Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גילי,

מותר לגרור את הרכב עצמאית לאן שאתה רוצה אחרי הגשת תלונה?

בגדול כן...

צריך את האישור מהמישטרה, ואחרי זה להיתקשר לערייה ולבקש גרר, אם יגידו לך שיגיע עוד שבוע ושליש, אז תבקש אישור לגרור בעצמך ולקבל את האישור בפקס או משהו...

אגב, גם גרירה היא אקט אלים מאוד, יותר משבירה של חלון נניח... אתה מזיז את הרכב בכוח ממקומו!

דבר נוסף, אתה לא מפחד מתגובות הלוואי של זה?!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צר לי מאוד שאני הורס את חגיגת האלימות המזעזעת הזו.

מתחילת השנה נהרגו בישראל 78 בני אדם בגלל ... כלום.

במדינת ישראל הסכינים והאגרופנים נשלפים במהירות בה אני שולף את הפלאפון מהכיס כשהוא מצלצל..

כולנו יודעים את זה, כולנו שונאים את זה, ובעיקר יודעים להאשים את האחר במצבים כאלו וזהו בדיוק המצב שהאנשים כאן מתארים - החוסמים אשמים ולא הקורבנות שלהם שהעזו להתרגז וזאת היא האמת!

מתחילת השנה נהרגו בישראל 78 בני אדם, ישראלים, ילדים, גברים, נשים, הכל.

מתחילת השנה צופים 5 מיליון ישראלים בטלויזיה, רואים את זה ושואלים למה?

ואז כשמגיע רגע האמת, בו את/ה נמצאים במצב בו מצד אחד מונחת האלימות ומצד שני האנושיות, במה את/ה בוחרים?! (לפי הזוועות שרשומות כאן, יותר מידי אנשים בוחרים באלימות). אכן גילי, אלה שחוסמים ומתנהגים כמו בהמות - הם אלה האלימים!

אני יודע שאף אחד פה לא מכיר אותי, אני יודע שאני לא כותב הרבה בפורום (למרות שאני צופה בו כבר זמן רב מאוד), ובעיקר אני יודע שאין לי רכב ספורטיבי ואני לא באמת יודע להחליף מנוע באוטו. גם אני לא ובעול זאת כותב פה את דעותיי.

אבל אני כן יודע טוב מאוד שאת ערך חיי האדם המבוזה כל-כך בישראל 2005 צריך לשמור מכל משמר, לפחות כמו ששומרים על 106 ראלי, 205GTI או Ford Taunus GXL 2300 v6 מקסימה, (ותאמינו לי שאני מוקסם מהמכוניות האלו).

יכול להיות שלא תבינו מה אני רוצה, גם לי קרה מקרה דומה בו מישהי חנתה את רכבה מאחורי בירידה והידרדרה לתוך רכבי, לא יכלתי לזוז כי היא הייתה נכנסת בי שוב, מיהרתי מאוד והעצבים... פרחו להם מעל ומעבר, אבל כל מה שעשיתי היה להתקשר למשטרה לבקש שיאתרו את בעל הרכב ויבקשהו ליצור עימי קשר, הדבר נעשה הוא יצר עימי קשר ואכן אישתו באה להזיז את הרכב בעל ההנדברקס הבעייתי.. אני חושב שקצת התבלבלת פה, לא? לעומת מה שקרה לך, פה האנשים מתארים סיטואציות פשוטות יותר, אם לא הבנת: מישהו בא, חוסם אותם ונ-ע-ל-ם. ליום שלם (ואצלי בבנין נעלמו פעם ל- 3 [!] ימים). כך שמי שנוקט באלימות הוא החוסם ולא הקורבן וזאת הבעיה בארץ: כבר מתבלבלים בין הקורבן שאוכל אותה בגדול ואמור שלא להגיב בכעס, לבין החרא שמתנהג באלימות (וזאת היא אלימות לכול דבר) וכלפיו צריך להפגין הבלגה.

בבקשה, אני כמעט מתחנן, בתור מישהו שעוסק בחינוך ושומר על ילדים שלא יסתובבו עם סכינים, אתם שוברים כל סיכוי למגר את האלימות, לידיעתך: מי ששובר כול סיכוי הוא היצור (או הבאבון) שמחנך אנשים אלו לאלימות ולא הקורבן שלו. בבקשה תשמרו אותה למקום אחר.. בעצם, אל תשמרו אותה בכלל , למה אתם צריכים אותה?!?!?

פורסם
האם אתה אומר בעצם שמאז פרסום השרשור , הרכב פשוט לא זז משם?

הייתי בטוח שאחרי הסופ"ש העניין יפתר :shock:

הרכב ההוא זז.

מאז כבר הספיקו עוד 2 לתפוס לי את החניה :evil:

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
הרכב ההוא זז.

מאז כבר הספיקו עוד 2 לתפוס לי את החניה :evil:

נשמע בהחלט שהחנייה שלך הינה מקום בעייתי, הייתי באמת מציע כמו שהוסיפו כאן מספר חברים שתמצא פתרון כלשהוא על ידי מוט עוד חבל למניעה של רכבים שלא ברשותך להכנס לחנייה שלך.

בברכה,

אבי.

פורסם

יש לי בשבילך פתרון מקורי שמישהו אצלנו עשה בשכונה.

מכיר את המדבקות הללו שלא יורדות שמדביקים על רכבים שחונים במקומות אסורים??

מדפיסים במדפסת מכתב אזהרה. מרססים את חלון הרכב החונה מול מושב הנהג ומדביקים

את ההודעה כשפניה כלפי פנים הרכב כך שמבחוץ זה נראה דף נייר.

אני מבטיח לך שבפעם הבאה הוא יחשוב טוב טוב אם שווה לו לחנות שם.

מצורפת תמונה שצילמתי (מקומה 8,לכן לא הכי ברורה) להמחשה.

P1010038.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ראיתי מישהו שהדביקו לו את המדבקות מהסוג שאתה מדבר עליהן

המסכן עמל שעה תמימה כדי להסיר את המדבקה

הוא לא יחזור לשם בשנים הקרובות :lol:

בשכונה שלנו למשל מקבלים פתקי התראה.:idea:

לא צריך להשתולל עם מדבקה בחוזק אטומי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הבעיה אצלנו שצריך לעשות זאת למען יראו ויראו.

כל מיני סטודנטים (טיפשים יש לומר) שחושבים שאם מסביב לרחבת החניה יש כחול לבן, אז אם

הם יחנו באמצע בשני (!!) טורים , זה לא יחשב כחול לבן.

מה שכן זה גורם, לאנשים שחונים כחוק, להיתקע בחניות שלהם כי אין מקום לתמרן...

התמונה המצורפת צולמה בשעות הבוקר המוקדמות יחסית, ככה שאין הרבה רכבים של הדיירים

ולכן נראה כאילו לא מפריע , אבל כשהחניה עמוסה, הם גם חוסמים את כביש הגישה ואי אפשר לקחת את הסיבוב....

P1010037.JPG

P1010046.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לאבא שלי יש דירה, עם חניה פרטית, וגם לנו היה את אותה בעיה, עד שפשוט קניתי ב 100 ש"ח שרשרת + 2 מנעולים, ופשוט כרכתי סביב 2 עמודי הבטון, חצבתי קצת בתוך העמוד כדי שהשרשרת תיכנס ותהיה מתוחה וכך לא יוכלו פשוט להוריד אותה למטה (כביכול להפשיט ) מהעמוד.

הפיתרון יעיל, ועד היום ... החניה ריקה... (כיון שאנחנו לא גרים שם יותר, אבל הדירה עדיין בבעלות אבי)

אגב, לא שאכפת לי שיחנו שם, אבל היה הסכם עם אחד הדיירים שאין לו חניה בטאבו, שישלם כ 300 ש"ח לשנה שזהו סכום סביר לכל הדעות לחניה מקורה היחידה בבניין ...ולאחר כשנה (הייתי נחמד, לא לקחתי מראש) הוא לא רצה לשלם ... אז פשוט סגרתי את החניה יחד עם הרכב שלו, וכיון שאנחנו לא גרים שם , לקח לו יומיים להשיג אותי .. מסתבר במכבי האש לא רצים לפתוח שרשראות שחוסמים בניין ;) וטוב שהלכתי על העבים :D

פורסם

בממדבקה היא הפתרום הכי טוב, ועוד בצבע אדום וברקע לבן רשום " נא לא להחנות כאן" או משהו בסגנון

אל תשכחו להדביק אותה חזק, :wink:

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...