונית ולא הסתדר לי הסכום,

זה הרבה יותר ממה שחשבתי ששילמתי,

מהיכרות רבת שנים עם עצמי, אין סיכוי שהייתי קונה את המוצר הזה במחיר הזה, אבל הכל מצביע על כך שכן קניתי.

יכול להיות ששינו את המחיר (ישב בעגלה כמה שבועות לפני רכישה) ולא שמתי לב.

בכל מקרה, לחיצה על המוצר מההזמנה מובילה אותי לדף מכירה של אותו המוצר, רק הפעם לא רק שמחיר הבסיס שלו נמוך יותר ממה ששילמתי, יש הנחה נוספת עליו.

בנוסף, המשלוח חינם כעת (זכור לי שגם הקודם, אבל שילמתי על משלוח אז כנראה שגם פה לא שמתי לב).

כל זה גם מוריד את המס שצריך לשלם בחצי.

בחיים לא החזרתי מוצר, אבל האופציה מתנוססת מעל ההזמנה, לחצתי ואחת האפשרויות היא שמצאת מחיר זול יותר.

יש לי חודש להחזיר את המוצר, מישהו מנוסה בנושא?

מישהו החזיר אי פעם לאמזון ויכול לומר לי עד כמה פשוט התהליך או שלא?

ההפרש הוא 50$, הייתי סופג כשכר לימוד כהרגלי, רק שאני חושד שקצת עשו פה תעלול

תודה לעוזרים

כבר חתמתי...

פורסם

חלק מהתשובות שם הן לגבי החזרה מלפני שנים, לא נאמר בפירוש אם צריך לשלם על ההחזרה או לא ואם כן, האם יש החזר?

ובכללי, לא בא לי יותר מדי בירוקרטיה בשביל פחות מ200 שקל, אז חשבתי שאולי עוד כמה דעות יעזרו לי לרדת מזה.

כבר חתמתי...

פורסם

למיטב זכרוני אם סיבת ההחזרה אינה באשמת המוצר בצורה כלשהי, מחירים השילוח לא יוחזרו לך.
אפשר לשלוח בעזרת UPS, יוציאו לך תווית החזרה ואתה יכול למסור בחנויות מנטה.
לפחות כך זה היה בפעם האחרונה שהחזרתי משהו.

• אהבתי 1
פורסם

את כל השאלות אתה יכול לשאול בצ'אט באתר שלהם. יש לי נסיון טוב איתם (כנראה call center בהודו, מאוד שירותיים.) אם אתה מחליף שפה של האתר לעברית, אפשר לנהל גם צ'אט בעברית, ודווקא איתו יש לי נסיון פחות טוב (פחות שירותי).

פורסם

אני מהשרשור ההוא.

שלחתי דרך דואר ישראל. מחיר השילוח עליך. לא זוכר כמה עלה, נגיד 50-100 שקלים. 

זה התעסקות כי זה לארוז, להדפיס את דף ההחזרה, לשים אותו בחבילה, ללכת לדואר ולשלוח. אחרי כמה שבועות הם יקבלו ויזכו אותך על הסכום. לי זה שויה כי כאמור זיכו אותי על 1000 שקלים רק כי לא הייתי מרוצה מהמוצר. 

במקרה שלך אולי יסכימו לזכות את ההפרש פשוט. 

בשביל 200 ברוטו ואחרי משלוח לדואר ישראל נגיד 100 שקלים נטו לא הייתי טורח. אבל לשיקולך. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

החזרתי פעמיים, אין שום בעיה.

לחץ על כפתור החזרה, תרשום סיבת החזרה , אתה יכול לבחור , מחיר זול יותר. 

עקוב אחרי ההוראות, אתה מדפיס תווית החזרה, אורז בחבילה המקורית או באריזה משלך ומצמיד את תווית ההחזרה שהדפסת. (שמור לך העתק, למרות שתמיד זה נשאר בפרופיל שלך באתר) 

יש הוראות איך להחזיר . בדרך כלל עם dhl או פדקס .

image.png.f39ba10c48bb2426d4987b8027ac62d5.png

image.thumb.png.0f798d0b25ecb64c2af5337eced67d51.png 

שים לב אם יש אפשרות בדף הקניה של הפריט להחזרה חינם  free returns

במקרה שלי, בפעם הראשונה היגיע שליח (חינם) של fedex, בשעה שקבעתי, אסף את החבילה ושם במעטפה של פדקס. 

בפעם השניה ההנחיה הייתה לשים בלוקר חכם בנקודת חלוקה קרובה בעיר. 

הזיכוי התקבל כאשר החבילה הגיע חזרה לאמזון. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני גם בראש של מינימום התעסקות, למרות שהכל רק חלק ואוטומטי, ההגיון בלהחזיר מוצר ואז לרכוש שוב ביותר זול קצת לוקה.

אצור קשר עם שירות לקוחות, ואברר מולם אם ניתן לקצר תהליכים ולקבל זיכוי על ההפרש, במקום לוגיסטיקה שבוודאי תעלה לכולם יותר,

תודה רבה על התשובות 

כבר חתמתי...

פורסם

שים לב שלא בכל החנויות, לא בכל המוצרים ולא בכל ההחזרים - יגיע שליח על חשבונם לאסוף ממך. מה שצירפו למעלה זה מקרה פרטי. במקרה שלי כאמור אני הייתי צריך להחזיר והעלות הייתה עליי. יכולתי להחזיר עם חברת שילוח שיגיע שליח הביתה אבל שוב, העלות הייתה עליי. לא הייתה אפשרות להחזיר דרך אמאזון ולא הציעו לי אחת כזו. 

את תלחץ על הכפתור ותראה מה כתוב שם ומה האפשרויות. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה נתן לי לבחור להחזיר מוצר בגלל שיש מחיר זול יותר, האריזה עוד סגורה, אבל נראה לי שאני אשלים עם העובדה ואלמד מזה לבדוק שנית פריטים בעגלה לפני רכישה, תודה לכולם

כבר חתמתי...

פורסם

שתכיר שיש לא מעט שהמשלוח חזור עליהם, בעיקר בגדים אבל לא רק. אתה יכול למדוד, להחליט שלא מתאים ויאספו ממך חזרה לדוגמא.

• אהבתי 1
פורסם

מעדכן,

פניתי לשירות לקוחות, בהתחלה קצת לא הבין מה אני רוצה ממנו,

חזר על המחיר המקורי כאשר ביקשתי שיבדוק את המחיר העדכני, למרות שכעת מוכרים אצלם בפחות,

בסוף הציע להחזיר לי 13$ על המשלוח ואמרתי יאללה, שיכנע אותי, אין בירוקרטיה וקיבלתי קצת מהשכר לימוד חזרה.

חצי נחמה, אפשר לישון בלילה

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 18 שעות, zaf כתב:

יש הוראות איך להחזיר . בדרך כלל עם dhl או פדקס .

מתחיל להיות פחות נפוץ. הזמנתי לוח אם של מחשב ביותר מ 500$ שהגיע DOA, ההחזרה שלו עלתה לי יותר מ 200 ש"ח בדואר ישראל ו"זוכתי" ב 20$ ע"י המוכר...

ישנה דרך לדעת מראש מהי שיטת ההחזרה לפני ההזמנה? אני יודע שאבחר לקנות ממוכר שמאפשר החזרה באמצעות DHL אפילו אם הוא עולה כמה דולר יותר רק כדי להמנע מתשלום משלוח המטורף.

פורסם

באמזון פשוט כתוב לך בדף המוצר "free international returns". משלוח דרך הדואר לדברים לא כבדים זה לא כל כך יקר.

במקרה שלך - אם קנית מאמזון עצמה (ולא ממוכר צד שלישי) והגיע DOA הם אמורים לכסות את המשלוח חזרה.

פורסם
לפני 1 דקה, taranta כתב:

מוכר צד שלישי

למרבה הצער.

אני לא סתם מחזיר אלא רק במקרים בהם מה שנקנה הגיע תקול או לא התאים למה שפורסם. במקרים כאלה אני מצפה להחזרה חינמית לחלוטין, בין אם זה ישירות מאמזון או ממוכר צד שלישי. אחרי הכל, זו הסיבה שאני קונה באמזון ולא בעלי.

• תוכן חדש...