Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב, מבקש המלצה על צבעי רכב לצביעה מכסה מנוע סוזוקי קרוסאובר (צואת יונים גרמה לנזק בשכבת הלכה).

עריכה אחרונה על ידי BEN66
פורסם

אין לי ניסיון אישי, אבל ברחובות יש את נבעה שהם וותיקים ונחשבים בתחום, אבל למיטב ידעתי גם לא ממש זולים. ברחובות יש לא מעט פחחים, הייתי ניגש למספר מקומות מבקש הצעת מחיר, שואל לגבי האחריות, תהליך הצביעה ומקבל החלטה. גם לא מזיק לראות עבודות למרות שמי שלא מבין יתקשה להבחין בהבדלים בין צביעה איכותית לפחות. 

כמה לשלשת כבר הייתה? עד כדי כך חומר שצריך צביעה מחדש? 

פורסם

בוקר טוב, זה 4-6 נקודות בקוטר 3-5 ס"מ. מבירור שערכתי עד כה לא ניתן לתיקון ע"י פוליש או משהו דומה לזה, החומצה בלשלשת צרבה את שכבת הלכה. זה חמור בעיקר מבחינה אסטטית, אבל הגיוני שאם אין שכבת מגן אז יכול להווצר נזק לשכבת הצבע. מצב צילום.

20240401_123057.jpg

פורסם

האמת שקשה לי לשפוט לפי התמונה את חומרת המצב ולהבין אם קצת שיוף ופוליש יכול לסדר את זה או שזה כבר ממש חדר את כל שכבת הלכה. מה שכן בהחלט חתיכת כתמים שמפריעים בעין. שלח לי בהודעה פרטית את הטלפון שלך, אני אדבר איתך בערב ונראה אולי אני יכול לעשות משהו לפני שאתה ניגש לצביעה (אני גם מאזור רחובות). 

פורסם
בתאריך 2.4.2024 בשעה 04:21, Supertigre כתב:

אין לי ניסיון אישי, אבל ברחובות יש את נבעה שהם וותיקים ונחשבים בתחום, אבל למיטב ידעתי גם לא ממש זולים. ברחובות יש לא מעט פחחים, הייתי ניגש למספר מקומות מבקש הצעת מחיר, שואל לגבי האחריות, תהליך הצביעה ומקבל החלטה. גם לא מזיק לראות עבודות למרות שמי שלא מבין יתקשה להבחין בהבדלים בין צביעה איכותית לפחות. 

כמה לשלשת כבר הייתה? עד כדי כך חומר שצריך צביעה מחדש? 

פלוס אחד לנבעה מנסיון אישי. המחיר כמובן בהתאם. 

פורסם

אם במילא אתה רוצה לצבוע, אז אתה יכול לעשות קצת ניסיונות לתקן בעלות נמוכה. מקסימום תצבע אח"כ.

פוליש מקומי בנקודות ולמלא עם הציפוי הקרמי הכי זול שאתה מוצא, אפילו איזה mrfix מעלי.

אחרי הצבע כדאי ליישם ציפוי קרמי להגנה ממקרים כאלה בעתיד.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...