Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כחצי שנה בילטתי את כל המנויים שלי להוט, כולל אינטרנט על שאלה חוזרת ונשנית של האם צריך לבטל עוד משהו ולעשות משהו נענתי בשלילה ומאז התחילה המסכת.
קודם כל היה אמור להגיע אלי טכנאי לאסוף ציוד, מה שכמובן לא קרה אז החזרתי את הציוד בעצמי ובסניף אמרו לי שאני משוחרר ואין לי עוד חובות.
אחרי זה התחילו לחייב אותי על איזה מודם כאילו היו לי שתי מודמים בבית, ואחרי ריבים ומריבות מסתבר שזה מודם שהטכנאי החליף לי לפני 5 שנים ושכך לרשום שהזכתי על מודם.
עכשיו מסתבר שאני כבר חצי שנה מקבל חיובים מהאינטרנט של הוט שמסתבר שזאת חברה נפרדת בשם הוטנט, ואין לי שום יכולת לפנות אליהם כי כל המספרים שקיימים או מובילים להוט ואחרי חצי שעה של המתנה לנציג אורמים לך שפה זה הוט ולא הוטנט או לא עובדים בכלל.

ביטלתי את הוראת הקבע דרך הבנק, ועכשיו התקשר אלי נציג בטענה שיש לי חוב, אמרתי לו ששלחתי בקשת התנתקות דרך האתר וכי אין עם מי לדבר ושתבטל לי את זה. הנציגה ניתקה ואחרי חצי שעה קיבלתי סמס עם בקשה להסדר חוב.

השאלה היא כזאת, מה עושים עם החלאות האלה? האם הם יכולים לעקל לי את החשבון? או שזה רק דרך בית משפט? כי הייתי שמח להפגש איתם במשפט שיחזירו לי את כל החיובים שחייבו אותי חצי שנה על כלום.

פורסם

עברתי את אותו סרט לפני שנה בערך. 

מסתבר שכשאתה מתחבר, הוט ו-הוטנט זה אותה חברה. אבל כשאתה מתנתק אלו שתי חברות נפרדות. מפתיע מאוד. למזלי אני עקבתי כול חודש כי הייתי מוכן לחיובים המחורבנים שלהם והצלחתי להגיע להוטנט(כבר לא זוכר איך). אז אותי עקצו רק בחודשיים.

לא יודע על איזה סכום מדובר, אבל בהנחה והוא לא גבוה, הייתי משלם את החוב ושוכח לתמיד מהחברה מקוללת הזאת. 

פורסם

ישר פניה עם תלונה למשרד התקשורת.

אל תנסה בכלל לריב איתם, כי אין לך סיכוי. 

https://forms.moc.gov.il/f/PublicInquiries

האמור אחרי שהחברה המקוללת הזו גנבה ממני לפני כעשר שנים מעל 700 שח, ובסוף החזירה הכל, אבל רק אחרי תלונה למשרד התקשורת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מכיר את ההתנהלות מול הוט.נט. בעבר חברת תקשורת אחרת חייבה אותי כל חודש על אף שלא קיבלתי מהם אף שירות (כמעט קיבלתי, בסוף ביטלנו שם) וכל חודש הייתי מתקשר מחדש שיפסיקו. זה הפסיק רק אחרי שאמרתי להם שאני רגע מתביעה אם הם לא מפסיקים. וגם קיבלתי אז שובר לקפה ומאפה שלא נוצל בסוף🤷.

פורסם (נערך)

היה לי פעם סיפור עם 012 - לא הצלחתי להוציא שיחה לחו״ל. בסופו של דבר התברר שהיה לי חוב של שקל מלפני 4 שנים, שלא ברור איך נוצר (כנראה תקלה בשיוך חיוג לחו״ל באורנג׳ הרבה לפני שהחליפו צבעים) , מעולם לא שלחו לי חשבון והיה קרוב להפעלת הוצל״פ. כאמור, הכל בגלל שקל בודד.

דווקא עם הוט היה קטע הפוך - יום אחד התקשרו אלי וסיפרו ששכחו לחייב אותי משך שנה על חיבור האינטרנט, ויתרו ביוזמתם על החיוב בדיעבד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא בא לי ללכת לבית משפט, 400 השקל ששילמתי בחצי שנה הזאת לא שווים לי את זה.
קיוויתי שהם יצטרכו לתבוע אותי כדי לעקל את החשבון שלי ואז הם יגררו אותי למשפט.

• לא הבנתי... 1
פורסם

תביעות קטנות זה הכל באינטרנט עם הופעה חד פעמית לרוב בבית המשפט, רוב הסיכויים שהם יפנו אליך להגיע להסדר הרבה לפני התאריך שייקבע שם, אבל אני לא עורך דין אז לא יודע.. אולי שווה להרים טלפון ולבקש מנהל שיש לו מושג מהחיים ולא סתם נציג.

פורסם

איך להגיש תביעה קטנה באיטנרט? ניסיתי כבר פעם שרפתי על זה יומיים ווייתרתי, יש כמובן כל מיני אתרים "מאכרים" שאתה ממלא שם את כל פרטי התביעה ובסוף הם דורשים ממך כמה מאות שקלים להשלמת התהליך.

פורסם

תתקשר למספר של הוט מובייל, השירות של הוטנט ניתן דרכם הם פשוט לא מפרסמים את זה בשום מקום. כשהייתי צריך לנתק את האינטרנט אצל אמא שלי הייתי בסרט דומה לפני כחצי שנה. לקח לי הרבה זמן להצליח להגיע למישהו שנותן שירות למנוי של הוט נט אבל בסוף הצלחתי.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 22 שעות, Gavrik כתב:

קיוויתי שהם יצטרכו לתבוע אותי כדי לעקל את החשבון שלי ואז הם יגררו אותי למשפט.

אתה ממש לא רוצה שהם יתבעו אותך.

אתה, בתור אדם פרטי, יכול להגיש תביעה לבימ"ש תביעות קטנות.

הם, בתור חברה, יכולים להגיש תביעה בבימ"ש שלום. כלומר, תצטרך עו"ד בשביל להתמודד איתם.

כנ"ל, אם יגישו תביעה להוצל"פ (אתה תגיש התנגדות וזה יגיע לבימ"ש שלום).

• תוכן חדש...