Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים ומידות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך להחליף צימגים בגלל שאיזה ילד בן 9 פינצ'ר אותם, ולא כדאי לתקן את זה מאחר והחור הוא בדופן.

כרגע יש אצלי צמיגים של חברת טיגר הזוועתית, במידה 185/60/14

אחרי חיפושים שעשיתי בפורום, כל הצמיגים המומלצים הם במידה 185/55/14 או 175/60/14, כנראה בגלל שרובכם בעלי צרפתיות קטנות...

השאלה שלי אם זה בסדר שאני אחליף את מידתי באחת מהאופציות האלה?

ואם לא, איזו צמיג במידה הזאת ממולץ? (בהתחשב בכך שאני מחפש צמיג ספורטיבי)

מדובר בהונדה סיויק ידנית...

תודה מראש,

משה.

תודה מראש.

פורסם
שלום לכולם.

אני צריך להחליף צימגים בגלל שאיזה ילד בן 9 פינצ'ר אותם, ולא כדאי לתקן את זה מאחר והחור הוא בדופן.

כרגע יש אצלי צמיגים של חברת טיגר הזוועתית, במידה 185/60/14

אחרי חיפושים שעשיתי בפורום, כל הצמיגים המומלצים הם במידה 185/55/14 או 175/60/14, כנראה בגלל שרובכם בעלי צרפתיות קטנות...

השאלה שלי אם זה בסדר שאני אחליף את מידתי באחת מהאופציות האלה?

ואם לא, איזו צמיג במידה הזאת ממולץ? (בהתחשב בכך שאני מחפש צמיג ספורטיבי)

מדובר בהונדה סיויק ידנית...

תודה מראש,

משה.

שלום משה

הצמיג שלך לא יותר גדול מאלה שהצגת, לידע כללי המידות מעידות על (משמאל לימין) -

185 - רוחב הצמיג במילימטרים (מבט על)

60 - אחוזים מהרוחב אשר מודדים את המרחק בין הג'אנט לקצה הצמיג (מבט צד)

14 - קוטר הג'אנט באינטשים (2.54 ס"מ)

ולכן הצמיג שלך לא שונה בהרבה מאלו שהצגת, כך שהמחירים צריכים להיות באותו סדר גודל.

מה יותר טוב מלעשות סיבוב ולשאול כמה פנצ'ריות, אל תשכח לבדוק את תאריך הצמיג שאתה רוכש ואל תתפתה ל"מבצעים" על צמיגים גוססים, המקסימום שגיל הצמיג צריך להיות זה שנה, וגם לא מומלץ להגיע לצמיג כזה, חפש צמיג צעיר בין פחות מחצי שנה

פורסם

תודה רבה, אבל את זה אני יודע.

השאלה אם זה בסדר שאני אחליף את המידה שלי באלה שציינתי.

ואם לא, אז איזה דגם מומלץ במידות האלה?

תודה מראש.

פורסם
תודה רבה, אבל את זה אני יודע.

השאלה אם זה בסדר שאני אחליף את המידה שלי באלה שציינתי.

ואם לא, אז איזה דגם מומלץ במידות האלה?

יש לנו רביעיית יוקוהמה V500 במידה הזאת

עושים עבודתם נאמנה, יעידו על כך עוד כמה חברי פורום בעלי הצמיגים הנ"ל.

500 או 580 ש"ח לזוג, באוטודיפו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה צריך לבדוק ברשיון שלך אם אתה יכול להרכיב מה שחפצה נפשך, אם תשים צמיג שלא מופיע אצלך ברשיון לא יעבירו אותך טסט, חבל. מה האטרף להחליף מידה של צמיג, מה רע במה שמומחי הרכב המליצו?? מה אתה משכיב בסיבובים (את הרכב לא מה שאתה חושב...)

הציג לא מספק את דרישותיך, תברר אם אתה יכול ובמידה ואתה יכול לשחק אם מידת הצמיג לבריאות תתחדש, כפי שאמרתי פנה לפנצ'רמאכר וברר מחירים סה"כ ההבדלים ביניהם לא משמעותים, תבקש איזון גלגלים חינם ולדעתי אל תלך לחברות גדולות אלא אם כן יש להם טיל במחיר מסטיק

בהצלחה

מה אתה עוד כאן?

תגזגז לפנצריה

פורסם

לא הבנתי משהו, האם אפשרי לשים על אותו הגנ'ט גודל שונה של צמיג, זה יתאים?

ואם כן אז זה מותר? לא יעשו עם זה בעיות בטסט או כאשר עוצר אותי בוחן תנועה?

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

לי יש על הונדה 96 195/55r15 וזה החתך והגודל המקסימלים שאפשר לאשר. אם ההונדה שנת 95 ומטה אתה יכול לשים גם חתך 50. אם תירצה אני יכול לעזור לך לאשר אותם.

• תוכן חדש...