Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם 

האם המצערת ממוקמת ברכב הזה 

איפה שסימנתי עם החץ ?

ואיזה ספראי לא יקר מומלץ לנקוי ?

תודה רבה לכולם !

הבנתי שאפשר עם מגבון . אבל מחפש משהו יותר יסודי 

IMG_20240130_100331.jpg

IMG_20240130_092232.jpg

עריכה אחרונה על ידי sonego78
פורסם

לא. זה הטורבו.

המצערת מחוברת לסעפת היניקה בחלק התחתון שלה.

הגישה אליה קשה ועדיף שתיתן לבעל מקצוע לעשות את זה.

• אהבתי 2
פורסם

מכיוון שבמנוע הזה (1.6 טורבו 156?) יש מצערת שעשויה כולה פלסטיק ובמקום מאוד לא נגיש, מאחורי המנוע ומתחת לפילטר האוויר אני לא מכיר מקרים שהיה צורך לנקות אותה, אבל כן מקרים שהיה צריך להחליף.

מה הסיבה שאתה רוצה לנקות?

פורסם
לפני 55 דקות, nadavd4 כתב:

מכיוון שבמנוע הזה (1.6 טורבו 156?) יש מצערת שעשויה כולה פלסטיק ובמקום מאוד לא נגיש, מאחורי המנוע ומתחת לפילטר האוויר אני לא מכיר מקרים שהיה צורך לנקות אותה, אבל כן מקרים שהיה צריך להחליף.

מה הסיבה שאתה רוצה לנקות?

פתחתי פוסט לפני. אמרתי אולי קשור .תודה רבה !

לפני 3 שעות, asix כתב:

לא. זה הטורבו.

המצערת מחוברת לסעפת היניקה בחלק התחתון שלה.

הגישה אליה קשה ועדיף שתיתן לבעל מקצוע לעשות את זה.

באמת מנוע צפוף . רכב צרפתי 😅

תודה !

פורסם
לפני 4 דקות, Camaro 92 כתב:

עדיין הרכב לא מתניע?הייתי ממליץ להתחבר עם סקאנר ולהוציא קודי תקלה ורק אח״כ להתקדם ולא ללכת סתם לפי ניחושים.

אותו דבר לא מניע 

האם ידוע לך אם הסורק הזה מסוגל להביא את הקוד תקלה ?

ANCEL AD410 Enhanced OBD II Vehicle Code Reader Automotive OBD2 Scanner Auto Check Engine Light Scan Tool (Black/Yellow) https://a.co/d/41x9cfx

פורסם

אין לי מושג , אבל חכה אולי לאחד מחברי הפורום יש סקאנר אוניברסלי ויוכל לסייע לך להוציא קוד תקלה.

למה בעצם אתה לא גורר את הרכב למוסך מתמחה סיטרואן שיש ברשותו את הסקאנר המתאים לרכבך?

פורסם

ממליץ לבקר במוסך גבע בתל אביב ולקבל אבחנה.
מעבר להיכרות שלו עם הרכבים של פיג'ו-סיטרואן יש לו גם את כל הציוד הדרוש כדי להתחבר למחשב ולסרוק תקלות/לראות תקלות שהיו לאחרונה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 47 דקות, Camaro 92 כתב:

אין לי מושג , אבל חכה אולי לאחד מחברי הפורום יש סקאנר אוניברסלי ויוכל לסייע לך להוציא קוד תקלה.

למה בעצם אתה לא גורר את הרכב למוסך מתמחה סיטרואן שיש ברשותו את הסקאנר המתאים לרכבך?

כי מדובר ברכב של אחי שהביא לי בהשאלה (הוא עם הרכב של העבודה)

ולא בא להכנס להרפתקאה של גרר ומוסכים שיתחילו לנחש דברים 

הרכב היה מטופל בלובינסקי ירושלים 

הושקע ברכב למעלה מ 15.000 אלף ₪ 

באותו מוסך 

אמרתי ננסה ללמוד להבין את הבעיה 

אם יש חבר פורום מאיזור ירושלים 

עם סורק .אשמח לעזרה בתשלום סמלי ! 

תודה לכולם 👌

פורסם (נערך)

אתה תצטרך סורק ייעודי לפיג'ו-סיטרואן, עדיף לפטופ עם תוכנת lexia/diagbox.

לדעתי אצל גבע לחיבור לסורק כזה הוא לא יקח תשלום גבוה (אם בכלל). יכולות הדיאגנוסטיקה שם גבוהות מרוב אם לא כל המורשים של לובינסקי שנתקלתי בהם.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...