Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טעות או לא זה סובייקטיבי ותלוי בכמה נושא הרכב מהותי בחיים של הבנאדם. הדבר החשוב לדעתי בסוגיה הוא להבין באמת את הטריידאוף בין החלופות. ההחלטה הסופית היא באמת עבור כל בנאדם שיחליט עבורו בהתאם למקום שנהיגה/רכב/מוטוריקה תופסת בחיים שלו ומשפיעה על החוויה שלו. הטיעונים לשני הצדדים נכונים.

• אהבתי 1
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוף איזה זקנים פה...

מה רווק שמחפש הנאה מנהיגה יעשה עם מזדה 6??? תיכף תייעצו לו לקנות CMAX. 

אתה מחפש עצות כלכליות, לך לפורום כללי. 

אתה רוצה רכב כיפי ויש לך אפשרות, אז תחיה קצת עכשיו ולא רק כשתיכנס לעול האינסופי של משפחה והכל. 

העצה להתנסות ב-2-3 רכבים בשנים הקרובות, יחסית ספורטיביים וכיפים, גם אם תפסיד קצת כסף בדרך, נראית לי העצה הרלוונטית לפורום רכב. כתבו לך כל מיני מודלים (גם אני ציינתי כמה) . אם זה הכיוון הייתי ממשיך את השרשור בתת פורום התייעצות לפני קניה. 

• אהבתי 2

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

אתן את דעתי הפרימיטיבית -
אתה רווק, ורכב נורמאלי זאת מעלה (יתרון) כאשר אתה תאסוף מישהי או שתלך איתה לדייט (אפילו פיקנטו חדישה במקום המאזדה הישנה).
אני אישית לא הייתי קונה רכב חלומות אלא קונה רכב קטן וחדיש שלא יהיה לי פאדיחות לאסוף מישהי לדייט ויתן רושם סביר

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 3
  • לא הבנתי... 1
פורסם

מכל העיצות שניתנו פה, לקנות רכב חדש בשביל להרשים אנשים שאתה לא מכיר נשמעת כמו העיצה הכי פחות מועילה.

• אהבתי 2
פורסם
בתאריך 13.12.2023 בשעה 17:39, Paprika-Metuka כתב:

אתן את דעתי הפרימיטיבית -
אתה רווק, ורכב נורמאלי זאת מעלה (יתרון) כאשר אתה תאסוף מישהי או שתלך איתה לדייט (אפילו פיקנטו חדישה במקום המאזדה הישנה).
אני אישית לא הייתי קונה רכב חלומות אלא קונה רכב קטן וחדיש שלא יהיה לי פאדיחות לאסוף מישהי לדייט ויתן רושם סביר

לדעתי מיאטה ב90 במקום פיקאנטו ב90 תרשים את הבחורה קצת יותר

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברתי לסקייטבורד

פורסם
בתאריך 13.12.2023 בשעה 17:39, Paprika-Metuka כתב:

העצה הכי מוזרה שקראתי בשרשור הזה. לא כל אחת מסתכלת עם איזה רכב באת.

פות"ש - לענייננו, אם יש לך כסף פנוי ואתה מרגיש שבא לך לשדרג, אתה יכול גם לקנות משהו ב-40-50 אלף ש"ח שיהווה גם קפיצה בעשור כמעט. אתה יכול לחפש דברים כמו קיה פורטה או יונדאי i35. לא רכבים מעניינים לנהיגה אבל יהוו שדרוג בבטיחות ויהיו מודרניים יותר.

אם אתה מחפש משהו יותר מהנה לנהיגה אז קיבלת כאן עצות טובות יותר.

אם אתה מכוון למשהו כמו מיאטה, קח בחשבון שזה רכב שתצטרך כנראה להחליף למשהו יותר פרקטי כשהמשפחה תגדל. אני מניח שאם אתה רווק כרגע זה ייקח בטח לפחות שנתיים (או יותר). אז אם אתה מכוון למשהו שתקנה ל-5-10 שנים בלי להחליף, אולי כדאי לכוון כבר מראש לרכב משפחתי, אלא אם כן אין לך כוונה להגדיל את המשפחה ו\או להתחתן\להתמסד.

בתאריך 11.12.2023 בשעה 23:53, eliau כתב:

אלא שבדרך כלל אנשים כמוהו לא נוסעים בכזה אוטו ישן [ לא מזלזל] 

תתפלא.

אני עובד בהייטק, עבד איתי מישהו קצת יותר מבוגר ממנו שגם הייתה לו מאזדה 3 בת 20 כמעט. לראש הצוות שלי יש רכב בן 10.

גם במקום העבודה הנוכחי וגם בקודם היו לא מעט אנשים (בתפקידי פיתוח או ניהול) שנסעו ברכבים לא הכי חדשים.

זה לא מדד לכלום.

גם ראיתי פרופסור בבן גוריון שנוסע על סובארו ג'אסטי ופרופסור אחר על מאזדה 2 בת 12-13. אין קשר בין אנשים "כמוהו" לבין הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לחיות עולה כסף, אם יש אופציה לשחרר כלכלית (בפורפוציה) זה ברווקות

פחות נראה לי שרק בגיל 70 כשהוא יהיה עם דירה פלוס פלוס אז זה הזמן המתאים לקנות רכב ספורט מפנק ולחרוך את המסלול בפצאל או להתחיל להות מגובבי הדעה בפורום 

אם יש אופציה כלכלית וזה הכיף שלו לא הייתי דוחה את הקניה לאחרי שיהיו ילדים ויחתן אותם ואת כל נכדיו וכו'

במיוחד שבפער לא גדול אפשר להביא רכבים טובים יותר ושנתונים מתקדמים

• רעיון טוב! 1
פורסם

קחו בחשבון שברוב המקרים קניתת רכב היא דבר לא רציונלי. אני מכיר לא מעט אנשים שהיתה להם תקלה משמעותית ברכב,  התקלה תוקנה (לפעמים תוך השקעת סכום משמעותי) ובמקום להנות מהתיקון, מוכרים את הרכב כי "איבדו את האמון בו"  ולכן  "שווה להשקיע" זה ברוב המקרים הרבה יותר רגשי מרציונלי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...