Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 2009 האצ'בק 2.0 ליטר.

חיכיתי עד שכמעט ולא יהיה דלק (נורת דלק פעלה). כשהרכב פעל ניתקתי את הפיוז של המשאבת דלק וחיכיתי שהמנוע יפסיק (כדי להוריד לחץ בדלק). הוצאתי את המפתח. החלפתי פילטר דלק, אחרי ההחלפה החזרתי את הפיוז וסובבתי את הסוויץ' בלי להניע ע"מ שיווצר לחץ. הנעתי. נדלקה נורת מנוע.

הרכב נוסע כמו שצריך, מילאתי דלק עד הסוף.

בדקתי ואין דליפות והצינורות מחוברים כמו שצריך, כנ"ל כיוון הפילטר נכון.

כיביתי את הרכב והנעתי שוב עדיין יש נורת מנוע.

עצות?

לפי דעתי פשוט כשהנעתי לא היה מספיק לחץ בדלק (הרכב גימגם לרגע ואז התאפס ועבד כמו שצריך), ואז הנורה נדלקה ונשארה פשוט. הגיוני?

יש לציין שהפילטר מקורי.

מאזדה 3 2009 האצ'בק, 2000 סמ"ק

סיטרואן c אליזה 2013, 1600 סמ"ק, מנוע EC5

פורסם
לפני 9 דקות, Buki כתב:

כן הגיוני שנרשמה תקלה של לחץ דלק נמוך. 

אצה צריך סורק תקלות, לאפס את התקלה. 

הגיוני שעדיין יש לחץ דלק נמוך? או שאם הרכב נוסע כרגיל אז כנראה שלא וזה פשוט נשאר?

אם אני אאפס, אם התקלה עדיין קיימת הנורה תחזור? או שיכול להיות שתישאר התקלה ללא הנורה?

פורסם
לפני 6 דקות, יגיל כתב:

אם אני אאפס, אם התקלה עדיין קיימת הנורה תחזור?

כן.

אבל לפני איפוס תוציא קוד תקלה 

תאפס ותראה מה קורה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• פיתרון
פורסם
לפני 9 שעות, יגיל כתב:

הגיוני שעדיין יש לחץ דלק נמוך? או שאם הרכב נוסע כרגיל אז כנראה שלא וזה פשוט נשאר?

אם אני אאפס, אם התקלה עדיין קיימת הנורה תחזור? או שיכול להיות שתישאר התקלה ללא הנורה?

יש תקלות שנלכדות בזיכרון, זאת אומרת גם כשאין יותר תקלה הנורה תישאר דלוקה עד שמאפסים את התקלה.

תלך למוסך או תמצא מישהו עם סורק, שיסרקו תקלות. תרשום את הקוד, תאפס. רוב הסיכויים שזה לא יחזור.

אם יחזור, תחשוב איך לטפל. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם
בתאריך 30.1.2024 בשעה 07:45, Buki כתב:

יש תקלות שנלכדות בזיכרון, זאת אומרת גם כשאין יותר תקלה הנורה תישאר דלוקה עד שמאפסים את התקלה.

תלך למוסך או תמצא מישהו עם סורק, שיסרקו תקלות. תרשום את הקוד, תאפס. רוב הסיכויים שזה לא יחזור.

אם יחזור, תחשוב איך לטפל. 

הנורה נכבתה אחרי כמה נסיעות😄 כנראה שצדקתי ושזה היה על לחץ נמוך. בכל מקרה הזמנתי סורק תקלות😅

פורסם
לפני 4 דקות, יגיל כתב:

הנורה נכבתה אחרי כמה נסיעות

גם זה קיים, יש תקלות שהמחשב מוחק מסטטוס פעיל אחרי שבמשך  כמה מחזורי נסיעה רצוף הוא לא מזהה תקלה.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

• תוכן חדש...