Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זוג. האישה תהיה בשבוע 30 פלוס מינוס. 3 שבועות בערך בחו"ל. חייב לחזור ב-30 לינואר. ההתחלה גמישה, השהות גג של הגגות 3 שבועות. 

לא רוצים למקומות עם זיקה כמובן. 

רוצים מזג אוויר סביר. אין בעיה עם קצת קריר אבל לא קרחונים. 

אוהבים טבע, אוהבים ערים מגניבות, אוהבים לטייל גם ברגל וגם ברכב. פחות בקטע של מוזיאונים, אבל גם זה סבבה. ממש לא חובבי קמפינג. 

אחרי שמורידים את כל המדינות עם מחלות לא נעימות בהיריון, נשארים עם ארה"ב ואוסטרליה. אירופה קפואה כולה אני מניח. 

אוסטרליה מרגיש לי עינוי לאישה להיות 24 שעות בדרכים. 

ארה"ב, חשבנו על וגאס נגיד 5 ימים, אח"כ קצת גראנד קניון וכו'?

לא אשקר אני לא מתלהב מזה המון, בוודאי שלא מערים כמו לוס אנג'לס או מיאמי בצד השני, אבל זו ההזדמנות האחרונה שלנו לטייל בלי ילדים :)

אז אני כן אשמח לשתי המלצות 

1. יש משהו מעניין בדרום ארה"ב? 

2. מקום בעולם שלא חשבתי עליו ויתאים לתנאים?

אודה לכל עצה. תודה רבה!

משתמש זה הינו משתמש אנונימי שנוצר כדי לאפשר לחברי פורום לשאול שאלות מבלי לחשוף את זהותם. על מנת לקבל גישה למשתמש יש לשלוח הודעה פרטית למשתמש @פבל. עם סיום הדיון, יש להודיע לאותו @פבל ולהגיד לו שיחזיר את המשתמש לארון של עמוס. אם עבר יותר משבוע מאז ההודעה האחרונה, המשתמש יוחזר לארון עצמונית.

פורסם

בווגאס די קר בינואר.

אוסטרליה זה תמיד אחלה. בשלושה שבועות הייתי עושה את פרת ואח"כ גולד קוסט עד סידני

לא בטוח שהייתי יוצא לכזו הרפתקה עם אישה בהריון 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אתה צריך לבדוק שני דברים:

1. מה המגבלות של חברת התעופה להטסת איזה הרה.

2. מה הכיסוי הביטוחי לאישה ובמיוחד ליילוד, אם ייולד פג. צריך להביא בחשבון שפג שנולד בשלב מוקדם צפוי להזקק לאשפוז ממושך (יכול להגיע לחודשים) ויקר, וכמובן שאתם תרצו להיות איתו.

חוץ מזה, בשלבים המאוחרים של ההריון האשה לא תהיה קלת תנועה, זה יגביל אתכם מבחינת כנון הטיול.

אני בספק האם הייתי יוצא להרפתקה כזו. מחפש משהו יותר שמרני, במדינות ואזורים עם שירות רפואי טוב (כלומר בערים גדולות וסביבתן הקרובה במדינות מערביות), ואם אפשר יותר מוקדם (נניח נובמבר - דצמבר).

אישית לא ביקרתי באירופה בינואר אבל משך אי אילו שנים כמעט כל דצמבר. אז בחלק מהמקומות היה קר, ובחלק מושלג, אבל זה הכיף של הטיול. בדצמבר האחרון, למשל, הייתי בבולוניה ופירנצה, קור של 4 מעלות וחלק מהזמן גשם, ושרפנו כל יום 10 ק"מ על הרגליים, הנסיעות היחידות היו ברכבת בין ערים. 

ואגב, לידה אינה סוף הטיולים. קרובה שלי ילדה לפני פחות משנה, מאז היתה באירופה 3-4 פעמים, מהן פעמיים עם הילדה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רעיון קצת שונה, דרום אפריקה.

בינואר זה קיץ. טיסה של 8 שעות בלבד.

אפשר לשלב טבע מדהים בקרוגר ועיר מעניינת כמו קייפטאון והאיזור.

אני לא יודע לגבי מחלות מיוחדות, אבל כשטיילתי שם לפני עשרים שנה, לא זכור לי משהו מיוחד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המצב הבטחוני בדרום אפריקה לא להיט, הייתי נמנע
טיילתי שם הרבה בשנות התשעים, גם אז לא לכל מקום אפשר היה להגיע, אבל סה"כ היה נסבל
עם השנים זה מאוד התדרדר

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא הייתי שם עשרים שנה אז לא יכול להעיד.

לדעתי באיזורים המתויירים כמו קרוגר וקייפטאון לא אמורה להיות בעיה, אבל לא יכול להתחייב על זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם ב-30 בינואר היא תהיה שבוע 30, אז עכשיו היא שבוע 15 פלוס מינוס? וזה הריון ראשון.

זה אומר ששניכם לא יודעים מה המשמעות של להיות בהריון בשבוע 30.

כל ה"לטייל" הזה בד"כ לא מאוד רלוונטי. 

מציע לך לשקול מסלול מחדש מה שנקרא.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

לא הייתי שם עשרים שנה אז לא יכול להעיד.

לדעתי באיזורים המתויירים כמו קרוגר וקייפטאון לא אמורה להיות בעיה, אבל לא יכול להתחייב על זה.

לא הייתי שם 64 שנה. אבל ממה שאני קורא מצב הביטחון האישי שם בערך כמו בחווארה.

לפני די הרבה שנים בת של חברים של ההורים שלי, שהתחתנה עם בחור דרום אפריקאי, עמדה בקרן רחוב עם 2 חברות, הופיע שם מישהו וללא כל פרובוקציה שלף אקדח וירה באחת מהן למוות (6 שעות אחר כך הזוג היה על המטוס לארה"ב, ולא חזר). ואני קורא לא מעט דיווחים על מעשים אלימים בדרכים.

אישית, למרות שברור לי שמדובר בארץ יפהפיה, בכלל לא מעלה את שמה ברשימת היעדים.

אגב, בני הבכור ואשתו, שהיו לפני כשנה במצב דומה של הריון, נסעו בנובמבר לשבוע ברומא, טיילו באיזי וזכו לכבוד מלכים, מתברר שיש לאיטלקים (ואולי בעוד מדינות באירופה) יחס מיוחד לנשים הרות, אפילו מזון מיוחד במסעדות כדי להמנע מזיהומים מסכני הריון.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל הטיסות לא שוות את ההריון (במיוחד בשבילך) עם פתאום יש לה בחילות או משהו אחר ואתה תקוע במקום עם מערכת רפואית לא משהו.

המלצה שלי היא פשוט לקחת מלון באילת אבל כזה שיקר טיפה מהממוצע להינות שם. מקסימום לעבור למלון בצפון.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

חזרתי משבוע+ בווגאס לפני חודש, אין מה לעשות שם בקטע תיירותי יותר מיום או יום וחצי.

סיבוב בין המלונות בסטריפ, לראות את המזרקות של הבלאג'יו בערב (3 דקות), סיבוב קצר של שעה בדאונטאון ובערך זהו. כל הקזינו נראים אותו הדבר, אותם מכונות, היית באחד אז היית בכולם.

אוכל בינוני מינוס והכל מאוד יקר.

אם במקרה יש הופעה באותו זמן באולם של dolby live שווה ללכת, זה אולם יחסית קטן (6,000 מקומות +-) עם סאונד מעולה

• אהבתי 3
פורסם
לפני 2 דקות, Amired כתב:

חזרתי משבוע+ בווגאס לפני חודש, אין מה לעשות שם בקטע תיירותי יותר מיום או יום וחצי

מחזק.

הפכה להיות עיר משמימה ויקרה.

מתאים רק אם יש הופעה מיוחדת, כמו אדל או משהו בסדר גודל הזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 שעות, sperial כתב:

ואגב, לידה אינה סוף הטיולים. קרובה שלי ילדה לפני פחות משנה, מאז היתה באירופה 3-4 פעמים, מהן פעמיים עם הילדה.

אני שמח בשמחתה של הקרובה ומשתתף בצערם של הנוסעים האחרים שהיו צריכים לשמוע את הילדה צורחת ברקע. זה לא נסיעה של רבע שעה באוטובוס, אתה יודע... גם עם התינוק הכי שקט וההורים הכי חרוצים, קשה לצפות מה יקרה שם למעלה.

יש מספיק מקומות שאפשר לטייל בהם עכשיו עם סיכון מינימלי ואז להמתין שנתיים-שלוש לפני שמחדשים את הדרכון, או לטוס שוב אחרי חצי שנה ללא הילד/ה.

פורסם

טוב שאתה מכיר את המשפחה, את הילדה, את קו הטיסה ואת שעות הטיסה.

בוא אגלה לך משהו - יש ילדים שקטים. בטיסה האחרונה שלי, טיסת לילה מפריז לת"א באלעל, ישבה שתי שורות לפנינו משפחה עם תינוק. מבחינת רעש זו היתה הטיסה השקטה ביותר שלי מזה שנים רבות.

• תוכן חדש...