Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיאט פונטו שנת 2000

לפני כחודש שמתי לב כי המנוע מתחמם, גיליתי כי היו חסרים מים ברדיאטור, הוספתי מים, בדקתי שאין טיפטוף והמשכתי בדרכי.

היום הייתי במוסך מורשה של פיאט (פ.י.א צפון) שגילו כי הרדיאטור הפנימי של הרכב מטפטף, ומכיוון שהוא נמצא על המחשב של הרכב גם הוא נרטב.

הציעו לי מספר אופציות ורציתי לשאול את המומחים שבינכם מה כדאי:

1. החלפת רדיאטור פנימי : כ-1600 ש"ח. (יקר לסטודנט כמוני...)

2. ניתוק הרדיאטור הפנימי: מחיר סימלי, אך ביטול חימום הרכב בחורף והפשרת אדים בשמשה.

מהם הבעיות שעלולות להיות עקב ניתוק הרדיאטור הפנימי?

האם ניתן להשאיר את המצב כמו שהוא ולא לדאוג בקשר למחשב?

האם למישהו יש הצעות נוספות איך לצאת מהברוך הזה :(...

תודה

פורסם

לפי תאורך מדובר בפונטו דור 1 ולא ב"ספייס".

נתוק רדיאטור החימום וחיבור מגשר בין הצנורות שנותקו לא יגרום לנזק נוסף ו/או נלווה, אך כפי שציינת אין לך חימום בתוך הרכב והפשרת אדי שמשה קדמית ובחורף תהיה לך בעיה.

לצורכי החלפת רדיאטור חימום במכוניתך יש לפרק את הדשבורד ואת כל מע' האורור/חמום מזוג

שבתוך המכונית. לשקולך אתה מה לבצע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לי קרתה אותה בעיה באונו שלי (גם אני סטודנט תפרן... ;))

אני בחרתי להשאר בלי חימום. היה קצת לא נוח במעט החורף שנותר, אבל לא כזאת בעיה רצינית אם אתה לא מפונק...

בכל מקרה תקבל עוד הצעות מחיר על התיקון, אולי תמצא זול יותר במקום אחר...

...Carpe Diem

פורסם
זו עבודה עבודה כמו שכתבו כאן.

לגבי אדים- תוכל להשתמש במזגן, גם כך הוא הכי יעיל בזה.

אני בחורף לא מפעיל חימום,לא אוהב את הרגשת המחנק.

כדי להפשיר אדים אני מפעיל מזגן .

10 שניות והאדים נעלמים

ניצן

פורסם

אינך צריך מומחה לרדיאטורים כי הבעיה העיקרית היא עבודת פרוק וההרכבה של כל הדשבורד ומע'

החימום/אורור/מיזוג מהרכב ובחזרה.

את הרדיאטור חימום עצמו לא כדאי כלל לתקן אלא לרכוש חדש ומחירו לא יקר (יחסית).

אם תפנה בכל זאת למוסך פיא צפון אז גש לשמילו ומסור לו ד"ש ממני ואולי הוא יוכל לסדר לך איזושהיא הנחה במחיר ופריסת תשלומים.

פורסם
אינך צריך מומחה לרדיאטורים כי הבעיה העיקרית היא עבודת פרוק וההרכבה של כל הדשבורד ומע'

החימום/אורור/מיזוג מהרכב ובחזרה.

את הרדיאטור חימום עצמו לא כדאי כלל לתקן אלא לרכוש חדש ומחירו לא יקר (יחסית).

אם תפנה בכל זאת למוסך פיא צפון אז גש לשמילו ומסור לו ד"ש ממני ואולי הוא יוכל לסדר לך איזושהיא הנחה במחיר ופריסת תשלומים.

ניגשתי לשם כבר שבוע שעבר ויצאתי מאוכזב מהמחיר... :( (1700 ש"ח)
פורסם

אצל אחי, בפונטו 60, הרדיאטור הפנימי דלף.

עלות עבודה + רדיאטור (מפירוק) עלתה לו 900 ש"ח.

המקום: אלפא קור באיזור התעשיה הישן של ראש העין.

רפי גם יכול להמליץ לך עליו.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

נכון שאלפא קור הנו מקצוען אך השואל הנו מחיפה וכמו כן בכלל לא רצוי להתקין רדיאטור חימום מפרוק שעלול גם הוא לנזול במהרה ועבודת ההחלפה היא גדולה ומהווה המרכיב העיקרי בהוצאה הכספית.

פורסם

אני החלפתי ב 205 שלי רדיאטור פנימי לחדש ב 1000 ש"ח כולל עבודה.

החלפתי את זה בת"א ולכן אין טעם להציע את זה לכותב ההודעה.

ההחלפה עצה לא הייתה בעיה אלא התופעות לוואי.

בגלל העובדה שזהו אוטו ישן(לא רלוונטי לגבי כותב ההודעה) והפיורק והרכבה כניראה פגע בכמה גורמים, התחילו לי קצרים בכל הפאנל ונורות התחילו להשתגע.

למזלי המתקין תיקן את כל הבעיה בחינם.

ואם כבר אני כותב, אז יש לי שאלה:

מאז אותה ההחלפה המזגן שלי הפסיק לקרר, האם הבעיה קשוה להחלפת האדיאטור או שיכול להיות שפשוט ניגמר הגז במזגן?

שבוע טוב.

• תוכן חדש...