Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן אני יכול למצוא את התקן הישראלי המתייחס לכך?
חפרתי בכל מיני אתרים ממשלתיים ולא הצלחתי למצוא.
מעניין אותי לדעת מה התקן אומר והאם הוא מאשר את העומק או הגובה שבו הקבלנים המעולים של העיריות השונות, מתקינים את המכסים הללו.
תודה מראש.

פורסם

לינק עם תשובה חלקית, בגדול התקן 489 אמור לענות על השאלה שלך, אבל עולה כסף לקבל עותק שלו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תקן 489 דן במכסים עצמם (בעיקר בעומס שהם יכולים לשאת בלי לקרוס), ואיפה מתקינים איזה סוג של מכסה.

אם פות"שינו נתקל עם השפיץ של הנעל במכסה במדרכה/קרע צמיג על מכסה בולט בכביש, התקן הזה לא יביא לו מזור.

תקן 1918 דן בחלק 1 שלו בטיב פני הדרך, כשמדובר בדרך להולכי רגל.

ישנן הנחיות של משרד השיכון ושל משרד התחבורה לכנון של רחובות בערים, יש הנחיות תכן של נתיבי ישראל לתכנון דרכים בין-עירוניות...

הכל תלוי בסיבה הספציפית לשאלה. 

ספויילר - הסיכוי שימצא מזור בנ"ל קלוש.

ידעתם למשל, שאין שום תקן לביצוע של פסי האטה? יש הנחיות (לא ממש מחייבות) של משרד התחבורה, ויוצא שיש רחובות (כמו הרחוב שלי למשל), עם הרי האטה, שצריך הילוך כח כדי לצלוח אותם, ויש כאלה עם פסים צ'וקומוקו שלא נותנים לרכב אירופי מודרני אפילו מכה קלה בכנף.

• אהבתי 5

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 20 שעות, natco כתב:

ידעתם למשל, שאין שום תקן לביצוע של פסי האטה? יש הנחיות (לא ממש מחייבות) של משרד התחבורה, ויוצא שיש רחובות (כמו הרחוב שלי למשל), עם הרי האטה, שצריך הילוך כח כדי לצלוח אותם, ויש כאלה עם פסים צ'וקומוקו שלא נותנים לרכב אירופי מודרני אפילו מכה קלה בכנף.

לא ידעתי, אבל במקרה שלי פניתי לעירייה בתלונה על ההרים עם זווית הגישה הבעייתית שנותנת מכה לגלגלים ברחוב מסויים, ורובם טופלו ברמה סבירה (למעט אחד שיצא נאחס ועדיין בעייתי).

• אהבתי 1

פורסם

אולי בסדרת 1205 יש משהו אבל רוב הסיכויים שלא.

אל תצפה ליותר מידי מהתקנים בנושא הזה.

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ירחמיאל, אולי תנסה לפנות בשאלה לאחד מהיצרנים? הם אמורים לדעת את התקנים הרלוונטיים היטב. 

• תוכן חדש...