Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מבאס... היום עשיתי תאונה.

נכנסתי לצומת אחרי שנתתי זכות קדימה לכמה רכבים ואז הגיע אוטובוס בנתיב השני הרחוק ופשוט גלש לנתיב שלי ופגע לי ברכב.

ממש אשמח לעצה, אני נוהג כבר 20 שנה ולא קרה לי קודם...

מה האפשרויות והסיכויים ?

לתבוע את הביטוח צד ג' שלו או להפעיל את המקיף שלי ? בעקרון היה תמרור תן זכות.

מה כדאי לעשות?

עריכה אחרונה על ידי היהאוטוחדש
פורסם

סרטון ממצלמת דרך (אם יש) וצילומי הנזק יועילו.

האם יש לך פרטי הרכב, הביטוח והנהג?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צילמתי את הרשיון רכב ונהיגה של הנהג. פרטי הביטוח אשלים. יש סרטון מהרכב שלי וכנראה גם מהאוטובוס.

השאלה אם הוא נסע בנתיב הרחוק (אני השתלבתי בנתיב הקרוב) והוא פגע בי עם החלק האחורי של האוטובוס כלומר אחרי שהוא עבר אותי, בגלל שהוא סטה לנתיב שלי. האם זאת אשמתי בכל מקרה בגלל התן זכות?

פורסם (נערך)

אין לדעת בלי הסרטון ותמונות הצומת(אפשר מיקום במפות גוגל, אם הסטריט וויו מעודכן). יתכן שלא נתת זכות קדימה וזו אשמתך. יתכן שהאוטובוס סטה לנתיבך ואז זו אשמתו. ויכול להיות שילוב ואז יש חלוקת אשמה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על התשובה.

יש לי שתי שאלות אחרונות -

1. במידה וזאת אשמתי ויש ביטוח מקיף הוא מכסה את עלות התיקון?

2. מי קובע אם זאת אשמתי או לא? כדאי לנסות לתבוע את הביטוח שלו בכל מקרה או שחברת הביטוח שלי תחליט?

פורסם (נערך)

לגבי הפעלת ביטוח - תלוי במידת הנזק ודחיפות התיקון, וכמובן האשמה. בכל מקרה הודע לביטוח בהקדם (יום א׳?), בשלב ראשון ללא הגשת תביעה, ואז תתקדם לפי הצרכים והייעוץֶשתקבל. אגב, סוכן הביטוח הוא הגורם המתאים לייעוץ, אבל גם כאן תוכל לקבל סיוע.

לגבי הביטוח - המקיף מכסה את הנזק לשני הרכבים, עם השתתפות עצמית אחת.

קביעת האשמה יכולה להיעשות במו״מ בין המבטחים של כלי הרכב או בבית המשפט.

ובקריאה שניה, אם היה לך תמרור 301 (תן זכות קדימה) סביר שאתה אשם. אבל זה תלוי בעוד דברים, לכן חשיבות הסרטון והצילומים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים. האשמה בעיקר תלויה כמה רחוב מהצומת ארע המפגש.

ככל שזה קרה קרוב לצומת, רוב האשמה עליך. החובה היא לתת ז"ק לרכבים "בדרך", לא רק בנתיב ספציפי.

אם זה היה רחוק מהצומת ואתה למעשה כבר השתלבת בנתיב לגמרי, אז האוטובוס אשם שסטה מנתיבו בלי לבדוק.

ואם זה יגיע למשפט יתכן שהשופט יחלק אשמה בצורה כזו אחרת בינכם.

אני אהמר שלאוטובוס יש תחנה אחרי הצומת והוא עבר כדי לעצור בה. מקרה נפוץ, קרה לי בעצמי כשהייתי עם מעט נסיון על הכביש. 

• תוכן חדש...