Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לשמוע דעות.

יש לנו 2 מכוניות בתצורת הא׳צבק ( מאזדה 3 2006 וטויוטה אוריס 2013). אנחנו זוג פלוס 2.

ליום יום גודל המכוניות מספיק לנו ומדי פעם שאנחנו נוסעים לטייל אנחנו נאלצים לדחוס ציוד מאחורה.

אנחנו מתלבטים האם לקנות מכונית האצ׳בק חדשה יותר ואז להשתמש בגגון או לקנות רכב בגודל משפחתי מלא ( טויוטה קורולה, מאזדה 3 סדאן או סקודה אוקטביה)?

תודה לעונים

פורסם

כמה ציוד אתם סוחבים איתכם? בהתארגנות נכונה, ואם לא מדובר בסחיבה של אוהלים ומיטות שדה, ההאצ'בקים צריכים להתאים.

אם אתם רוצים להשתדרג הייתי מכוון להאצ'בק קצת יותר ארוכה, משהו בסגנון של סוזוקי קרוסאובר (כן, אני יודע שהיא לא אהובה כאן. אבל מבחינת שימושיות היא מעולה). אבל אם ממש חסר לכם מקום בבגאג' הייתי בודק סטיישנים או ג'יפונים. 

אגב, מה התקציב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר בציוד יחסית קומפקטי ואוהל ל 6 מתקפל לקטן. גם המזרונים קומפקטיים.

נראה לי מבאס סטיישן ליום יום ( לא בדקתי)

תקציב יחסית גמיש ( עד 85k). כן מחפש רכב להחזקה לזמן הארוך- לפחות 6 שנים ועדיפות צפונה.

פורסם (נערך)

אם סדאן זו אופציה באה בחשבון, אז חפשו סטיישן זהה (נניח קורולה או אוקטביה). 

ההבדל באורך זניח והתמורה גדולה .

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

קורולה סדאן ( לא היברידית) או אוקטביה סדאן יספיקו לי.

להתקין גגון פעם בחודש- חודשיים זה מציק?

ההבדל ביום יום משמעותי ממכונית האצ׳בק ( נניח מאזדה, גולף)

קורולה היברידית מוצלחת? אני רואה הרבה מכוניות כאלה עם טמבון קדמי מפורק

פורסם

הרכב נחשב בעל ממשק נהג מיושן, ומערכות הבטיחות האקטיביות הגיעו אליו באיחור. מבחינה מיכאנית דגם ה-1,400 סמ"ק טורבו נחשב אמין.

צמיגים איכותיים לקרוסאובר (דור ראשון) עלו לי לפני מספרהחודשים 550 ש"ח ליחידה (205/50R17) של falken ze310. אבל בקוד מהירות ומשקל גבוה מהנדרש ברישיון ובצמיגיה יחסית יקרה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...