Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח ואודה להמלצה על מדפסת לייזר אלחוטית ש/ל  לשימוש ביתי.
הצרכים
- הדפסה של עד 100 דפים לשנה בשחור לבן. תמיכה בהדפסה, העתקה, סריקה, (פקס יהיה יתרון).

תמיכה בטונר חלופי שנמכר בארץ בעלויות שפויות.

אלחוטית, לא HP (שאיתם יש לי ניסיון רב שנים).

מחיר - עד סביבות 500 שקל.

בפוסטים ישנים (3 שנים) ברדר הובילה בהמלצות החברים כאן באתר. עדיין?

תודה מראש לכולם.

פורסם

100 דפים לשנה? טונר יחזיק לך 20 שנה. זה כמו צריכת דלק ברכב שנוסע 5,000 ק"מ בשנה.

אישית אני חובב בראדר סדרה MFC-L2xxx - לי יש 2700DW שצורכת טונר (כ-2,500 דפים ויותר) כל 3 שנים, לבן שלי יש 2510 שהיא גרסה יותר חדשה ובלי פקס, להבנתי צריכת טונר דומה.

לגבי טונר חלופי - ניסיתי פעם אחת (על בראדר DCP-7030) והטונר היה זול, אבל גם הדפיס פחות דפים ובאיכות ירודה. זה גם ניסיוני בעבודה, שם יש כמעט רק טונרים חללפיים.

הבעיה היא שתקציבך דל, להערכתי יספיק רק למדפסת בסיסית. מדפסת עם סורק תעלה לפחות 200 ש"ח נוספים ופקס יעלה את המחיר לסביבות 1100 ש"ח.

אבל כתה יכול לחפש pantum. הן יותר זולות. לא יודע מה טיב הטונר, אבל אני יודע שכלתי השלימה 4 שנים של לימודים אינטנסיביים באוניברסיטה עם הדגם הבסיסי ולדעתי המדפסת הוחלפה לצורך שדרוג, לא בגלל תקלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שלום. אם כרגע יש לך מדפסת משולבת, תשקול להשאיר אותה לצורך סריקה ופקס בלבד. להדפסה, ממליץ על מדפסת לייזר שחור לבן hp 107w. עלות בטווח התקציב שלך. הטונר המקורי יספיק לך ליותר משנה לפי הצריכה הצגת.

עלות טונר מקורי כ- 200₪ (לצילום 1000 דפים).

פורסם

מדפסות לייזר הן די אמינות,  ל HP יש דווקא אמינות גבוהה בלייזר משולב (מניסיון שלי).

הכי וותיקה שאני מכיר ומוצלחת זו מדפסת לייזר Brother MFCL2710DW - פרידיו (freedio.co.il)

אבל לא שווה לשלם כל כך הרבה לדעתי לפי השימוש שלך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אפשר להשיג אותה ב-130 ש"ח פחות. אני לא יודע האם יש הבדל בשירות או בטונר הראשון או אחר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התכוונתי לשים לינק לדגם - מחיר יש מבצעים ומחירים משתנים בכל יום, בעיקר בזאפ

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

ב 2016 קניתי Brother DCP-1510, מדפסת משולבת בסיסית ללא פקס ולא אלחוטית, שעובדת טוב. היא לא מתאימה לדרישות שלך אבל אני רוצה להעיר הערה לגבי טונר חליפי. אחרי שנגמר מקורי, שמתי חליפי, איתו יוצאות בהדפסה שלוש נקודות לאורך הדף. אני לא יודע אם זה פיצ'ר של Brother להעניש על שימוש בטונר לא מקורי, אבל כדאי לדעת.

פורסם (נערך)

יש לי איזו brother, נראה לי מקבוצת הדגמים שספריאל הציע. לא ממש משנה. מוצר ותיק ואמין.

100 דפים בשנה זה כלום, אצלי יותר כמו 2000 דפים בשנה והחלפתי טונר פעם אחת וחצי. אין שום חיסכון בבחירת טונר לא מקורי בכמויות האלה. 

בעצם, בשום כמות.

פשוט לא חלופי וזהו.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...