Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בביטוחי רכב/דירה/בריאות הסוכן מרוויח מחברת הביטוח ומעולם לא שמעתי על "דמי טיפול".

האם זה שונה בביטוח אחריות מקצועית? מבקשים ממני על חידוש פוליסה 1,500 ש"ח + מע"מ כדי טיפול על פוליסה שעולה 20,000 אלף ש"ח. נשמע לי מיותר ויקר.

תודה מראש

פורסם

אתה אומר חידוש, כלומר הייתה פוליסה קודם. גם בפעם הקודמת שילמת דמי טיפול? מה אומר סוכן ביטוח אחר?

יום טוב גם לך

פורסם

פעם שעברה זה היה בלחץ זמן, ועברתי כמה סוכנים עד שמישהו הצליח להביא לי פוליסה מתאימה (זה תחום שקשה לבטח) אז שילמתי את הסכום הזה גם כי באמת היה מאמץ אבל גם כי הייתי עם הגב לקיר.

טרם ניסיתי סוכן אחר. אשמח להמשיך עם אותה פוליסה ואותם תנאים, רק שעכשיו הם שלחו בערך 3 מיילים וגם זה כשישבתי עליהם, אז אני באמת לא רואה סיבה לשלם... אבל אם זה המקובל בשוק לא אלך נגד הזרם.

פורסם

לטובת ארכיון העולם אציין שאין שום סיבה לשלם, איך ששלחתי לחברת הביטוח טופס החלפת סוכן ישר קיבלתי טלפון שהם מוותרים על הסכום. כל כך מרגיש שאמרתי תודה ולא תודה.

• אהבתי 5
  • תוכן חדש...