Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת אוף טופיק - מה קורה עם אזרחי בריטנחה שלאחר הברקזיט?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העניין הוא המדינה שאתה משקיע בה לא חייבת להיות המדינה שאתה מהגר אליה.

יש לי כמה חברים שהיגרו לאירופה והשקיעו וקנו נכסים בארה״ב. חלק מהשיקול העיקרי לזה היה היכולת להתנהל עם דיירים בנוחות יותר כבעל נכס בסטייטים מסוימים (לא בכולם!) , יחס עלות / שכירות יותר טוב וכו. הם התייחסו לזה כשהשקעה פרופר.

ובנתיים גרו באירופה.

לכן מנסים להכווין אותך יותר להפריד בין ה2 כי סט השיקולים שונה לחלוטין. (וגם מה שכתבתי בהתחלה - כשתהגר למקום - עדיף לך להשכיר בהתחלה להבין מי נגד מי ואיפה אתה באמת רוצה לגור - אפילו אם ננעלת על מדינה + איזור גיאוגרפי בה.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

מה קורה עם אזרחי בריטנחה שלאחר הברקזיט?

עד כמה שאני יודע בדיוק מה שקורה עם אזרחי ישראל, ארה"ב, או דרום קוריאה.

מניח שהחריגים הם אזרחי בריטניה שהיו תושבי האיחוד לפני הברקזיט, וממשיכים להחזיק בתושבותם - מצב זהה יש עם אזרחי איחוד בבריטניה, יש איזשהו תאריך קובע שאזרח איחוד שהיה תושב בריטי לפני אותו תאריך, ממשיך להחזיק בתושבותו.

פורסם

הכוונה שלי היא למי שרכש נדל"ן לפני הברקזיט. או היה בתהליכי רכישה. או שכבר בעל נדל"ן ורוצה להחליפו או להוסיף עליו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...