Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה שנים של מגני שמש אקורדיונים בגדלים שונים, ואפילו איזשהו מגן מותאם לרכב  מתקפל דקיק מעלי-אקספרס, עברתי למשהו מאסיבי, יקר (בשביל מגן שמש לפחות), אבל כנראה הכי טוב שיש בנמצא

אמנם הוא מגושם ואני אפילו מאכסן אותו בתא המטען (במקום בין הכיסאות לדלת), אבל יכולות צמצום החום שלו בתוך הרכב מדהימות. יש כמה סוגים, שאני לא סגור על ההבדלים ביניהם - מה שאני קניתי כבר לא מופיע, אבל בגדול נראה שכולם עדיפים על קרטונים למיניהם. כולם מותאמים לשמשות דגמי רכבים שונים, כך שיש זליגה מינימלית של שמש לתא הנוסעים מהשמשה הקדמית (במקרה שלי רכשתי דגם עם מפתח למצלמת רכב - יש גם אטומים לגמרי).

• אחראי פורום
פורסם
לפני 3 שעות, LEGACY 1.8 כתב:

מושלם!

אפשר לפתוח חלונות מרחוק? חריץ קטן ישחרר את החום בנוסף למזגן.. ואז בכלל ליגה.

ניתן, מצב vent, אבל מסיבות מובנות לא פותח את זה בחניונים ציבוריים.

גם בלי זה, בדקתי אתמול את ההבדלים.

בהדלקה היתה טמפ' פנימית של 58 מעלות.

5 דקות על low בעוצמה גבוהה הורידה ל-24 מעלות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אתמול היה סביב ה37-40 מעלות, נסעתי לירושלים דרך 443. לקראת מחנה עופר, בחלק האחרון של העליות, הסתכלתי על טמפ נוזל הקירור שהגיעה ל105, מאוד חריג בדיזל, שבדרך כלל לא מטפס מעל 95-98.

אפילו כבר חשבתי שיש בעיה כלשהי, אבל אחרי שהשיפוע החל לרדת כך גם הטמפרטורה.

כפי שכתבתי בשרשור המקביל, צילון פנימי מוריד משמעותית את הטמפרטורה של חלקי הפנים, אם יש 5 דקות בתחילת נסיעה בצהריים - לעמוד רגע במקום מוצל ולהפעיל מזגן בעוצמה מלאה, כדי לקרר את חלקי הפנים הרותחים שממשיכים לפלוט חום.

Screenshot_20240712_113707.jpg

פורסם

הרכב הראשון שלי היה סובארו ג'אסטי "אפור כהה" שלמעשה היה שחור לגמריי...

בעמידה בשמש (מה שהיה בחנייה בבית ובעבודה רוב הזמן) פנים הרכב היה רותח.

ניסיתי צלון לחלון הקדמי ואפילו מאוורר שהתלבש על חלון הצד ועבד עם פנל סולרי קטן ושום דבר לא עזר.

הפיתרון היחידי שעבד והצליח להוריד את הטמפרטורה היה כיסוי בד מלא. כמובן שלקח זמן לכסות את הרכב ולהוריד את הכיסוי אבל היה שווה

הבונוס שזה גם שמר על הצבע.

פורסם
לפני 21 שעות, EliC25 כתב:

אתמול היה סביב ה37-40 מעלות, נסעתי לירושלים דרך 443. לקראת מחנה עופר, בחלק האחרון של העליות, הסתכלתי על טמפ נוזל הקירור שהגיעה ל105, מאוד חריג בדיזל, שבדרך כלל לא מטפס מעל 95-98.

אפילו כבר חשבתי שיש בעיה כלשהי, אבל אחרי שהשיפוע החל לרדת כך גם הטמפרטורה.

כפי שכתבתי בשרשור המקביל, צילון פנימי מוריד משמעותית את הטמפרטורה של חלקי הפנים, אם יש 5 דקות בתחילת נסיעה בצהריים - לעמוד רגע במקום מוצל ולהפעיל מזגן בעוצמה מלאה, כדי לקרר את חלקי הפנים הרותחים שממשיכים לפלוט חום.

Screenshot_20240712_113707.jpg

בסיטרואן דיזל שלי, 103 מעלות זו טמפרטורת עבודה תקינה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...