Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שאמרו מקודם, תברח מהמנוע הנ"ל מהר. 

יש עוד חברות בשוק חוץ מפיג׳ו וטויוטה, תכתוב מה הצרכים שלך ויכוונו אותך מה לחפש.

פורסם
לפני 8 דקות, topop כתב:

כפי שאמרו מקודם, תברח מהמנוע הנ"ל מהר. 

יש עוד חברות בשוק חוץ מפיג׳ו וטויוטה, תכתוב מה הצרכים שלך ויכוונו אותך מה לחפש.

רכב שני במשפחה, עד 30 אלף ש"ח, עדיף פחות. 
עוד לא רכשתי אותו. אני מתכנן לקחת לבדיקה שלי ולראות מה חושב מכון הבדיקה.
אשמח לשמוע עוד הצעות, אבל כמובן שבסוף הכל תלוי בהיצע באותו הזמן. 

פורסם

יש העדפה לקטגוריה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, yulianx כתב:

יש העדפה לקטגוריה?

זה לאישתי, ועד עכשיו היה לה שברולט קרוז ישנה. באה לה להשתדרג. אפילו ג'יפון. אבל כל רכב קטן ויפה יכול להיות מתאים. ג'יפון יהיה וואוו עבורה. 
אבל שוב, התקציב הוא עד 30 ועדיף פחות, אז האפשרויות מוגבלות. 

עריכה אחרונה על ידי EndlessWave
פורסם

גיפון בכזה תקציב ושיהיה גם לא ישן זה בעייתי.

איזה שנה הקרוז?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 דקות, yulianx כתב:

גיפון בכזה תקציב ושיהיה גם לא ישן זה בעייתי.

איזה שנה הקרוז?

השברולט (היו שניים) היו שנתון 2011, 2013. חלום. 
הרכב אמור לנסוע 10,000 ק"מ בשנה. 
לכן, פיג'ו, לאחר בדיקה, והחלפת רצועת תזמון יזומה כל שנתיים שלוש (ולא כל 6 כמו המלצת יצרן) נשמע פיתרון סביר. 

אבל שמח לשמוע הצעות.

פורסם (נערך)

יש לי רכב עם אותו מנוע,  כשהגיע ל 100000קמ לפני כשנתיים  נדלקה לי מנורת מנוע צהובה, במוסך מורשה אבחנו שהרצועה התפוררה ודרשו 4300 שח על החלפתה, למרות שהיה באחריות , אבל הבעלים הקודם לא טיפל אצלם אז התנערו מאחריות, גררתי אותו למוסך אחר ושם ב 2500 שקל שזה גם נראה לי קצת יקר כי הרצועה עם המותחנים עולה בסך הכל סביבות 450 שקל, אבל הם  טיפלו, ניקו את המנוע והחליפו רצועה, ומאז לא היו לי בעיות איתו אז זה נראה שזה לא כזה נורא במיוחד אם המחיר זול משמעותיתי מרכב אחר ,וזה רכבים שנוחים ונעים לנהוג בהם גם מרחקים, הרכב נסע מאז ההחלפה 30000 קמ, כדאי להחליף שמן בתדירות יחסית גבוהה (אני מחליף כל 10000KM) וטיימינג כל 60000KM, צריך לשים שמן בתקן  psa2297 , יש גם לא יקרים של חברת רקטול. גם אני קונה בשנים האחרונות צרפתיות, פשוט ביחס של עלות תועלת הם לוקחות לדעתי יפניות/קוריאניות מקבילות, אני לא אומר שלא יכול ללכת משהו שברכב יפני בכלל לא שמעו על קיומו אבל  צריך לא להיכנס למוסכי היבואן ,יש שמוסכים מתמחים וגם מוסכים כללים שכבר לא מפחדים להתעסק עם רכבים צרפתיים,  אני בכלל קונה חלפים לטיפול בעיקר בחנויות בחו"ל ששולחות לארץ (הפולני מי שמכיר).

עריכה אחרונה על ידי The FixTrics
פורסם
לפני 14 דקות, EndlessWave כתב:

השברולט (היו שניים) היו שנתון 2011, 2013. חלום. 
הרכב אמור לנסוע 10,000 ק"מ בשנה. 
לכן, פיג'ו, לאחר בדיקה, והחלפת רצועת תזמון יזומה כל שנתיים שלוש (ולא כל 6 כמו המלצת יצרן) נשמע פיתרון סביר. 

אבל שמח לשמוע הצעות.

אם ככה ב 30 אלף אני לא חושב שתמצא רכב שיהווה שידרוג לעומת הקרוז. בטח לא בשנתון מתקדם יותר.

פורסם
לפני שעה, EndlessWave כתב:

אני מתכנן לקחת לבדיקה שלי ולראות מה חושב מכון הבדיקה.

אל תבנה על זה. למכוני בדיקה כללים, אין ידע, הבנה והכרות עם בעיות ספציפיות לפי דגם. הבדיקות הן כסת"ח אחד גדול. הערך היחיד שהם מספקים, זה בדיקה לגבי תאונות וחומרתן. בחלק המכאני, הבדיקה לא שווה את הנייר המודפס. 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ברשותי 2008 שנת 2014 סובל צרות צרורות אין חודש שאני לא דורך במוסך תברח מהר אל תעז להתקרב לצרפתיות מניסיון שלי

פורסם

לאבא שלי יש 2008 ידנית שנת 2014, כרגע יושבת בחניה עם מנוע גמור. מההתחלה לא היה איתה נעים, אבל לך תשכנע אוהבי צרפתיות. 

פורסם

אם היא אוהבת הקרוז, תבדוק את הקפטיבה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 7 שעות, topop כתב:

לאבא שלי יש 2008 ידנית שנת 2014, כרגע יושבת בחניה עם מנוע גמור. מההתחלה לא היה איתה נעים, אבל לך תשכנע אוהבי צרפתיות. 

יש מקרים לשם ולשם.

חבר מחזיק 208 אשר רכש חדשה ב 2014, מאוד מרוצה מהמאמינות,לרכב כ 140 אלף.

לי יש קקטוס עם מנוע 1.2 כרגע על 95 אלף ק״מ, אין בעיות ואין צריכת שמן.

לאבא שלי קליאו דור 4, שנת 2014, אמנם ה ק״מ נמוך כ 65 אלף, אל גם ללא שום בעיות.

לפני זה החזקתי במשך 4 שנים קליאו דור 3, גם עם ק״מ נמוך, אך גם לא היו בעיות.

פורסם

רק אומר:

לנו יש קיה סיד 1.6 שנת 2008 מחירון 15, נמכרת ב10, קנינו עם 162K ק"מ היום עם אוטוטו 200K ק"מ,

עדיין נוסעת כמו חדשה, היו 2 בעיות וזה 2 צלילי הצתה ששבקו חיים הוחלפו ב200 ש"ח כל אחד, וזהו...

מוסר השכל: תשלם אפילו עשיריה או 15 יותר עכשיו ותחסוך כאב ראש לעוד הרבה יותר שנים,

מחיפוש זריז אפשר למצוא רכבים הרבה יותר מעניינים ב45 מאשר ב30.

• תוכן חדש...