Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מערכת קוברה 4 ברכב מזדה B2500 ואני רוצה להרכיב עליה קודן המערכת שיש לי עכשיו נועלת את הברז של הסולר ואת הסטרטר כאשר הרכב סגור או כאשר לא הניעו אותו אחרי 2 דקות

אני רוצה להוסיף לרכב קודם איך אני יכול לעשות את זה?

פורסם

לך למישהו שמרכיב מערכות אזעקה, מי שלא יודע יגרום לנזק במערכות החשמל, כבר היו בפורום מקרים שמישהו חאפר סה"כ הרכיב רדיו ושיבש לחברו את כל אבקת החשמל ברכב, הבחור השתגע והרכב יצא מדעתו בגלל רדיו

המלצה חמה - פנה למישהו שמרכיב, אחד עם שם טוב ולא חאפר

פורסם
אני מתכוון לזה שאני רוצה להניע את האוטו אני צריך לפני ללחוץ על המספרים ואין לי את זה באוטו

בשביל מה אתה צריך מערכת נעילה כפולה?

אם חברת הביטוח לא ביקשה זאת ממך כנראה שמערכת ההגנה שיש לך מספיק טובה ואינך צריך קודן נוסף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש צדק ברעיון שלך!

אם יגנבו לך את הפתחות ילך האוטו...

אבל אם יש קוד...זה סיפור אחר...

קודנית לרכב היא אמובילייזר כמובן.

יש קודנים עם 1\2\3 ניתוקים.

במקרה שלך במידה ואתה מעוניין בהתקנה סטנדרטית

פשוט תתחבר לניתוקים הקיימים באזעקה שברכב.

כלומר שהחוט שאותו ניתקו יעבר באמובילייזר ובעזעקה.

כך נוצר ניתוק כפול...

באם אתה לא מבין אתה עלול לגרום לנזק ולתקלות.

התקנה מקצועים של קודן לא אמורה לעלות הרבה.

אז שווה לגשת למתקין- מקצועי ורציני ולא איזה חאפר כמו רוב המתקינים.

לגבי מתקין- תוכל להתייעץ עם רפי לין.

במידה ותבחר לעשות זאת לבד ותרצה עזרה, פנה אליי בה"פ...

בהצלחה!

• תוכן חדש...