Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

וובכן בעקבות המרמור על הפוסט פריקה על הצרפתיות - אני חושב שמגיע גם ליפניות של חלקנו, פוסט פריקה לבעליהן המתוסכלים - או סתם אלו שרוצים לפרוק. 

כאמור - אין בשרשור זה מטרה לפגוע באף מותג, יצרן, יבואן, מוסך או כל גוף ואדם באשר הם! 

אתחיל! 

image.png.2fe66a35a1a9669d9ca14878103bf8b2.png

• מצחיק 12

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אתה לא מחליף שמן, לא מנקה, אוכל בתוך הרכב, לא מחליף צמיגים ויש מישהו שמחכה שתמכור.

... שהוכחת לגינס שאי אפשר לשבור את שיא השעמום. הוא שלך.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • אהבתי 3
  • מצחיק 2
פורסם

ואם יש לי יפנית מתוצרת צרפת בחניה? האם זה אומר שאני אסבול מסכיזופרניה? כמוני יש בישראל נכון להבוקר עוד 68111 בעלי טויוטה (בעיקר), ניסאן, ומאזדה (שהיא בעצם טויוטה עם מדבקה)

ואם יש לי צרפתיה עם סמל של יפנית (למשל טויוטה סיטי) מה דיני?

• אהבתי 2
  • מצחיק 3

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כאשר אתה בא למכור קורולה 2007 ועושה חשבון שקניתי ב17000 והשתמשתי איתו רק שנתיים

והתקנתי לו חיישני רוורס אז אפשר למכור ב17500

ואם הוא התקין גם מולטימדיה בכלל אי אפשר לשער כמה האוטו שווה 

• אהבתי 2
  • מצחיק 4
פורסם (נערך)

כדי לאזן את הבעלות על צרפתייה רכשנו מאזדה מזדקנת כרכב שני.

איך יודעים שזה יפני?

- כשמחיר השוק שלה נשאר אותו דבר בתקופה של שנתיים...

- כשאנשים מסתכלים עליך עקום כשהיא מקבלת שגרת טיפולים שלא תבייש צרפתייה (כי לא בא לי לנהוג עם משולשים, תושבות, וגיר שבורים כמו כל עם ישראל).

- כשאתה ניגש לבצע פעולה בתפעול הרכב והכפתור נמצא איפה שהיית מצפה שהוא יהיה.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 1
  • מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, zvit כתב:

ואם יש לי יפנית מתוצרת צרפת בחניה? האם זה אומר שאני אסבול מסכיזופרניה? כמוני יש בישראל נכון להבוקר עוד 68111 בעלי טויוטה (בעיקר), ניסאן, ומאזדה (שהיא בעצם טויוטה עם מדבקה)

ואם יש לי צרפתיה עם סמל של יפנית (למשל טויוטה סיטי) מה דיני?

image.png.e6156dce45ddbd97e76d25863fad203f.png

כנראה, להשתגע... 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשאתה מחזיק אצלך במחסן את החלק היחיד שהוא "מחלה ידועה" של הרכב ואתה כבר לא זוכר איפה שמת אותו בכלל. (אמיתי - חיישן חמצן, שכחתי אותו במגירה בשידה בעבודה בכלל - הרכב הקפיץ את התקלה, המשכתי לנסוע ומאז עברה שנה ורק לאחרונה חזר - איפסתי שוב). 

כשהולך לך רדיאטור אחרי 13 שנה ואתה אומר לעצמך - טוב נו. 

כשהמוסך המרכזי קורא לך לריקול תכלס בשביל יחסי ציבור, התקלה לא באמת קרתה הם רק רוצים למנוע אותה. 

והיה את הרגע המכונן הזה שאני מגיע עם DS שמצויידת במנוע שתוכנן ע"י BMW לחלץ את האשה והילדים בגלל שהרדיאטור של הסובארו החזיר נשמתו לבורא דוודים. ואני רועד מפחד כי אני יודע שהמשאבת לחץ גבוה בDS תקולה ואני צריך להחליף אותה. 

כשלהחליף כמעט כל חלק במנוע לוקח 15 דקות וקצת אלכוג'ל. 

כשאתה אומר לעצמך - כזה רכב קל לתחזוקה אבל להחליף נורה צריך הסמכת פרוקטולוג פילים?!? (אמיתי - להחליף נורות בסובארו כמו שצריך - מורידים טמבון). 

כשאתה יוצא לנסיעה לקצה הארץ והרפידות והצלחות תכלס רצוי להחליף אותן אבל אתה יודע שעם קצת בלימת מנוע זה חסר משמעות ואין דאגה בעולם (אמיתי). 

כשאחרי כל ניתוק מצבר צריך ללמוד מצערת מחדש (אמיתי). 

כשאתה מבין שאחרי כל הניקיונות מנוע שעשית - רצוי להחליף כבר בית מצערת אבל נההההההה (אמיתי) 

כשממש לא איכפת לך מזה שהמנוע סרוו של מניפת תריסי המזגן מתקתקת - וזה ככה כבר איזה 10 שנים (אמיתי) 

• אהבתי 2

Pioneer TS-X150

פורסם

כשאתה חושב שיש לך מכונית בחניה, ומגלה שהיא לא שם. או, לפחות, הגלגלים או הממיר הקטליטי.

• אהבתי 1
  • מצחיק 9
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאתה באמת מחשיב מצבר גמור כתקלה. 

• אהבתי 2
  • מצחיק 5

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...