Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע נוהג על פיג'ו 208 שנת 2017. לפני שנה שילמתי 14,000 שקל כדי לתקן את המנוע (תודה PureTech!), ולמרות ההשקעה הנכבדת, אני שוקל ברצינות להחליף את הרכב בשנה הקרובה.

להלן הסיבות לרצון לשלוח את הצרפתיה לגלות:

א. מזגן חלש (הבנתי שמדובר בבעיה כללית ברכבים של פיג'ו). אני ממש סובל בקיץ ברכב הזה.

ב. מנוע 3 צילנדרים רועש ומווברץ.

ג. רכב לא נוח. נסיעה קופצנית ומעייפת.

ד. בידוד רעשים לא להיט.

מה אני אוהב ברכב ומעוניין שיהיה לי ברכב הבא:

1. ביצועים טובים.
  2. הגודל סבבה לגמרי לצרכים שלי.
  3. חסכוני למדי.
  4. גיר אוטומטי פלאנטרי 6 הילוכים.
  5. אם להוציא את עניין המנוע (שזה חתיכת עניין!), הרכב היה אמין.

אני מתלבט בין מספר אפשרויות:

1. טויוטה יאריס היברידית שנת 2020 בערך.
  2. מאזדה 2 שנת 2020-2021.
  3. קיה סיד שנת 2019-2020.

מה מושך אותי בכל רכב שציינתי:

טויוטה יאריס - אני עומד הרבה בפקקים ונוהג בתנועה זוחלת. לרכב היברידי יש יתרון מהבחינה הזאת. אמינות יפנית. (אני מקווה) חסרונות: גיר CVT, מנוע 3 צילנדרים, יחסית חלש? (לא יודע, אני שואל). איך המזגן? איך בידוד הרעשים?

מאזדה 2 - הרבה רכיבים קלאסיים שאמורים להיות אמינים כגון מנוע 4 צילנדרים אטמוספרי, גיר אוטומטי פלאנטרי 6 הילוכים. לפי נתונים יבשים מדובר ברכב זריז למדי. מה חוות הדעת על רכב זה?

קיה סיד - הרבה פח לשקל. מסיבה כלשהי ירידת ערך גבוהה (טוב בשבילי). יש גרסת דיזל 115 כ"ס ו-136 כ"ס. (זה אותו מנוע וההבדל רק בטורבו)? יש גיר ידני (לא מתלהב מהאפשרות לחזור לנהוג על ידני, אבל במחיר טוב אני לא פוסל את זה).

מה חכמי הפורום אומרים? יש דגמים מומלצים אחרים שנכנסים בתקציב שציינתי? 

פורסם

טיוטה איריס תהיה פחות נוחה ופחות חזקה, ורועשת יותר, מה שכן חסכונית ומאוד אמינה.

מזדה 2 די זריזה אך גם לא נוחה במיוחד, בכלל הפיגו נחשב לרכב נח. אם מזדה 2 , אז כדאי לחפש ברמת אבזור הגבוהה pure white.

לגבי קיה סיד: בעיות בניה סיד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אישית הייתי בוחר במאזדה בגלל איזון של איכות , נוחות ואמינות מצוינת ומוכחת.

הדבר היחיד שצריך לדעת הוא שהיא לא חסכונית כמו רכב היברידי 

אני לא הייתי לוקח את הטויוטה , חסכונית ואמינה אבל יחסית פשוטה ולא חזקה ושקטה מספיק לטעמי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...