Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת

תודה מראש

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הורדת מספר לא מספיקה. צריך להוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי או לבצע העברת בעלות. 

אל תתפתה למסור לאף אחד את הרכב סתם כך שלא תמצא את עצמך לאחר מכן עם דוחות לא משולמים על שמך. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 19 דקות, Moshe c כתב:

הורדת מספר לא מספיקה. צריך להוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי או לבצע העברת בעלות. 

אל תתפתה למסור לאף אחד את הרכב סתם כך שלא תמצא את עצמך לאחר מכן עם דוחות לא משולמים על שמך. 

מצאתי את התהליך של משרד הרישוי, יש עוד משהו שצריך לעשות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 8 דקות, DareDevil כתב:

מצאתי את התהליך של משרד הרישוי, יש עוד משהו שצריך לעשות?

לאחר ביצוע התהליך הייתי עורך גם הסכם בכתב. אני מניח שתוכל למצוא בקלות דוגמא להסכם בגוגל. 

פורסם
לפני 2 דקות, Moshe c כתב:

לאחר ביצוע התהליך הייתי עורך גם הסכם בכתב. אני מניח שתוכל למצוא בקלות דוגמא להסכם בגוגל. 

הרכב מחר נלקח, אז אני לא יודע איך בדיוק אני יכול לבצע את התהליך מחר, גם צריך להזמין תור מראש. ואני רואה שיש רק תורים לשבוע הבא.

מה עושים?

לפני 6 דקות, om2 כתב:

אחרי שהורדת את הרכב מהכביש במשרד הרישוי .אין צורך בהורדת מספר (לא מזיק. אבל בדרך כלל אין צורך)

עדיין לא בוצעה הורדה ומחר נלקח הרכב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 2 דקות, topop כתב:

אמנם לא מצב אופטימלי אבל אם אין דרך לדחות את כל העסק, אולי כן תערוך הסכם בכתב עד להורדה במשרד התחבורה.

השמאי ביקש יפוי כוח, אני פשוט לא בטוח שאפשר לקרוא לזה הסכם.

שלחנו לו את הייפוי כוח כבר..

לפני 16 דקות, Moshe c כתב:

הסכם בכתב

באיזה הסכם מדובר? הסכם מכר?

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

השמאי ביקש יפוי כוח, אני פשוט לא בטוח שאפשר לקרוא לזה הסכם.

שלחנו לו את הייפוי כוח כבר..

באיזה הסכם מדובר? הסכם מכר?

הסכם למכירת הרכב תוך ציון הפרטים המלאים של הצדדים, מספר רישוי, דגם הרכב, שנתון, מצב הרכב וכו'. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, Moshe c כתב:

הסכם למכירת הרכב תוך ציון הפרטים המלאים של הצדדים, מספר רישוי, דגם הרכב, שנתון, מצב הרכב וכו'. 

תודה על התשובה, אדאג לזה מחר בבוקר.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אתה לא מעביר את השרידים לאיזה ארחי פרחי אלא לחברת הביטוח, ולחברות האלה נהלים מסודרים אם יש לך חשש דבר עם השמאי או עם נציג חברת הביטוח.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לדעתי, מי שיוריד את הרכב מהכביש זה הביטוח/שמאי, במיוחד אם הוא פועל מטעם ביטוח.

לא שמעתי על מקרה שאדם קיבל טוטאל לוסט מביטוח ועוד היה צריך להוריד את הרכב מהכביש בעצמו

עריכה אחרונה על ידי מלטבשי
  • אהבתי 2

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

משהו לא מסתדר לי,

אם הרכב טוטאל וקיבלת את השווי מהביטוח, הרכב כבר לא שלך אלא של חברת הביטוח. 

אם זה טוטאל לרכב שמבוטח בצד ג' בלבד, ז"א אין פיצוי כספי אז הרכב שלך ואתה צריך לדאוג להוריד אותו מהכביש (בין אם בעצמך או דרך מישהו אחר עם יפוי כח) 

• אהבתי 1

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...